Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 14, 16:18)
Pasikartosiu su savo klausimu: gal zinote kokio ilgio reikia sviestuvo virs vonios veidrodzio, jeigu veidrodis apie 1 metra? Ar uztenka sviestuvo 40 cm ar reikia bent 80 cm?
Man vieni simpatiskiausiu yra tokie:
http://www.sviestuva...p44-14w-t5.html

Tik kaina schmoll.gif gal esate mate tokio tipo pigesniu?

čia toks labiau gal paslepiamas variantas. Nu nes iš savęs jis ten grožio kažkokio nespinduliuoja. Nebent pagal stilistiką jis ten labai labai. Šiap, tai tinka bet kokie bra ar net nuo lubų paleisti šviestuvai ar prožektoriukai. Dar man visai nieko tokie ale paveikslų šviestuvai. Ir ten niekas ne "turi būti". Kaip sugalvosit, taip ir bus. Svarbu būtų jums gražu ir atliktų funklciją. O jų būna įvairių
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 14, 18:02)
čia toks labiau gal paslepiamas variantas. Nu nes iš savęs jis ten grožio kažkokio nespinduliuoja. Nebent pagal stilistiką jis ten labai labai. Šiap, tai tinka bet kokie bra ar net nuo lubų paleisti šviestuvai ar prožektoriukai. Dar man visai nieko tokie ale paveikslų šviestuvai. Ir ten niekas ne "turi būti". Kaip sugalvosit, taip ir bus. Svarbu būtų jums gražu ir atliktų funklciją. O jų būna įvairių

Aciu smile.gif gal nelabai paslepiamas, juk virs veidrodzio smile.gif o paveikslu sviestuvus turit omenyje is sonu? as dar paieskose, nezinau net tiksliai kokio noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 14, 17:14)
Aciu  smile.gif  gal nelabai paslepiamas, juk virs veidrodzio smile.gif o paveikslu sviestuvus turit omenyje is sonu? as dar paieskose, nezinau net tiksliai kokio noriu blush2.gif

ne, jie tvirtinasi arba iš viršaus arba iš apačios. Prie veidrodžio - tik iš viršaus. Jie gali būti ir du ir vienas , gali būti šoniniai bra įvairaus stiliaus, pagal interjerą. Čia laisvė jūsų norams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 08, 23:28)
Su tokiu klausimeliu ax.gif  vonios veidrodis virs praustuvo bus apie 1m  plocio. Kokio dydzio turetu buti sviestuvas virs jo? Jeigu koks maziukas 40 cm turbut ir nekaip atrodys ir nepakankamai apsvies? Nors.. juk sone nestovesiu, visvien centre g.gif

90cm turėtų gerai žiūrėtis
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2016 09 20, 13:11)
90cm turėtų gerai žiūrėtis

o trumpesnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 20, 17:28)
o  trumpesnis? g.gif

o nenorite su integruotu apsvietimu? smile.gif ar jau nusipirkote veidrodi?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 20, 19:20)
o nenorite su integruotu apsvietimu?  smile.gif ar jau nusipirkote veidrodi?

Dar ne smile.gif bent jau foto tai man nelabai atrodo tie apsvietimai ant veidrodzio nzn kaip realiai
Atsakyti
Realiai dar baisiau biggrin.gif Realiai siaubas! Aš pirmą kartą kai pastebėjau, man iš baisumo plaukai pasišiaušė, o lenkiški plastikiniai vonios aksesuarai to veidrodžio fone pasidarė labai gražūs biggrin.gif

Man vonioj labai technologiškai veidrodis su apšvietimu tiktų. Bet jau vaizdeliai jų - tai nerauk rūtų doh.gif Jau taip kaimas kaimas, bet prasme ne country, o kur perkam viską iš lenkų, mums gerai, kai papigiai, stilius geras, su gėlytėm... lotuliukas.gif

