O kaip dziugu kaip dziugu, kad nors kiek pagyvejo temuke!!!!
Urshulai dar karteli sveikinimai dideliausi!!!!
QUOTE(Vailet2 @ 2014 11 25, 17:45)
Laba diena
o aš svorio metimui vis gi pasakysiu ūkiškai - ar Paleo , ar ne Paleo , vis tiek kiekius žiūrėt reikia ir jei suvalgai tiek , kiek organizmas sunaudoja , bet ne mažiau, tai tas svoris vietoje ir stovės.
Pati per Whole30 numečiau 7 kg , laikiausi tikrai nuoširdžiai, bet manau ir kalorijų kiekis susidarydavo ne 2000, o koks 1500 per dieną.
o aš svorio metimui vis gi pasakysiu ūkiškai - ar Paleo , ar ne Paleo , vis tiek kiekius žiūrėt reikia ir jei suvalgai tiek , kiek organizmas sunaudoja , bet ne mažiau, tai tas svoris vietoje ir stovės.
Pati per Whole30 numečiau 7 kg , laikiausi tikrai nuoširdžiai, bet manau ir kalorijų kiekis susidarydavo ne 2000, o koks 1500 per dieną.
Nesigincysiu, kad tik jums i gera. Bet tikrai nera viskas taip paprasta, visu organizmai skirtingi, ir svoris del skirtingu priezasciu uzaugo, ir nekrenta taip pat del skirtingu priezasciu. O praeityje jau tiek mano ismeginta ir brangiu dietologu dietu ir treneriu su sportais, bet svoris vos vos pajudedavo per 3 menesius, o paskiau stodavo isikibes ir nors tu ka.
As ant Whole ne menesi, o kur kas ilgiau. Po 1,5 men pameginau graikisko jogurto, ir vel atgalios prie whole.
O angliu mazinu del butent savo problemos - sutrikusiu hormonu, PKS, labai tiketinos insulino rezitencijos.
QUOTE(nomore @ 2014 11 25, 17:58)
bet tai paleo savaime nera toks jau low carb, kad valgyti tik tiek angliu per diena. esu maciusi paleo bloguose ir forumuose nemazai pavyzdziu, kai padidinus angliu kieki, svoris pajuda
reik eksperimentuoti su savim, ir ziureti, kas tinka, kas ne.
dabar kaip tik skaitau Marko Sissono knyga, tai ten tokios angliu ribos - iki 50 - ketoze, 50 - 150 - svorio metimas, virs 150 - svorio palaikymas ar augimas, priklausomai nuo aktyvumo lygio.
ai, bet be svarstykliu skaiciavimu netikiu, nes savo akim maciau, kaip skiriasi isivaizdavimas ir realybe.

dabar kaip tik skaitau Marko Sissono knyga, tai ten tokios angliu ribos - iki 50 - ketoze, 50 - 150 - svorio metimas, virs 150 - svorio palaikymas ar augimas, priklausomai nuo aktyvumo lygio.
ai, bet be svarstykliu skaiciavimu netikiu, nes savo akim maciau, kaip skiriasi isivaizdavimas ir realybe.
Kaip jau minejau - very low carb mano pasirinkimas butent del mano bedu su hormonais, bet taip pat uzmaciau, kad ju ir per mazai gali buti, tad ir isreiskiau savo dvejones cia

O del sverimo sutinku ir vien del eksperimento maista sversiu, kai tik nusipirksiu svarstykles, siomis dienomis.
Bet neesu apsirijele, mano maisto porcijos telpa i delnus, tad tikrai nesuvartoju nenormalaus kiekio kaloriju, del sito esu tikra. Tiesa pasakius labiau bijau kad nesurenku pakankamo kiekio kaloriju.
QUOTE(Nidulia @ 2014 11 25, 21:40)
Man is karto krito svoris. 20 kg per 6 menesius, bet as kokosu aliejaus daug edziau ir anglis gaudavau tik is darzoviu, pienisku nevalgiau. Tu vaisiu nevalgai? Arba tau reikia kantrybes, arba sverti maista ir suzinoti kiek tu suvalgai kcal per diena:)
Klausi, kokiose salyse nera aliejaus? Na, kai vaziuoji, kur viskas iskaiciuotas (ir maistas), tai ten tikrai nera gero riebalo. Pusryciams tikrai netikiu, kad pokiukuose sviestas, ten koks nors riebalu misinys. Kokie ten aliejai sudeti buteliuose - irgi neisitikinusi, kad teisingi. Nebent kur nors turguje nusipirkti.
Klausi, kokiose salyse nera aliejaus? Na, kai vaziuoji, kur viskas iskaiciuotas (ir maistas), tai ten tikrai nera gero riebalo. Pusryciams tikrai netikiu, kad pokiukuose sviestas, ten koks nors riebalu misinys. Kokie ten aliejai sudeti buteliuose - irgi neisitikinusi, kad teisingi. Nebent kur nors turguje nusipirkti.
Kokosu alieju as edu jau dabar tikrai saukstais, tuoj i bankrota varys sitas naujas pomegis

Vaisiu nonono (ypac kai ana sav tas atsitiktinis mandarinas sujauke reikalus, o ir siaip mandarinai - apelsinai man ne draugai - raudonuoju buna), is pieno tik gr jogurto uzvalgiau keleta kartu.
Ok ok, del tu all inclusive viesbuciu stinku, kad maistelis ten tikrai antrarusis, bet turejau omeny, kad jei jau vykstate i kokia graikija, ispanija ar dar kur, tai man regis vietos krautuveleje uz kampo gausite greiciausiai net geresnio aliejaus nei tas, kuri is LT vesites

Papildyta:
QUOTE(emmphatic @ 2014 11 25, 21:47)
Labukas visoms,
Mergickos jungiuosi i jusu kompanija su paleo esu susipazinusi nuo rugsejo men. visas temas perskaiciau su didziausiu malonumu, kaip skaitydama gera knyga. vis sakiau sau, kad prisijungsiu prie jusu, kai pasivysiu.
gera zinia ta, kad neisleidau pinigu knygoms,bloga zinia ta, kad taip per jusu paleo tema nepapildziau knygu kolekcijos.
siuo metu kramsnoju primal body primal mind ir laukiu kvieciu pilvo.cia ne i tema as su tom knygom. vienu zodziu - su jumis buvau, kai del kazko dziaugetes,liudejot ir pykot ir tikiuosi, kad priimsit i savo buri.
Mergickos jungiuosi i jusu kompanija su paleo esu susipazinusi nuo rugsejo men. visas temas perskaiciau su didziausiu malonumu, kaip skaitydama gera knyga. vis sakiau sau, kad prisijungsiu prie jusu, kai pasivysiu.

Welcome !