Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 4

QUOTE(Roga @ 2014 12 03, 10:39)
kai neesu susidūrusi ir net girdėjusi, ar galite pasakyti ką reiškia hiper g.gif per daug gamino kažkokio hormono ar taip suprantu g.gif
ačiū aciuks.gif

Kaip cia paprasciau pasakius - jusu skydliauke per daug aktyvi, nuo jos gaminamu hormonu pertekliaus jums ir pasireiskia jusu nupasakoti simptomai.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 12 03, 10:30)
sveikos,
ar priimsit naujoke blush2.gif

nueinu pirmadienį visa drebanti, pulsas 140. spaudimas 80/60, visa drebu. padaro tyrima ir gavau šiandiena į rankas TTH <0,05 ir FT4  49,72 čia blogai ar trupiti blogai g.gif . iš šeimos gydytojos. tas dvi dienas mušė man spaudima ir davė raminamuosius, aišku aš gėriau po puse.
toks klausimas kas manęs laukia? šiandiena einu prašytis pas endikrinologa, nes užrašyta extra? ką turėtu man padaryti tirti ar dar ką.

Turetu padaryti echoskopija ir ATPO (kraujo tyrimas)
Atsakyti
Ar pakanka pasidaryti tik TTH, ar reikia ir kitus rodiklius? Nes poliklinikoje gydytoja skiria tik TTH.
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2014 12 03, 13:08)
Ar pakanka pasidaryti tik TTH, ar reikia ir kitus rodiklius? Nes poliklinikoje gydytoja skiria tik TTH.

užtenka ir tth, jei ne pirmą kartą imami rodikliai
Atsakyti
Mergaitės, labas 4u.gif

Aš nesenai tik sužinojau, kad mano skydliaukė nedirba verysad.gif Mažai ką suprantu medicinoje ir stengiuosiu daryti taip kaip liepia mano gydytojas. Na bet esu neblogai ir išvėpus blush2.gif Esu tikra, kad gydytoja man liepė vaistus gerti rytais, kai skrandis tuščias ir išgėrus vaistus nevalgyti 3 valandas. Tačiau mane sutrikdė kolegė, kuri tikina, jog užtenka palaukti 30 min. ir gali ramiai sau pusryčiauti unsure.gif
Kad netrukdyti gydytojų su kvailais klausimais, geriau aš jį užduosiu Jums ax.gif Tai po kiek laiko galima valgyti ??? Aktualu, nes rytais aš būnu LABAI aklana biggrin.gif
Atsakyti
Ėtaruj 4u.gif , geriam įvairiai, kiek skaičiau vienos naktį, yra kas geria iš vakaro, bet dažniausiai tai 30 min. ar valanda iki pusryčių. Aš 30 min iki pusryčių, man tiek laiko pakanka mirksiukas.gif Nes 3 val laukti tai ilgoka doh.gif
Atsakyti
Man 30 minuciu atrodo per trumpai.
Atsakyti
O as jau apie 12 metu geriu 30 min pries valgi, taip gydytojas liepe. Tiesa, paskutiniais menesiais leido sutrumpinti laika iki 15 min g.gif
Atsakyti
Ačiukas aciuks.gif
O aš kvaiša tikriausiai ne taip supratau..... ir visą mėnesį kankinausi 3 valandas laukdama pusryčių umn.gif

Atsakyti
Trys valandos ilgokai, nu bet 15 minuciu man kazkaip trumpai, kaip ten gali spet isisavint?
Atsakyti
o kaip manot ar nebus blogai jei isgersiu pries einant miegot? nes ryte geriu kava ir neislaukiu puse valandos.....ar nebus nuo to blogiau?
Atsakyti
Sveikos, man jau senokai nustatytas autoimuninis tiroiditas, niekada nebuvo skirtas L-Tyroxinas, nes daktarė sakė, kol jauna ir rodikliai nėra baisūs nėra kur skubėti rolleyes.gif . Taigi, jau apie kelis mėnesius labai skauda kaklo dešinę pusė per vidurį, gerklės pusėje. Dabar galvoju ar tai gali būti skydliaukė? Ar kas esate pajutusios tokį simptomą? g.gif Skaičiau, kad sergant tiroiditu TTH gali būti normos ribose, reikia tirtis eritrocitų nusėdimo greitį. unsure.gif Tad dabar nežinau ką daryti, nes išėjau iš savo šeimos daktarės, kuri yra endokrinologė doh.gif
Atsakyti