Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

QUOTE(saulyteee @ 2016 08 31, 12:31)
tai kaip suprantu šveisos pakanka? g.gif o miegamajame tik tokia lempa ar ir dar yra? 4u.gif

tikrai pakanka. ne operacine aisku bet maziau sienu defektai matosi biggrin.gif
dar bus du sieniainiai prie lovos kuriu neisisirinkau ir nesiparinu kolkas biggrin.gif siule ir tuos tokius kur dbr madingi, gali sukinetis kaip patinka, kazkas tokio:
http://www.sviestuva...106081-VALENCIA
man svarbu kad bendras apsvietimas yra nes jau planuoju krausytis kazkada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 31 rugpjūčio 2016 - 12:38
QUOTE(saulyteee @ 2016 08 31, 09:35)
gaila vakar nepamačiau.. būčiau paėmus jei už 47... unsure.gif  4u.gif  bet reikia dar gyvai apčiupint gal.. man pilka tinka thumbup.gif
gerų paieškų, jei dar ką rasit - pasidalinkite wub.gif

Kokybe apziurejau gyvai, priekaistu neradau sitam modeliui, tikrai fainas. Sviesos tikrai pakaks, nes dar turiu led juosta palei visa vitrinini langa, du sviestuvus kabancius virs virtuves stalo (virtuve su svetaine bendra erdve) ir dar tris dvigubus remelius su led lemputem palei virtuves komplekta isdestytus. Ilga led juosta po virtuves spintelem, ir dar gartraukis ir tas sviesti gali biggrin.gif Sviesos kita karta net per daug, ypac kai led lemputes is tu remeliu plieskia taip kad ju vienu kone uztenka visai bendrai erdvei :)
Nepasiduosiu sakiau, gausiu juoda ta sviestuva tik jau dabar keliaus is Lenkijos per rekomenduotus tarpininkus cool.gif
Atsakyti
Nu o man tai kosmosas. Gavau tuos sieninius sviestuviukus, pasiemiau, elektrikas pakabino. Ir vienas ilgesnis sviecia baltai, trumpesnis geltonai. Skambinu i Ardena. Sako taip neturi buti tai dbr ieskos atitikmens kazkuriam unsure.gif nu blmba sakiau jau net sviestuvu neimanoma nusipirkti kurie vienodai sviestu biggrin.gif
Atsakyti
Tai va mano istorijos finalas. Senukuose Viviane plafonas pilkas vis dar kainuoja 47 EUR (pratese akcija internete), bet as uzsispyriau ant juodo cool.gif
Na ir gerieji Senukai padare akcija uzsakomiems is katalogu -35%. Su ja mano juodasis kainuos tik 54 EUR bigsmile.gif Aisku, palaukti teks gal net iki 8 savaiciu, na bet palauksiu :) Dar ir du bra paprastucius is Nowodworski eye kolekcijos baltus prigriebiau tuo paciu.
Kam reikia sviestuvu, nepraleiskit progos uzsisakyti norimus is katalogu pigiau ;) Sita akcija sake iki 09-19 ;)
Atsakyti
vakar senukuose uzsisakiau si sviestuva i miegamaji.
https://www.senukai....ia-1129111/4fwt

Prie mano tamsiai melynu tapetu, manau, ziuresis labai graziai. Bet kadangi pas mus kambarys jungtas su balkonu, balkone irgi norisi pasikabinti kazka, bet nesugalvoju ka, kad tiktu prie sio sviestuvo. Patarkit, prasau smile.gif palikti du laidai lubose, galima kabint du.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 31, 12:14)
As va toki miegame pakabinau is Ardenos. 70 eur isejo su 3 lemputem:
user posted image

Man visai patinka ta aureole  :biggrin:

Grazus sviestuvas 4u.gif tiesa sakant po jusu zinutes nuskuodziau i ardena ir as biggrin.gif bet man labiau tiktu kremines spalvos, o tokio kaip tik ir nebuvo unsure.gif o pas jus baltas?
Gal esate mate kur nors tokio tipo tik kremini?
Atsakyti
Su tokiu klausimeliu ax.gif vonios veidrodis virs praustuvo bus apie 1m plocio. Kokio dydzio turetu buti sviestuvas virs jo? Jeigu koks maziukas 40 cm turbut ir nekaip atrodys ir nepakankamai apsvies? Nors.. juk sone nestovesiu, visvien centre g.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 08, 11:20)
Grazus sviestuvas 4u.gif tiesa sakant po jusu zinutes nuskuodziau i ardena ir as biggrin.gif bet man labiau tiktu kremines spalvos, o tokio kaip tik ir nebuvo  unsure.gif o pas jus baltas?
Gal esate mate kur nors tokio tipo tik kremini?

deja ne smile.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų kokį patarimą duoti. Pas mus virtuvė nedidelė, stalas stovi prie sienos ir apšvietimas stalui atvestas sieninis. Ieškau ieškau, bet jokio normalaus šviestuvo nerandu sieninio. Net neįsivaizduoju ar jis žemyn turėtų būti nukreiptas, ar toks bendras sieninis?
Atsakyti
QUOTE(svajune.g @ 2016 09 10, 20:48)
Gal kas galėtų kokį patarimą duoti. Pas mus virtuvė nedidelė, stalas stovi prie sienos ir apšvietimas stalui atvestas sieninis. Ieškau ieškau, bet jokio normalaus šviestuvo nerandu sieninio. Net neįsivaizduoju ar jis žemyn turėtų būti nukreiptas, ar toks bendras sieninis?

o kiek reikia kad apsviestu erdves? tik stala? tada uztenka nukreipto zemyn ir gali buti metalinis. Velgi as siulyciau nueiti i koki salona, pvz ta pacia Ardena. Nes internetu as nieko nesugebejau issirikti, tuo tarpu su gera konsultante-per puse valandos apsvieciau visus namus biggrin.gif
Atsakyti
Tik stalą, manau taip ir reiks daryt, nes žiūriu žiūriu ir nieko tinkamo nerandu internetu. Ačiū
Atsakyti
Pasikartosiu su savo klausimu: gal zinote kokio ilgio reikia sviestuvo virs vonios veidrodzio, jeigu veidrodis apie 1 metra? Ar uztenka sviestuvo 40 cm ar reikia bent 80 cm?
Man vieni simpatiskiausiu yra tokie:
http://www.sviestuva...p44-14w-t5.html

Tik kaina schmoll.gif gal esate mate tokio tipo pigesniu?
Atsakyti