Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 4

QUOTE(*rasa* @ 2015 01 08, 11:20)
O man teko skaityti, kad norint sukusti, zmones vartoja tiroksina,kartu su kitais lieknejimo preparatais. Ir informaciniame lapelyje uzsiminama ta linkme,tai gal ir yra kazkiek tiesos.

kokiuose moksliniuose straipsniuose, gal galima nuorodas gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2015 01 08, 09:25)
kokiuose moksliniuose straipsniuose, gal galima nuorodas gaut  biggrin.gif

Aisku ne moksliniuose straipsniuose tai skaiciau, o tarp sportininku. Aisku daug ka jie nelegaliai vartoja ir pan,bet vienas is variantu buvo gerti levotiroksina 25 g su kitais vaistais/papildais,siekiant greitesnio svorio metimo.
aisku dabar neirodinesiu kas ir kaip, nes nerandu to puslapio, bet buvau radus, kai man tik israse gerti tiroksina ir buvau maloniai nustebusi,kai pradejo svoris augti doh.gif

Bet jei ir info lapelyje rasoma apie bandyma sukusti geriant tiroksina,tai reiskia ir jie kazkur kazka girdejo,kad zmones bando kudintis siais vaistais. Juk ant kitu vaistu tokiu perspejimu, kad vaistai yra netinkami mesti svoriui, nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rasa*: 08 sausio 2015 - 11:30
Snekant apie KT ir visus kitus hormonus, tai man isvis ten nuodu nuodas, o ka jau sneket apie salutinius. doh.gif Geriau kazkada trumpai, meciau per borta ir net pagalvot nenoriu, puciausi kaip balionas, slapimo pusles uzdegimas kas menesi kartojosi. doh.gif

Pas mane irgi aukstas kraujo spaudimas, kardiologai aiskina, kad del skydliaukes, endokrinologai, kad paveldejimas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 01 08, 11:45)

Pas mane aukstas kraujo spaudimas, kardiologai aiskina, kad del skydliaukes, endokrinologai, kad paveldejimas. biggrin.gif

O man nuolat silpna, svaigsta galva. Endokrinologas sakė pagerės, kai gersiu tiroksiną. Nieks geriant nesikeitė. Liepė sekti kraujo spaudimą. Nusipirkau aparatą ir vis pasimatuoju. Tai nuolat žemas doh.gif .
Tai kaip taip skiriasi vienoda liga sergančių požymiai g.gif . Dauguma skundžiasi antsvoriu, o aš liekna ir svoris neauga. Dabar dar per aukštas spaudimas rašot, o pas mane per žemas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2015 01 08, 10:01)
O man nuolat silpna, svaigsta galva. Endokrinologas sakė pagerės, kai gersiu tiroksiną. Nieks geriant nesikeitė. Liepė sekti kraujo spaudimą. Nusipirkau aparatą ir vis pasimatuoju. Tai nuolat žemas  doh.gif .
Tai kaip taip skiriasi vienoda liga sergančių požymiai  g.gif . Dauguma skundžiasi antsvoriu, o aš liekna ir svoris neauga. Dabar dar per aukštas spaudimas rašot, o pas mane per žemas  unsure.gif

Mano irgi, tiek kraujo spaudimas, tiek pulsas - visa laika zemas..
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2015 01 08, 12:07)
Mano irgi, tiek kraujo spaudimas, tiek pulsas - visa laika zemas..

Reiškia ne viena su juo vargstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2015 01 08, 12:01)

Tai kaip taip skiriasi vienoda liga sergančių požymiai  g.gif . Dauguma skundžiasi antsvoriu, o aš liekna ir svoris neauga. Dabar dar per aukštas spaudimas rašot, o pas mane per žemas  unsure.gif

kokie tavo TTH ir FT4 rodikliai, gal tu hipo turi
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2015 01 08, 12:29)
kokie tavo TTH ir FT4 rodikliai, gal tu hipo turi

Tai čia visos šioje temoje turbūt su hipo smile.gif

Kaip ir rašiau anksčiau man hipotirozė, lėtinis autoimuninis tiroiditas.
Paskutiniai tyrimai
TTH 5,17
FT4 12,6
ATPO 704
Atsakyti
Mano mama serga tiroiditu ir ji visą gyvenimą liekna, tikrai neaugo svoris pradėjos vartoti Tiroksiną.

Aš linkusi stambėti nuo mažų dienų, ypač po vaikučių, sunkiai krenta kg, didelis viršsvoris. Ir rado tada ir man tiroiditą. Pradėjau gert Tiroksiną, jau 2,5 mėn. Pakoregavau mitybą ir jau turiu -6 kg. Ir esu šventai įsikalus į galvą, kad Tiroksinas juk greitina medžiagų apykaitą (ar ne taip???) dėlto ir lieknėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2015 01 08, 12:36)
Mano mama serga tiroiditu ir ji visą gyvenimą liekna, tikrai neaugo svoris pradėjos vartoti Tiroksiną.

Aš linkusi stambėti nuo mažų dienų, ypač po vaikučių, sunkiai krenta kg, didelis viršsvoris. Ir rado tada ir man tiroiditą. Pradėjau gert Tiroksiną, jau 2,5 mėn. Pakoregavau mitybą ir jau turiu -6 kg. Ir esu šventai įsikalus į galvą, kad Tiroksinas juk greitina medžiagų apykaitą (ar ne taip???) dėlto ir lieknėsiu  biggrin.gif

saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir stambėju, o ir ėst negaliu nustot, kalbinu draugę eit sportuot, kažkada sportavau, prieš vaikutį svėriau 55 verysad.gif Dabar 75 ir atrodau kaip bulkutė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 01 08, 12:08)
Nesiūlė Mirenos?

Siūlė. Bet kai pasiskaitinėjau internete informacijos-fantazija nuo jos atšoko. Atmetimo, netikimo tikimybė gan didelė, o kaina dėl tokio eksperimento (500-700 Lt) .... net akcijų metu širdį drasko. Bent jau žinočiau, kad tikrai padės, kad tiks... O be to, ji taip pat yra hormoninė-rezultatas tas pats, tik per kitą vietą.

Pakeičiau gydytoją ir labai labai džiaugiuosiu. Kadangi.......Senoji gydytoja mane prižiūrėjusi 15 metų, abu mano nėštumus sekusi ir.... nė pusės žodžio nepasakė, kad man ta Mirena netiks. Vien dėl mano gimdos kaklelio iškreiptumo.

Gydytojas paaiškino,kad jei aš jam ir atneščiau tą Mireną, jis prie geriausių norų jos neįstatytų man. Taip, kad pinigai į balą, nes atgal į vaistinę negražinsi smile.gif
Pasiūlė dvi alternatyvas. Pleistras, (kokia tai adatėlė prisiklijuoja), arba tabletės. Viena ir kita-hormonai. verysad.gif

Atsakyti