Na tarkim mane fuflium apipiltų turbūt tik surištą - kaip tik dėl šitos priežasties labiausiai - visiškai neaišku kokio brudo ten nekontroliuojamai pripylė

. Gal tas brudas iš viso negalimas ant odos tept ir t.t.
O visa kita - nežinau - gal tiesiog ieškau pateisinimų/paguodimų sau, bet:
žinau, kad naudoju daug kvepalų su
tarkim daug kenksmingų medžiagų, todėl kaip atsvarą visiškai nenaudoju dekoratyvinės kosmetikos, o visos veido/kūno priežiūros priemonės - tik iš natūralių medžiagų, naminės gamybos, namie privengiu buitinės chemijos ir t.t.
naudoti natūralesnius kvepalus negaliu - nusipirkau pora kartų kažką iš tos operos - ekologiški ar kažkaip panašiai - vienus vos pardaviau dvigubai pigiau, antri skrido šiukšlinėn. Jie neturi tikrų kvepalų savybių - kvepia keistai, laikosi prastai, piramidės nėra. Juk kvėpinuosi dėl malonumo - o čia grynas nuotaikos gadinimasis. Tai tada kam jie... Geriau visai nesikvėpinčiau.
IFRA draudžia natūralius komponentus. Ar tai nieko nesako? Nuo vilko bėgdamas gali ant meškos pataikyt.
Na ir... amžius, vaikai užauginti, gimdyt nesiruošiu, gyvenu sau - galiu sau leisti maloniai nuodytis, net jeigu ir nuodijuosi. Juk dažniausiai viskas, kas malonu arba uždrausta, arba nesveika

Emocinę savijautą puikią palaikyt padeda būtent geri mėgstami kvepalai. O tai yra labai labai daug.
, tik mano vaikai dar maži, bet aš gi ant jų nepurškiu, jų nekvėpinu.