Laba diena
o aš svorio metimui vis gi pasakysiu ūkiškai - ar Paleo , ar ne Paleo , vis tiek kiekius žiūrėt reikia ir jei suvalgai tiek , kiek organizmas sunaudoja , bet ne mažiau, tai tas svoris vietoje ir stovės.
Pati per Whole30 numečiau 7 kg , laikiausi tikrai nuoširdžiai, bet manau ir kalorijų kiekis susidarydavo ne 2000, o koks 1500 per dieną.
Vėliau pakliuvau į letenas sporto treneriai - ji mane iš to Paleo ištempė - dabar valgau ir kažkiek kruopų - grikių, ryžių, na ką ji meniu įrašė , bet ne daugiau nei 50 gr sausų produktų per dieną. Ir ką - per 3 savaites nukrito 4,5 kg.
kasdien vedu į cronometer - tai jeigu su whole30 suvartodavau apie 30-40 gr angliavandenių, o dabar per dieną susidaro 60-80 gr, bet svoris tai vis tiek krenta
Taip, kad , reikšmės turi ir tai, kokios energijos sąnaudos per dieną, o ne tik, tipo riebalais važiuosi , jų nepadauginsi, išsikakos
Kas mane šioje sistemoje veikia neigiamai, tai vis prastėjantys jūsų visų kraujo rodikliai ir nesibaigiančios ligos ar blogumas nuo 1 obuolio suvalgymo - nu neturi taip būti sveikam organizme, kad miršti nuo obuolio ar mandarino.
Taip, kad likau prie natūralaus ir mažai apdirbto maisto, kažkiek pamažinau riebalų, padidinau anglių, o rezultatą turiu ir ant svarstyklių ir savijautoje.
Bandykite viską taikyti sau, bet aklai nesilaikykite - jei jaučiatės blogai , tai nėra kokybiško gyvenimo rodiklis
O ir pačios Vorestos mitybos racionas į dieną - tai ką ji valgo ir paskui surašo, tai panašiai iki 1500 kcal susidaro per dieną, vat ir nestorėja ir pieną reikia gerti, norint priaugti. Tai ir orientuokitės , kad kažkiek ir kalorijas sumažint reikėtų, o energijos sąnaudas padidinti - pvz sportu, šokiais ar dviračio mynimu
А мне летать охота ...