O jų ir tikrai lenkuose daug, ten jie populiarūs biggrin.gif

Svajoju rasti kokį iš principo kitokį, bet bbz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 22, 14:41)
Realiai dar baisiau biggrin.gif Realiai siaubas! Aš pirmą kartą kai pastebėjau, man iš baisumo plaukai pasišiaušė, o lenkiški plastikiniai vonios aksesuarai to veidrodžio fone pasidarė labai gražūs biggrin.gif

Man vonioj labai technologiškai veidrodis su apšvietimu tiktų. Bet jau vaizdeliai jų - tai nerauk rūtų doh.gif  Jau taip kaimas kaimas, bet prasme ne country, o kur perkam viską iš lenkų, mums gerai, kai papigiai, stilius geras, su gėlytėm... lotuliukas.gif

O jų ir tikrai lenkuose daug, ten jie populiarūs biggrin.gif

Svajoju rasti kokį iš principo kitokį, bet bbz biggrin.gif

Nu va, o aš kaip tik kankinuosi, ar sukt lempikes tiesiai ant veidrodžio, ar šone. Ir kokios formos veidrodžio norėt. Dėl gėlyčių ir svarovskių klausimų nekyla biggrin.gif
Bet ten aukščiau mergos gal apie LED integruotą kalbėjo. Tai šito nelabai gėrio suprantu, nieko jis neapšviečia normaliai ir dar spalvas iškraipo. Ir kainuoja nepigiai.

Ir prašom čia nevaryti ant mano mylimų lenkų, va kokius grožius išpjausto (nors įtariu kinų čia darbas) https://www.superwne...xi,t101630.html biggrin.gif

jei rimtai, tai čia žiūrinėju, viskas vienoj vietoj: http://www.homebook....ntent=customers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 22 rugsėjo 2016 - 14:08
QUOTE(Y2K @ 2016 09 22, 14:48)
Ir prašom čia nevaryti ant mano mylimų lenkų

Man lenkai kaip žmonės tai labai patinka, aš irgi juos mėgstu ir lenkiškai netgi moku biggrin.gif Bet kai visi rėkia - važiuok į lenkus, pirk, oi kaip bus pigu, tai tas man nepasiteisino. Arba pas mane grafskije zamaški, arba man atsitiktinai nenusisekė, bet kiek aš ten matau, tai kas pigu, tai šūds, o kas gerai, tai dar pas mus pigiau biggrin.gif

Mano pirmas lenkuose, o konkrečiai Suvalkuose ten palei Kauflandą matytas veidrodis su apšvietimu buvo koks tai toks:

http://www.led-darco...?id_category=76

Man stalčius atsidarė nuo siaubo biggrin.gif Atrodo, aišku, įdomiai, kaip kad į orkaitę ar skalbiankę žiūrėtum, priklausomai nuo formos biggrin.gif Nu bet savo namuose tai statyti?
O juk perka žmonės ir džiaugiasi... Tikriausiai biggrin.gif

Žo, nereikėjo lenkams manęs, svetimšalės, šokiruoti.

Kita vertus, Suvalkai iki Augustavo dar istorinės lietuvių žemės, tai gal čia lenkai ir visai nekalti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 22, 19:48)
Mano pirmas lenkuose, o konkrečiai Suvalkuose ten palei Kauflandą matytas veidrodis su apšvietimu buvo koks tai toks:

http://www.led-darco...?id_category=76

Va butent tokie man vaizdai ir iskyla, kai isgirstu zodzius integruotas apsvietimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 22 rugsėjo 2016 - 19:45
Taigi, ir tai yra labai šiurpu ir nehumaniška tokius vaizdus išvis daryti biggrin.gif Žvelgi į orkaitės vidų ir matai savo atvaizdą biggrin.gif

Tada verčiau išsipjauti grabo formos veidrodį, ir virš jo prisabačint žvakę. Ar geriau dvi biggrin.gif
O juolab, veidrodžių juk būna tonuotų, tai imti pilką - atrodysi it Drakula.
Bus bent jau kūrybiška biggrin.gif

Atsakyti