Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

Pas mano drauge yra kazkas tokio, neblogai apsviecia ir atrodo visai gerai g.gif
user posted image

Nors as pati jau nebezinau ko noriu cool.gif dar erzina kad spinteles buna su visokiais jungtukais, razetem viduj, as turiu ir razete ir mygtuka isorej, man nereikia ju viduj tai kolkas nedesiu nieko. g.gif gal uzeis koks nusvitimas.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 22, 21:43)
Pas mano drauge yra kazkas tokio, neblogai apsviecia ir atrodo visai gerai

Kur aukščiau rašiau, daugiau tokio tipo, kaip pas draugę, turėjau minty. Dažnai jų šviesa būna šalta balta, ko pasekoje feisas įgyja lavono spalvą. Individualu gal, bet priedo mane jie akina, nors mėgstu ryškią šviesą.

O tie chromoterapijos stebuklai, kur Noa įkėlė, tai išvis nesusipratimas. Kad jais pasigrožėti, nereikėjo net iki PL nusigrūsti biggrin.gif, vietoj užsiroviau.

----
Bet sakykit ką norit, apšvietimo klausimu PL yra gėris, dabar jau už Allegro užsikabliavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 22, 21:43)
Pas mano drauge yra kazkas tokio, neblogai apsviecia ir atrodo visai gerai  g.gif

Mūsų skoniai visiškai skiriasi, asmeniškai man atrodo baisiai, tragiškai ir šiurpiai. Kažkoks antistilius. Labai norėčiau pamatyti tokios techologijos veidrodį, atrodantį gražiai, bet nei foto, nei natūroj nesu regėjus. Manau, toks veidrodis gražu tiems, kam patiko kedai su kablais, geliniai nagai su raštais ir nišos sienoje naujos statybos name žvakei pasidėti biggrin.gif

Man gal gal gal gal labai iš bėdos kiek labiau priimtinini tokie senovinio tipo grimerinių veidrodžius primenantys. Tų irgi būna daugiau baisių, negu gražių, ir jo įsabačinimas reikalauja padirbėt, bet dar iš bėdos galima rasti toleruotiną... Šituos bent jau įmanoma įderint į kokį įdomesnį interjerą. Ne kiekvieną, aišku, jų irgi daug siaubingų biggrin.gif

https://www.google.l...i...igB&dpr=0.9

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugsėjo 2016 - 11:06
QUOTE(Noa @ 2016 09 23, 11:03)
Mūsų skoniai visiškai skiriasi, asmeniškai man atrodo baisiai, tragiškai ir šiurpiai. Kažkoks antistilius. Labai norėčiau pamatyti tokios techologijos veidrodį, atrodantį gražiai, bet nei foto, nei natūroj nesu regėjus. Manau, toks veidrodis gražu tiems, kam patiko kedai su kablais, geliniai nagai su raštais ir nišos sienoje naujos statybos name žvakei pasidėti biggrin.gif

Man gal gal gal gal labai iš bėdos kiek labiau priimtinini tokie senovinio tipo grimerinių veidrodžius primenantys. Tų irgi būna daugiau baisių, negu gražių, ir jo įsabačinimas reikalauja padirbėt, bet dar iš bėdos galima rasti toleruotiną... Šituos bent jau įmanoma įderint į kokį įdomesnį interjerą. Ne kiekvieną, aišku, jų irgi daug siaubingų biggrin.gif

https://www.google.l...i...igB&dpr=0.9

user posted image

tikrai niekas ka isvardinote man nepatinka smile.gif
na man jau 100 kartu geriau toks veidrodis nei tos baisios spinteles, bet turbut niekur nedingsiu nes atveze baldininkas man apatine spintele o ji mazulyte visai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 23, 12:27)
tikrai niekas ka isvardinote man nepatinka  smile.gif
na man jau 100 kartu geriau toks veidrodis nei tos baisios spinteles, bet turbut niekur nedingsiu nes atveze baldininkas man apatine spintele o ji mazulyte visai.  verysad.gif

tai užsisakykit pas tą patį baldininką viršutinę vieno buteliuko gylio, norimo aukščio ir pločio, ant durelių - prisabačinat norimos formos veidrodį, mačiau net ovalų kažkur, svarbu kraštai per daug neišsikištų ir turit svajonių veidrodį + spintelę visokiai smulkmei. Šoninius ar viršutinius šviestuvus tada darot ant truputį ilgesnių "stiebų" , kad veidrodį apšviestų ir tiek.
Atsakyti
O man tai kaip tik tos spintelės visai nieko biggrin.gif Po jomis patogu valyti biggrin.gif

Taigi susidės visi baldai - kaip suvokiu, atvežė vieną iš kelių - tada gal kitaip žiūrėsis.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 23, 11:52)
O man tai kaip tik tos spintelės visai nieko biggrin.gif Po jomis patogu valyti biggrin.gif

Taigi susidės visi baldai - kaip suvokiu, atvežė vieną iš kelių - tada gal kitaip žiūrėsis.
vonioj nebus kitu baldu, man viska sugadino gyvatukas, ten turejo buti mano spinta o pasirodo kabes gyvatukas smile.gif
Atsakyti
Sunku ką pasakyt.
Man tai reikia vonioj spintų, aš ten turiu daug daiktų. Kita vertus, gal didžiąją jų dalį galima laikyti kur kitur. Pvz. rankšluosčius, visokias dušo gelių ir šampūnų atsargas, galima atsinešti iš kitur. Juk kažkur laiko žmonės, kurie gyvena senos statybos namuose, kur vonios senoviškai suplanuotos ir labai mažytės?

Mačiau kartą didelę spintą, užkeltą ant skalbimo mašinos. Visai patogu. Kita vertus, jei žmonės ten jau yra užkėlę džiovyklę, tada neišeis.

Gal kokios lentynos pagelbėtų...

(nors taip tai čia apšvietimo tema) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugsėjo 2016 - 13:27
Gal kas žinot, kas per reiškinys yra "Lemputės tipas: integruotas LED"?
Nusižiūrėjau šį šviestuvą:
Dender
Ar tai reiškia, kad negalima pakeisti lempučių?
Atsakyti
QUOTE(torisa @ 2016 09 26, 21:27)
Gal kas žinot, kas per reiškinys yra "Lemputės tipas: integruotas LED"?
Nusižiūrėjau šį šviestuvą:
Dender
Ar tai reiškia, kad negalima pakeisti lempučių?

Taip, lempučių nepakeisit, nes LED integruotas šviestuve.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 09 27, 08:35)
Taip, lempučių nepakeisit, nes LED integruotas šviestuve.

pirmą kartą apie tokį reiškinį girdžiu bigsmile.gif gal apšviest galėtumėt? tipe perdegė ir metu lauk visą šviestuvą? nesueina galai.
Atsakyti
Būna tokie visokie išraityti, man atrodo, gal apie tuos čia. Tipo:
https://www.aliexpre...0....6v4u2N&s=p
Atsakyti