Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(eglegle @ 2014 12 15, 18:13)
Pajuokaukim?  smile.gif
Kas pirko TF Black Orchid, nes tai "mėgstamiausi Valentaitės kvepalai" (gal buvo?) - į trasą ateina OPUS VI  biggrin.gif
http://www.moteris.l...e.d?id=66667826

Tai jau seniai visos gviazdos ant nišos persimetė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 12 15, 19:13)
Pajuokaukim?  smile.gif
Kas pirko TF Black Orchid, nes tai "mėgstamiausi Valentaitės kvepalai" (gal buvo?) - į trasą ateina OPUS VI  biggrin.gif

Jau gal aštuonis buteliukus sunaudojau (juokiasi). blink.gif blink.gif blink.gif

Ką ji daro su jais, geria gal? biggrin.gif Gerai, kad manęs iš opusų niekas kaip ir nekabina, tik V patiko, bet ilgiau panešiojusi supratau, kad ne man. Įnoringi tie opusai, nors stebuklo juose nematau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biancca: 15 gruodžio 2014 - 18:39
QUOTE(Biancca @ 2014 12 15, 20:37)
Įnoringi tie opusai, nors stebuklo juose nematau ax.gif

drinks_cheers.gif turėjau tik IV, ale greit nusibodo
Atsakyti
Panos o kur galima rasti pigiau nei musu parduotuvese tom ford tabacco vanile.na mam kristutej neikandama kaina doh.gif
Tiktu ir nedidelis kiekis pradziai,bet niekas nesidalina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2014 12 15, 19:03)
Panos o kur galima rasti pigiau nei musu parduotuvese tom ford tabacco vanile.na mam kristutej  neikandama kaina doh.gif
Tiktu ir nedidelis kiekis pradziai,bet niekas nesidalina  g.gif

http://www.perfumit....co-vanille.html
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 12 15, 19:13)
Pajuokaukim?  smile.gif
http://www.moteris.l...e.d?id=66667826

Kaip neidomu ...as dar tik ju laukiu atkeliaujant ,o ateitis ju matyt ,kaip Potrait of a lady ..tarp poniuciu ,masinis ,nusibodes ir tt ... g.gif
O tiek rinkausi,svarsciau,ar 6 ar 8 imt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2014 12 15, 20:03)
Panos o kur galima rasti pigiau nei musu parduotuvese tom ford tabacco vanile.na mam kristutej  neikandama kaina  doh.gif
Tiktu ir nedidelis kiekis pradziai,bet niekas nesidalina  g.gif

Cia paklauskite http://www.vinted.lt...91-hacker2005xp 4u.gif ir dar paklauskite nariu : Seeme (ji gal ir dalinasi atomikuose), Ditas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura oshia: 15 gruodžio 2014 - 20:30
QUOTE(Biancca @ 2014 12 15, 19:37)
Jau gal aštuonis buteliukus sunaudojau (juokiasi).  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Ką ji daro su jais, geria gal? biggrin.gif Gerai, kad manęs iš opusų niekas kaip ir nekabina, tik V patiko, bet ilgiau panešiojusi supratau, kad ne man. Įnoringi tie opusai, nors stebuklo juose nematau ax.gif

man ta pati mintis kilo - kur galima tiek kvepalų sunaudot? blink.gif

na, man patinka Opusai, bet ne tiek, kad vieną po kito tą patį pirkt ir "maudytis" jame - įsivaizduoju, kad šalia jos išbūt negalėčiau dėl kvepalų koncentracijos - štai jums ir nepasiekiama žvaigždė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 15, 21:19)
man ta pati mintis kilo - kur galima tiek kvepalų sunaudot? blink.gif

galima, jeigu tai vieninteliai kvepalai. Tarkim per 2,5 metų (jie sukurti 2012) naudojus išeitų įmanomai tiek. Kai turėjau vienus kvepalus man per mėnesį nesunkiai išeidavo 30ukas. Aišku, ne Opuso, bet...

Iš Opusų man labiausiai patiko IV, kurį atomike turiu. Ir labai norėčiau šiek tiek III. Visi kiti nei su žvaigždėm nei be žvaigždžių man nelimpa schmoll.gif
Atsakyti
8 buteliukai doh.gif
Ant šuns , matyt, purškia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 12 13, 21:25)
Merginos, gal galit apidbudinti sita kvapa?

trinu plaunu ranka visais budais, nes tai kategoriskai ne mano kvapas, fui... Ar tie L'Agent bus panasus?? g.gif

biggrin.gif Jo jo, toks pablogintas dar, parts pigiausias tualeto purškiklis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 12 16, 06:20)
Kai turėjau vienus kvepalus man per mėnesį nesunkiai išeidavo 30ukas. Aišku, ne Opuso, bet...

Sunku patiket,kad kazkada turejot vienus kvepalus smile.gif . Kada tai buvo? ax.gif
Laime,kad man ne vieni Opus'ai padu nesvilina,kad jau begt ieskot. Kaip reiktu tuos astuonis buteliukus nusikauti???!!! doh.gif
Atsakyti