Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

Josette drinks_cheers.gif

Miegoja katinėlis,
pirštenėtą koji iškėlęs
Sapniavo katinėlis,
Drąsiai lūpų atvėpęs.
Oi skrida skrida musia pro šalį...
Triokšt su pirštenėlia į nebė muselės!

user posted image

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 27, 00:22)
Josette drinks_cheers.gif

Miegoja katinėlis,
pirštenėtą koji iškėlęs
Sapniavo katinėlis,
Drąsiai lūpų atvėpęs.

Kiara grazi kaip visada, nepraradus formos wub.gif
Bet pasiaiskinkim viena, jei jau tamstele is Joniske, tai kokia da pirštinėlia????A tai kode tatum ne pirštinėla???
Manau daugmaz tep:
Miegoja katins
pirštiniota koj iškėls
Sapniavo katins
Dras lūpų atvėps.
Oi skrid skrid muse pro šal (l tariama minkstai)
Triokšt su pirštinėla ir neberad musialas....
rolleyes.gif ax.gif tongue.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 26 lapkričio 2014 - 22:32
čia mūsų su draugėm toks tarpusavio žargonas, ne visuotinam naudojimui. Pačios taip kalbam, pačios iš savęs juokiamės biggrin.gif

Oi neee, čia jau nebe Joniške dialekts. Palei Joniške kalbą, būt maždaug taip:

Miegoja katinėlis
Pirštinėtą koję iškelęs.
Sapnava katinėlis,
Drasei lūpą atvėpęs.
Oi skrida skrida muse pro šalį
Triokšt su pirštinėla i nebė muselės.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 26 lapkričio 2014 - 22:40
QUOTE(busycat @ 2014 11 26, 23:22)
Miegoja katinėlis,
pirštenėtą koji iškėlęs
Sapniavo katinėlis,
Drąsiai lūpų atvėpęs.

Kiara... wub.gif

Lenda ir lenda su kažkokiu popieruku - mamka, atstok, girdi? Nesifotkinsiu. Jau koks įkyrumas... Oi.
Vargas su tom mamkom, pasakysiu.

user posted image

Nu kiek galima, pasakiau - nefotkink. Eik valgyt duot...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 26 lapkričio 2014 - 22:39
QUOTE(busycat @ 2014 11 26, 23:47)
Vėtra, aš vėl iškritau iš konteksto, meetas meetas... o aš per toli biggrin.gif tai ir tyliu, nes neturiu kų pasakyc. Tep žinotia! - kaip pasakytų Kiara biggrin.gif

Zinai, musu saviverte aukstumoj...Ka reiskia iskritom is konteksto??? Mes Busy pacio konteksto Vidury tongue.gif biggrin.gif Ania? rolleyes.gif Mes busim su visu kontekstu, kartu su jomis...sirdimi mirksiukas.gif

QUOTE(Josette @ 2014 11 27, 00:07)

Koks katukas grazus wub.gif ir taip minkstai guli...noretusi paniurkyt ax.gif

Vidam, kaip sekasi velti guoliuka Nikitai???Taip laukiu foto ax.gif Bent pradzia inkelk, pasismalsavimui g.gif
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2014 11 27, 00:36)
Kiara... wub.gif

Lenda ir lenda su kažkokiu popieruku - mamka, atstok, girdi? Nesifotkinsiu. Jau koks įkyrumas... Oi.
Vargas su tom mamkom, pasakysiu.

Tasyte nepyk, a? Mums Tu ir be priedu labai grazi, o akytes uzsides Tavo mamka, juk taip??? unsure.gif
Atsakyti
Dėl centra nesiginčysiu biggrin.gif

Tašei guliašiukų už kankinimą fotoaparatu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 27, 00:36)
čia mūsų su draugėm toks  tarpusavio žargonas, ne visuotinam naudojimui. Pačios taip kalbam, pačios iš savęs juokiamės biggrin.gif

Oi neee, čia jau nebe Joniške dialekts. Palei Joniške kalbą, būt maždaug taip:

Miegoja katinėlis
Pirštinėtą koję iškelęs.
Sapnava katinėlis,
Drasei lūpą atvėpęs.
Oi skrida skrida muse pro šalį
Triokšt su pirštinėla i nebė muselės.

drinks_cheers.gif

Zinai, matyt daug atsaku, tose tarmese. Sitas grazutis eilerastis musuose (Joniskyje, Pakruojyje ypatingai) butu skambejes maniskiu variantu. Bet pilnai sutinku ir su Taviskiu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Taviškis variantas irgi super biggrin.gif thumbup.gif toks tarmiškas
Atsakyti
O mano pasvalietiška tarme, tai skambėtų taip

