QUOTE(Amarilė.84 @ 2014 11 29, 15:15)
Blogiausia, kad aš pas endo ėjau nusiteikusi, kad aš sveika, tad anksčiau laiko niekuo nesidomėjau, tad per daug ir nežinojau ko klausti. O man ji ir pasakė, kad yra uždegimas, ir nemažas, todėl reikia tiroksino. Papasakojo ką tiroiditas sukelia negydomas ir tik tiek. Pasirodyti po 4 mėn.
Taip, svoris didelis. Pagal KMI jau nutukimo skalėj, jau nebe viršsvoris net
Dabar pasiėmusi endo atsakymą kaip pagrindinę ligą su kodu ir randu nutukimą įrašytą, ne autoimuninį tiroiditą,jis antroj vietoj, paskui struma ir dar kažkas. Tai rimtai, kam man tiroksinas?
Va taip ir būna, kai nepasidomi prieš einant (čia ne tai, kad kaltinant jus, kad nesidomėjot, bet kad paprasčiausiai nesigavo to padaryti, nes nebuvo tikėtasi). O kadangi taip yra, kad nevisais daktarų spendimais gali pasitikėti, nes ir jie "nesąmonių" būna, kad "priburia", tai geriausias ginklas tampa tavo paties žinios.
Kad mato uždegimą, aš spėju, sprendžia pagal ATPO. Bet, jei tth normoje, tai kam iš anksto gerti vaistus, kol dar pati skydliauke dirba.... (na nebent savijauta jūsų būtų labai bloga)

neįsivaizduoju, net ką patarti. Gal nueiti pas kitą gydytoją pasikonsultuoti. Blogiau tikrai nebūtų.
QUOTE(Lucero @ 2014 11 30, 12:07)
Sveikos gyos

as tai geriu tiroksina nuo 2008 m. ir galvos nebesuku, aisku menkas smagumas kad doze visgi tik didyn ir didyn ir kad teks gert iki gyvenimo galo...

bet pastaru metu kai gyvenime daug veiksmo tai daznai uzmirstu isgert, ar jus uzmirsinejat isgerti ryte tiroksina?
Tikrai pasitaiko

Pasistenkit tik pasidėti jas taip, kad keliantis neįmanoma būtų jų nepamatyti (pvz prie žadintuvo). Nieko čia baisaus