Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

Kad tik nebūtų taip kad surengus meeta Kaune, kaunietės teps mieles ir niekas nedalyvaus biggrin.gif nes kol kas tyla, ramybė biggrin.gif

Vilnietės dar Rustė, Renatėlė, Aist, dar Extrius su savo arbūzu gal norėtų pasivažinėt bigsmile.gif

Aš vakar pirkau spanguolių, tokios gražios IKI buvo, bet fui kokios neskanios, kaip plasmasinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 26 lapkričio 2014 - 16:37
Extrius ir jos arbuzas jau suplanuoti sestadieniui.. semsiuos knowhow is drauges su pirmagimiu biggrin.gif

visos akytes, uodegytes ir nosytes pakele nuotaika bigsmile.gif
Pedriukui kuo greiciau atsipaipaliot 4u.gif o Runciui-sveikateles

miegojimo ypatumai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extravaganza: 26 lapkričio 2014 - 16:45
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 26, 16:30)
Erendira tryse važiuos tai ir aš noriu tryse  biggrin.gif 

Aš apie tai ir pagalvojau, kad tau bus liūdna vienai biggrin.gif
Atsakyti
Na ir pasakėt, arbūzas doh.gif Elegantiškas Extriaus arbūzėlis biggrin.gif

galėtų ir važiuot g.gif mirksiukas.gif

Renatėlexx, o tu?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 11 26, 16:55)
Na ir pasakėt, arbūzas  doh.gif  Elegantiškas Extriaus arbūzėlis  biggrin.gif

galėtų ir važiuot  g.gif  mirksiukas.gif

Renatėlexx, o tu?

Renatelei kiek pamenu egzaminas, ir paskaitos
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 11 26, 17:58)
Renatelei kiek pamenu egzaminas, ir paskaitos

Tai gal egzminas iš ryto? o į paskaitas tai galima ir nenueit del tokio reikalo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 26 lapkričio 2014 - 16:59
Ką veikiat? smile.gif
user posted image
Na štai, už Mikutę atsiskaičiau biggrin.gif
QUOTE(Tuomce @ 2014 11 26, 16:40)
Aš apie tai ir pagalvojau, kad tau bus liūdna vienai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif labai teisingai pagalvojai oro_buckis.gif
QUOTE(Weronica @ 2014 11 26, 16:59)
Tai gal egzminas iš ryto? o į paskaitas tai galima ir nenueit del tokio reikalo biggrin.gif

tikrai Renatelexx gal egzaminas iš pat ryto o paskaitos iš tų, į kurias galima ir nenueiti smile.gif
Atsakyti
Uoj, merginos, nebegaliu lotuliukas.gif lūžau lotuliukas.gif Weronica ir Magnuna thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Magnunos tas žadėtas kai kas kitas ir yra ūsiukai ir liežuviukas? lotuliukas.gif ir į savo avatarą kažkuo panaši lotuliukas.gif blush2.gif

O Grikio su Kruopyte akytės kažko tais per arti viena kitos tongue.gif

Ainu uodegėlė ir kiti katukai ne savom akytėm lotuliukas.gif

Aist>>> nerealus advento vainikas wub.gif thumbup.gif

Azucena>>> labas rytas biggrin.gif mirksiukas.gif

vilkrai sveikinimai su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 11 26, 17:59)

QUOTE(Magnuna @ 2014 11 26, 18:53)
tikrai Renatelexx gal egzaminas iš pat ryto o paskaitos iš tų, į kurias galima ir nenueiti  smile.gif

Labas vakaras merginos 4u.gif

kaip čia smagu, kiek nuotraukyčių su pripieštom detalėm thumbup.gif lotuliukas.gif
aš užsivertus darbais ir mokslais..nieko nespėju, matyt ne be tas amžius ax.gif
egz. ištikrųjų iš pačio ryto, o apie nenuėjimą į paskaitas, jau buvau pagalvojusi ax.gif biggrin.gif galima ir praleist..nieko tokio neatsitiktų blush2.gif
tik po pietų dar numatytas susitikimas su m.darbo vadovu, kurį nelabai galiu praleist..nes ir taip vėluoju, bet dar viską apgalvosiu, gal ką sugalvosiu iki penktadienio smile.gif
tikrai norėčiau važiuoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , taip man rytas prasidejo pries 3 val lotuliukas.gif , ir vel jau begu i darba, kaip ir viska spejau, ir issuki priimu
user posted image

kitu issukiai super, o s kaip Weronica, kadangi pukiai baisaliai toli, o as arti, tai foto is wc kaip ir priklauso
Atsakyti
Laba 4u.gif

Katų dirbtiniai akiai thumbup.gif

Azu, na ir mėlynės doh.gif

Vėtra, aš vėl iškritau iš konteksto, meetas meetas... o aš per toli biggrin.gif tai ir tyliu, nes neturiu kų pasakyc. Tep žinotia! - kaip pasakytų Kiara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 26, 22:47)
Laba 4u.gif

Katų dirbtiniai akiai thumbup.gif

Azu, na ir mėlynės  doh.gif

Vėtra, aš vėl iškritau iš konteksto, meetas meetas... o aš per toli biggrin.gif tai ir tyliu, nes neturiu kų pasakyc. Tep žinotia! - kaip pasakytų Kiara biggrin.gif

Šauni idėja su katinukų akytėm ir uodegytėm thumbup.gif
Aš ir toli smile.gif tu ne viena busycat 4u.gif
O moteroms visoms kaip smagu, kurios susitiksite, žinokit pavydžiu biškutuką ax.gif lauksim šeštadieninio reportažo cool.gif
Aist pasakiškas vainikas, jau mastau kur gauti kankorėžių ir kitų gėrybių, užkrėtei wub.gif
user posted image
Atsakyti