Miegoja katinėls (mikštai )
Pirštinėto kojo iškėlės.(kietai)
Sapnava katinėls,
Drasė lūpo atvėpės.
Oi skrida skrida muse pro šal (minkštai)
Triokšt su pirštinėl (kietai) i nebė musialės.( po l kietai)

O Kiara turi savo savitą tarmę thumbup.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2014 11 26, 22:40)
Vidam, kaip sekasi velti guoliuka Nikitai???Taip laukiu foto  ax.gif Bent pradzia inkelk, pasismalsavimui g.gif

Dar nepradėjau blush2.gif tik užsisakiau vilnos, šiandien senukuose nusipirkau plėvelės su burbuliukais . Kitą savaitę jau turėčiau nuvelti. Parodysiu vidury eigos kaip atrodys mirksiukas.gif Buvau sumaniusi,kad Kalėdom nuvelsiu, bet kad labai dar toli , omaga išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 27, 00:51)
Taviškis variantas irgi super biggrin.gif  thumbup.gif toks tarmiškas

drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Vidam @ 2014 11 27, 01:03)
O mano pasvalietiška tarme, tai skambėtų taip

Jooo Pasvalys isvis kietai zemaiciuoj thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vidam, o kokios spalvytes bus guoliukas? ax.gif Labai aisku lauksiu foto, kai pradesi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
senokai buvau užsukusi, kažkaip toks laikotarpis šiek tiek depresiškas verysad.gif , bet paskaitydavau ir nuotraukas apžiūrėdavau, pasikraudavau pozityvo ir viskas gerai biggrin.gif Prajuokinot su pieštom akytėm , uodegyte biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Smagu bus jums šešt. , bet aš negaliu dabar verysad.gif , suplanuotas vakaras, eisim įžiebti eglutės į Rotušę. Bet čia dar ne pagrindinis kliuvinys, o kliuvinys yra, kad reiks šeštadienį ateit į darbą. Tas eurų įvedimas išves iš proto doh.gif ir tik šešt. programuotojas gali ateiti.
Na gal į kokį kitą susitikimą pataikysiu.

Beje patarkit ką dar papildomai duoti nuo plaukų sąvėlų apart pastos. Kažkodėl mano Funtė paskutiniu metu labai pradėjo kosčioti ir kartais atrodo, kad jis kažko negali ar nuryti ar atkosėti, girdisi toks kaip ir švokštimas, bet nedidelis. Kai buvom pas gyd. liepė vis paklausyti, kaip plaka širdutė, kaip kvėpuoja, bet su šituo viskas gerai. Valgyt valgo viską, vandenuką geria, kartais pavemia tokiomis sultimis, bet nedaug. Dabar duodu tokių papildų, kad skrandukas geriau dirbtų ir pastą duodu kiekvieną dieną.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kiek smagių tarmiškų Kiaros eilėraštuko variantų bigsmile.gif thumbup.gif labai smagiai man rytas prasidėjo biggrin.gif Kiara su savo tarme man vistiek pati pačiausia wub.gif manau nieks ir nesiginčys biggrin.gif
Renatelexx - lauksim žinių ar pavyks tau šeštadienį viską susidėlioti ir su mumis Kaunan ištrūkti 4u.gif
Azu - gražios akytės biggrin.gif šaunuolė - nusifotografavai pagal visus reikalavimus thumbup.gif ir stiprybės balionas tau 4u.gif
Rariuk - nedepresuok 4u.gif mirksiukas.gif Dėl plaukų savėlų tai nieko daugiau aprat pastos negaliu pataart - mano gi trumpakelniai, jiems ir pastos užtenka smile.gif Kai turėjau ilgakasį persiuką tai jam pastos užtekdavo o ir pats jis nelabai prausdavosi tai ir neprirydavo plaukų g.gif
Ir aplamai meargai iš konteksto gi niekas mūsų temoje neiškrenta biggrin.gif internets su kalėdom nesibaigs, bendrausim ir toliau, bus da progų biggrin.gif mažu kadu ir Busy pritversim Lietuvoje ir driokstelsim balių biggrin.gif A iš kitos pusės jeigu Busy pas mus nevažiuoja tai štai jau Diinka buvo tenais, mažu iš aš unt vasaros nulėksiu Busy painspektuoti biggrin.gif
Du Grikiai smile.gif
user posted image
Atsakyti