Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

šiuo atveju Fragrantica laimi biggrin.gif gamintojo puslapis

aš tokiais atvejais pas gamintoją pasičekinu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 07 vasario 2015 - 12:40
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 07, 14:39)
šiuo atveju Fragrantica laimi  biggrin.gif gamintojo puslapis

jo lyginau aš ir ten, bet tiesiog esu gavusi patarimą, kad fragrantikos nežiūrėčiau, nes patys parfumeriai yra sakę, kad ten natos grybauja labai dažnai ir nereikia ja tikėti

eisiu dar keletą tyrimų atliksiu biggrin.gif
Atsakyti
esu ir aš pastebėjus ne kartą, kad fragrantica natos nesutampa su gamintojų. bet ne faktas, kad kitų puslapių būtinai sutaps smile.gif
Atsakyti
vis renkuosi alternatyva la vie est belle, visos jais kvepinasi doh.gif jau net pykina nuo to kvapo..nors labai megau. Noriu saldaus ryskaus kvapo, bet ne angelo tipo saldumo.. va pauosciau Armani code naujesne versija ir nusebau, kad man patiko, nors seniau nemegau visai ju.. kaip jums code kvepia ? pauoscius code, adicto melyno nebeuzuodziau.. dar Si galvoju..nors jie man be charakterio tokie.. padekit prasau apsisprest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2015 02 07, 23:19)
vis renkuosi alternatyva la vie est belle, visos jais kvepinasi  doh.gif jau net pykina nuo to kvapo..nors labai megau. Noriu saldaus ryskaus kvapo, bet ne angelo tipo saldumo.. va pauosciau Armani code naujesne versija ir nusebau, kad man patiko, nors seniau nemegau visai ju.. kaip jums code kvepia ? pauoscius code, adicto melyno nebeuzuodziau.. dar Si galvoju..nors jie man be charakterio tokie.. padekit prasau apsisprest 4u.gif

Armani Code keletas variaciju yra. Todel visai tiketina, kad pataikete ant jums tinkancios smile.gif
Viktor&Rolf kvapai saldus
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2015 02 08, 00:19)
vis renkuosi alternatyva la vie est belle, visos jais kvepinasi  doh.gif jau net pykina nuo to kvapo..nors labai megau. Noriu saldaus ryskaus kvapo, bet ne angelo tipo saldumo.. va pauosciau Armani code naujesne versija ir nusebau, kad man patiko, nors seniau nemegau visai ju.. kaip jums code kvepia ? pauoscius code, adicto melyno nebeuzuodziau.. dar Si galvoju..nors jie man be charakterio tokie.. padekit prasau apsisprest 4u.gif

http://www.fragranti...nbon-23317.html
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2015 02 08, 01:19)
padekit prasau apsisprest 4u.gif

Pabandykite gal YSL Manifesto elixir, Jimmy Choo 4u.gif
Atsakyti
Apie fragranticos natas... Kaip įmanoma, kai aš nekenčiu vanilės ir jau kelis mėnesius diena iš dienos vilkiu Armani Si? Vat ir visi fragranticos "vanilla, aromatic, patchouli, green, fruity, woody".
Arba tobulas mixas kad net nejaučiu savo vienos iš nekenčiamiausių natų? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 08 vasario 2015 - 17:06
QUOTE(Malena @ 2015 02 08, 16:31)
Apie fragranticos natas... Kaip įmanoma, kai  aš nekenčiu vaninėlės ir jau kelis mėnesius diena iš dienos vilkiu Armani Si? Vat ir visi fragranticos "vanilla, aromatic, patchouli, green, fruity, woody".
Arba tobulas mixas kad net nejaučiu savo vienos iš nekenčiamiausių natų? g.gif

vaninėlė čia kaip suprantu - vanilė? biggrin.gif
mano viena mylimiausių natų wub.gif

Armani Si ne vien fragrantica ją nurodo g.gif šiaip bazinėse natose vanilė gan dažnai būnai ir nebūtinai pirmu smuiku ji groja užuodžiant. gali taip būti ir su Si.
Atsakyti
vis renkuosi alternatyva la vie est belle, visos jais kvepinasi  doh.gif jau net pykina nuo to kvapo..nors labai megau. Noriu saldaus ryskaus kvapo, bet ne angelo tipo saldumo..

Gal Chopard Wish pabandyti. turiu , saldūs , man patinka.jei neieškot labai prabangių ir brangių.
wish
Atsakyti

Man saldūs, ryškūs Givenchy Hot Couture, Ysl Opium Black, pastarieji tai sužavėjo mane, pati jų užsinorėjau.
QUOTE(airise @ 2015 02 08, 20:18)
Gal Chopard Wish pabandyti. turiu , saldūs , man patinka.jei neieškot labai prabangių ir brangių.
wish

Mano nosiai jie nesaldūs.
Atsakyti
Gal kažką domina Christian Lacroix Ambre, užmačiau pigiau grybo:
http://www.vinted.lt...oix-ambre-50-ml
Atsakyti