Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Labas, atėjau pasiguost verysad.gif
Miriau, kaip man reikėjo seno leidimo "Dior addict", paieškos užtruko, pagaliau radau už didesnę kainą nei prieš tai buvo siūlyta (280 už 80 ml), atrodo, kvapas geras, pakerėjo, papurškinėjau kokius tris kartus ir pastebėjau, kad matosi, jog kvepalai buteliuke tamsiai geltoni (gi Addict spalva per buteliuką nesimato), be to, pradėjo jie smirdėt tokia seniena doh.gif . Pasikvėpinu ir pati sau smirdžiu doh.gif O adictas buvo mano didžioji gyvenimo meilių meilė. Kvepalai 2008 m. gamybos. Kad aš daugiau norėčiau ko nors seno doh.gif , būčiau geriau naujus nusipirkus ir skaniai kvepėjus verysad.gif Dėl originalumo nekilo abejonių ir manau, kad jie originalūs, bet tai kodėl jie turėjo sugesti tada, kai AŠ JUOS NUSIPIRKAU??????????????????
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2014 12 18, 07:34)

Mano rankose yra pabuvoje keli senieji Addict, visu ju turinys buvo gerokai geltonas. Dazniausiai perku "nebesviezius" kvepalus, bet pakite pasitaike tik syki. Taip jau yra, visada lieka rizika - juk nezinome, buvo kvepalai laikomi spintoje ar vonioje. Bet kuriuo atveju - uzuojauta.
P.S. siaip tai 2008m gamybos kvepalai visai nera seni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 18 gruodžio 2014 - 09:55
QUOTE(andorinha @ 2014 12 18, 10:52)
Mano rankose yra pabuvoje keli senieji Addict, visu ju turinys buvo gerokai geltonas. Dazniausiai perku "nebesviezius" kvepalus, bet pakite pasitaike tik syki. Taip jau yra, visada lieka rizika - juk nezinome, buvo kvepalai laikomi spintoje ar vonioje. Bet kuriuo atveju - uzuojauta.
P.S. siaip tai 2008m gamybos kvepalai visai nera seni...

Va būtent apie riziką pirkti senus kvepalus niekada ir nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2014 12 18, 13:17)
Va būtent apie riziką pirkti senus kvepalus niekada ir nepagalvojau  blush2.gif

2008 leidimo, tai visai ne seni, matyt greiciau blogai laikyti.

as pirkau 2012 vasaros leidimo ir smirda nerealiai, pagal metus nieko negalima sprest smile.gif

o gal gal galit kas priminti kokios spalvos yra CD midnight poison?kiek pasiziuriu butielkose parduodamu matosi pageltimas, ar tokie ir buna ar cia jau irgi pasikeitusi spalva?
kazkaip nepamenu, nes ir gautieji paskutini karta stovi su pasikeitusiu kvapu
Atsakyti
Labas vakaras, nišinėje parfumerijoje esu visiška naujokė, bet va bandau susizgraibyti.
Ir norėčiau jūsų pasiteirauti. ax.gif
Ieškau kvapo, kuris džiugintų saulėtą dieną biure ir nenukilintų kolegų. Ko nors švelnaus, bet sodraus, su oda/mediena, šiek tiek smilkalo.
Labai patinka Memo Irish Leather, SL Cuir Mauresque, SL L'Orpheline. Bet šie malonūs saikingai naudojant retomis progomis, o taip norėtus tokio lengvesnio, kasdienio kvapo.
Galbūt turėtumėte kokių minčių?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2014 12 28, 00:07)

4u.gif

Pirma atejo i galva - Amouage Beloved mot. Vasara nepriekaistingai grazus, atitinka jusu reikalavimus, bet tikrai nera lengvas.
Dar gal vertetu pameginti Keiko Mecheri Cuir Cordoba. Ir Amouage Opus V. Nors ne visai atitinka krypti (geliu natos dominuoja), bet kazkaip intuicija sako, jog gali pasirodyti lengvesni uz ivardintus ir patikti 4u.gif
Atsakyti
[by ki] o kaip Opus III? Jie irgi prie geliu-salduku? Deja, niekaip nepabandau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2014 12 28, 01:07)
Labas vakaras, nišinėje parfumerijoje esu visiška naujokė, bet va bandau susizgraibyti. 
Ir norėčiau jūsų pasiteirauti.  ax.gif
Ieškau kvapo, kuris džiugintų saulėtą dieną biure ir nenukilintų kolegų. Ko nors švelnaus, bet sodraus, su oda/mediena, šiek tiek smilkalo.
Labai patinka Memo Irish Leather, SL Cuir Mauresque, SL L'Orpheline. Bet šie malonūs saikingai naudojant retomis progomis, o taip norėtus tokio lengvesnio, kasdienio kvapo.
4u.gif

Carner Tardes, Frapin 1270, Nicolai Cuir Cuba
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 12 28, 01:41)
[by ki] o kaip Opus III? Jie irgi prie geliu-salduku? Deja, niekaip nepabandau verysad.gif

Jie be odiniu natu, net panasumo ner, Braun pagal aprasyma netiktu. Ant manes jokie Saldukai. Labai tauri geliu kompozicija su dominuojancia violetka, skoningai prisodrinta prieskoniais. Ir ypatingai graziu sandalmedziu. Ka tok maciau jog Costes labai palanka kaina dalinasi.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2014 12 28, 14:40)
Jie be odiniu natu, net panasumo ner, Braun pagal aprasyma netiktu. Ant manes jokie Saldukai. Labai tauri geliu kompozicija su dominuojancia violetka, skoningai prisodrinta prieskoniais. Ir ypatingai graziu sandalmedziu. Ka tok maciau jog Costes labai palanka kaina dalinasi.
4u.gif

Aciu 4u.gif As del saves labiau domejaus biggrin.gif Viska susideliosiu. Taip, maciau siand.pasiulyma ir dar- gavau asmeniskai. bigsmile.gif
Atsakyti
Didelis ačiū by ki ir LEEja, pasidariau sąrašiuką, ryt mėginsiu bigsmile.gif tik Keiko Mecheri Cuir Cordoba, kiek mačiau anksčiau, bent jau Panoramos CdlC nėra, kiti yra, o šio ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2014 12 28, 15:40)
Didelis ačiū by ki ir LEEja, pasidariau sąrašiuką, ryt mėginsiu  bigsmile.gif  tik Keiko Mecheri Cuir Cordoba, kiek mačiau anksčiau, bent jau Panoramos CdlC nėra, kiti yra, o šio ne  g.gif

paklauskite konsultantes ar turi testeri Cuir Cordoba smile.gif Nes testerius nuima, kai nebeturi pardavimui kvepalu smile.gif
Atsakyti