Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal mitybos būdai

QUOTE(limma @ 2014 11 25, 11:53)
labas rytas....
o ten pigiau buna  g.gif

Taip, sausio menesi vykstancioje kelioniu parodoje, visos keliones pigiau, nei perki jas veliau agenturose
Uzsukti gerai alieju, ivynioti I kokius 3 maiselius ir I bagaza:)

QUOTE(-sky- @ 2014 11 25, 13:41)

As kaip suprantu, kad eksperimento pagalba atrasti snavo kelia bene geriausia butu, o per kiek laiko rezultatai turi matytis?  Tarkim mano keto dabar jau tesiasi trecia savaite, jau laikas kazka keisti ar dar paluket?
Bet tai i kokia silta sali vaziuoti ketinate kur aiejaus neturi?  Cia va jei i siaure tai vezciausi sava alieju, bet jie ten tauku turi.

Man is karto krito svoris. 20 kg per 6 menesius, bet as kokosu aliejaus daug edziau ir anglis gaudavau tik is darzoviu, pienisku nevalgiau. Dabar jau prisiauginau 5 kg., bet ne paciais geriausiais budais (riesuteliai, ledai, daugiau vaisiu, sokoladas) todel turiu ir pasekmes - vel ima niezeti skalpa. ( Jei neskaitei visu temu, tai paleo pradejau del alergiju ant kuno ir beprotisko skalpo niezejimo, draskymo, kuris praejo po 3 paleo menesiu) Dabar visus kg. augintojus ismeciau, pasilikau tik varske su grietine, ziuresiu reakcijas. Tikiuosi, kad nekris svoris ir skalpas apsiramins. Mano vyras apie 18 kg. numete, bet jis vaisiu paragaudavo ir alaus palakdavo, bet vistiek svoris krito ismetus cukrus ir miltinius. Mano pazistamai - stovejo vietoje svoris du menesius, nors valge paleo, dabar parase laiskeli, kad eme kristi svoris. Mano mazoji 13 kg per kelis menesius numete, nors nezinau ar tikrai kokios bulkos ar twikso nesueda kai nematau:) Gal ir nesueda, nes babkiu negauna, uzrisau naglai, kad baigtu bulkutes ir batonelius esti vietoj normalaus maisto.
Pries paskaitas gali namie pavalgyti, jei daug paskaitu - pasiimti maisto ir parejus namo visada yra paruosto maisto. Va tik siuo budu ir eme kristi svoris, kai naglai nureziau dienpinigius ir irodziau, kad skiesdavo man, jog valgo mesa ir darzoves o ne koki bruda saldu ir miltini:) Baisi as motka, bet sukudinau vaika o ir pradejus sirguliuoti - istraukiau tik su arbatmedzio ingaliacijomis ir imbiero arbatele. Gal baigsis jos kasmetines anginos pagaliau.
Tu vaisiu nevalgai? Arba tau reikia kantrybes, arba sverti maista ir suzinoti kiek tu suvalgai kcal per diena:)

Klausi, kokiose salyse nera aliejaus? Na, kai vaziuoji, kur viskas iskaiciuotas (ir maistas), tai ten tikrai nera gero riebalo. Pusryciams tikrai netikiu, kad pokiukuose sviestas, ten koks nors riebalu misinys. Kokie ten aliejai sudeti buteliuose - irgi neisitikinusi, kad teisingi. Nebent kur nors turguje nusipirkti. Lasiakai gerai perskrenda bagaze o viesbucio numeryje visada buna saldytuvelis, tai sueina tik daina:)

QUOTE(nomore @ 2014 11 25, 17:58)
ai, bet be svarstykliu skaiciavimu netikiu, nes savo akim maciau, kaip skiriasi isivaizdavimas ir realybe.

drinks_cheers.gif ir as isitikinau, kaip skiriasi isivaizduojami skaiciai nuo tu, kuomet viska sveri.

QUOTE(U-Star @ 2014 11 25, 19:14)
Sveikos, matau paskutinės naujienos jau čia! Ačiū už sveikinimus! Turime nuostabią dukterį su gražia ševeliūra! 

Dideliausi sveikinimai 4u.gif Kaip pati jautiesi?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 lapkričio 2014 - 20:49
Labukas visoms,

Ursula Star-sveikinu ir as tave. 4u.gif

Mergickos jungiuosi i jusu kompanija su paleo esu susipazinusi nuo rugsejo men. visas temas perskaiciau su didziausiu malonumu, kaip skaitydama gera knyga. vis sakiau sau, kad prisijungsiu prie jusu, kai pasivysiu. smile.gif gera zinia ta, kad neisleidau pinigu knygoms,bloga zinia ta, kad taip per jusu paleo tema nepapildziau knygu kolekcijos.biggrin.gif siuo metu kramsnoju primal body primal mind ir laukiu kvieciu pilvo.cia ne i tema as su tom knygom. vienu zodziu - su jumis buvau, kai del kazko dziaugetes,liudejot ir pykot ir tikiuosi, kad priimsit i savo buri.
Atsakyti
Ursula Star sveikinimai sulaukus dukrytes wub.gif wub.gif wub.gif

