Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Gal dar kas nors turi nuomonių? Rytoj paskutinė diena bandyt susigrąžint pinigus, o įtarimas, kad kažkas su jais negerai, stiprus, nes ne tik man nesijaučia kvapo, bet ir kitiems... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VHS @ 2015 01 04, 18:11)
Gal dar kas nors turi nuomonių? Rytoj paskutinė diena bandyt susigrąžint pinigus, o įtarimas, kad kažkas su jais negerai, stiprus, nes ne tik man nesijaučia kvapo, bet ir kitiems... doh.gif

Matau,kad stipriai abejojate, tad meginkite grazinti, kitaip visai blogai jausites. Taip manau.
As pirkau is ten ir kvepalus, ir dar kazka. Viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VHS @ 2015 01 04, 19:11)

Pirkau ir pirksiu. Jei yra abejoniu, manau reikia eiti ir issiaiskinti. g.gif
Atsakyti
Susiruošiau ir aš tuos pačius pirkti iš pigu.lt, bet va, paskaičius ir praėjo noras. Iš tikrųjų man dėl pigu.lt kai kurių kvepalų jau seniai kyla įtarimų. Kad ir dukrai Gaga kai pirkau, nu man jie kitaip kvepėjo, nei Sarmoje...
O kvaplų saloje esate pirkusios? Viskas ten gerai?
Atsakyti
Kazkas naujo siemet. Jau ir Gagos kvepalai padirbinejami? laugh.gif

Pirkau ir pigu ir kvepalu saloje, ne karta ir ne du, viskas gerai, parduotuves patikimos, prekes originalios.
Atsakyti
QUOTE(VHS @ 2015 01 04, 19:11)

Ar tikrai nusipirkote tos pacios koncentracijos kvepalus, kuria jau buvot uosciusi?
EDP, EDT, Absolu ir dar gal kokie yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2015 01 05, 23:43)
Ar tikrai nusipirkote tos pacios koncentracijos kvepalus, kuria jau buvot uosciusi?
EDP, EDT, Absolu ir dar gal kokie yra biggrin.gif

Žinoma tos pačios, EDP.
Atsakyti
Kad jūs žinotumėt, kokios mane prieštaringos mintys ėda skaitant apie eilinį panašų įvykį... Nu nors pasiusk: 1) kodėl jie sutinka priimti atgal kvepalus, a? Niu koooodėl, juk turi teisę nepriimti, ir dėl tarkim kitų prekių, pvz. elektronikos, atžvilgiu jie nėra tokie geradūšiai... 2) ale mėnulis šiandien koks gražus. Statistiškai patikima fazė vėl smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 06 sausio 2015 - 08:11
QUOTE(rusma @ 2015 01 06, 09:11)
Kad jūs žinotumėt, kokios mane prieštaringos mintys ėda skaitant apie eilinį panašų įvykį... Nu nors pasiusk: 1) kodėl jie sutinka priimti atgal kvepalus, a? Niu koooodėl, juk turi teisę nepriimti, ir dėl tarkim kitų prekių, pvz. elektronikos, atžvilgiu jie nėra tokie geradūšiai... 2) ale mėnulis šiandien koks gražus. Statistiškai patikima fazė vėl smile.gif

Man atrodo, kad gal tokia politika. Na, tarkim, tu - jei imtų rėkt kad tavo kvepalas fake, bet tu žinai, kad tikrai ne fake. Tu priimtum atgal ar ne? Aš priimčiau dėl šventos ramybės.
Aš iš jų pirkus tik vieną kartą, bet buvo originalūs.

O mėnulis tikrai gražus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 01 06, 11:03)
Man atrodo, kad gal tokia politika. Na, tarkim, tu - jei imtų rėkt kad tavo kvepalas fake, bet tu žinai, kad tikrai ne fake. Tu priimtum atgal ar ne? Aš priimčiau dėl šventos ramybės.
Aš iš jų pirkus tik vieną kartą, bet buvo originalūs.

O mėnulis tikrai gražus biggrin.gif

matai, aš esu moteris, o ne parduotuvė. Mano tikslas nėra pragyventi iš vieno kito pigiau nei pirkau parduodamo kvepalo ir, žinoma, aš duočiau kelią neabejotinai.

Bet jeigu mano tikslas būtų pelnas, aš tikrai žinočiau, kad parduodu ne fake ir ne kokį ten antrarūšį originalą ar dar kokį [nežinau ką] ir jeigu žinočiau, kad pagal įstatyminę bazę nieko neprivalau priimti ir man vienodai ką užsiundys ir kokiai ekspertizei pateiks mano prekes - patikėk, tikrai nepriimčiau. Juo labiau, kad kitų prekių taip lengvai nepriima. Man va tai yra įdomiausias aspektas visam šitam reikale.
Aš iš jų nieko nepirkau. Tiesiog ten nėra to ko man reikėtų.
Atsakyti
O kas sakė, kad lengvai priima? g.gif Man atrodo, čia pirkėjai įsivaizduoja, kad priims atgal, kaip ir kitas prekes. Kiti gal net išpakuoja su ta mintim, kad jei ką, grąžins kaip naują, neva nepažeistam įpakavime.

Kiek pamenu, buvo viena moteris čia forume, kuriai ne taip kvepėjo Hypnotic Poison (paskui įdėjo fotkę, tai tie kvepalai pasirodė originalių originaliausi, o ir talpa 30ml, kas tokius padirbinėja doh.gif ), tai jie pasiūlė rašyti kažkokį nusiskundimą dėl prekės kokybės ar prašymą ištirti, o ne kad priims atgal išskėstom rankom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 06 sausio 2015 - 12:03
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 06, 12:52)
O kas sakė, kad lengvai priima?

ar aš maišau kažką - lyg čia rašė, kad priėmė atgal g.gif , o va dabar irgi bando grąžinti.
nagi prisipažinkit jeigu kas grąžinot biggrin.gif

šiaip aš iš tų žmonių, kuriems originalumą/tapatumą įrodytų tik cheminė ekspertizė, buteliukais netikiu. Kaip šokolado pakuotė gali būti tapačiausia, o vat ingredientai mažumėlę kitokie. Teoriškai to neturėtų būti, bet kaip yra praktiškai - žino manau tik tie, kas aukštai...
Atsakyti