Jatus, kaip noriu anuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(U-Star @ 2014 11 25, 18:14)
Sveikos, matau paskutinės naujienos jau čia! Ačiū už sveikinimus! Turime nuostabią dukterį su gražia ševeliūra!  thumbup.gif Kada nors įmesiu foto. Kol kas viskas gerai, mažė daug miega, moka žįsti. Tai mamai tik reikia su žindymu pasitempti. Bet duktė šuos reikalus man padeda tvarkyti. Pieno dar nėra, laukiame ryt poryt.  wub.gif
Dar esam ligoninėj, tai vakarienei gavau naminių lašiakų su agurkais. Vyras atnešė. O pats prarijo valdiškus brinkytus makaronus. Ką darysi, tokia jo dalia  lotuliukas.gif

Nuostabu! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(emmphatic @ 2014 11 25, 20:47)
Labukas visoms,

Ursula Star-sveikinu ir as tave. 4u.gif

Mergickos jungiuosi i jusu kompanija su paleo esu susipazinusi nuo rugsejo men. visas temas perskaiciau su didziausiu malonumu, kaip skaitydama gera knyga. vis sakiau sau, kad prisijungsiu prie jusu, kai pasivysiu. smile.gif gera zinia ta, kad neisleidau pinigu knygoms,bloga zinia ta, kad taip per jusu paleo tema nepapildziau knygu kolekcijos.biggrin.gif siuo metu kramsnoju primal body primal mind ir laukiu kvieciu pilvo.cia ne i tema as su tom knygom. vienu zodziu - su jumis buvau, kai del kazko dziaugetes,liudejot ir pykot ir tikiuosi, kad priimsit i savo buri.

welcome 4u.gif
Atsakyti
U-Star nuosirdziausi sveikinimai su Stebukleliu.Aukit didutes ir sveikos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmphatic @ 2014 11 25, 21:47)
ir tikiuosi, kad priimsit i savo buri.

Visas temas perskaitei, tai jau kaip ir esi musu seimos nare:)
Atsakyti
QUOTE(U-Star @ 2014 11 25, 19:14)
Sveikos, matau paskutinės naujienos jau čia! Ačiū už sveikinimus! Turime nuostabią dukterį su gražia ševeliūra!  thumbup.gif Kada nors įmesiu foto. Kol kas viskas gerai, mažė daug miega, moka žįsti. Tai mamai tik reikia su žindymu pasitempti. Bet duktė šuos reikalus man padeda tvarkyti. Pieno dar nėra, laukiame ryt poryt.  wub.gif
Dar esam ligoninėj, tai vakarienei gavau naminių lašiakų su agurkais. Vyras atnešė. O pats prarijo valdiškus brinkytus makaronus. Ką darysi, tokia jo dalia  lotuliukas.gif

clap.gif sveikinu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As jauciuosi geriau,gavau atsakymus nuo Roko-tuo paciu ir barti gavau,del labai mazo angliavandeniu kiekio.Isivariau i ketogenini gilu nukrypima(skaudejo galva,pykino,vemiau viduriavau).taigi ne visoms tinka tas grieztas whole ir kokoso aliejus(kuri vartojau,o man jo visai negalima).Dabar dar tik 3 dienos laikausi jo nurodymu ir jauciuosi geriau(nors viduriavimas baigesi,truputi ir virskinmas lengvesnis.Tikiuosi bus viskas ok.Bet jau taip dastiskai nepulsiu,nes galima ir sveikata padet be rimtu tyrimu-patarimu.
Atsakyti
Dekui uz silta priemima. smile.gif

Einu est daryt. Maniskiui bus velyva vakariene, o man rytojaus pirmam valgymui. farso yra, tauku yra, daug darzoviu - gyventi galima. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2014 11 25, 23:13)
As jauciuosi geriau,gavau atsakymus nuo Roko-tuo paciu ir barti gavau,del labai mazo angliavandeniu kiekio.Isivariau i ketogenini gilu nukrypima(skaudejo galva,pykino,vemiau viduriavau).taigi ne visoms tinka tas grieztas whole ir kokoso aliejus(kuri vartojau,o man jo visai negalima

AS taip paciai grieztai buvau puolusi I griezta whole su kokosais ir mazai angliu, bet kadangi pas mane buvo glikogeninis nukrypimas ir man kaip tik reikejo sociuju, tai jauciausi gerai, tik daug veliau praradau energija kazkur. Jei tuo paciu buciau sportavusi, davusi apkrova raumenims, gal ir nebuciau likusi be energijos.
Labai bijau, kad nebutu teisus silweris sakydamas, kad turintiems/turejusiems odos problemu, pieno produktai - tabu. Jei po menesio/dvieju, neapsiramins skalpas, teks atsisakyti pienisku o tada imsiu bijoti, kad nekristu svoris:(
Atsakyti
U-star, sveikinimai didžiausi jums 4u.gif wub.gif kaip norėč paminkyt tokį ką tik gimusį vaikiuką wub.gif
Atsakyti
U-star, valio! smile.gif Sveikinu. Užsuk kartais ir čia.
Atsakyti