QUOTE(MAdene @ 2015 02 12, 23:30)
Kvepalu zinoves, gal galite rekomenduoti kvepalus...
Siuo metu jau n'taji buteliuka naudoju chanel chance eau fraishe, pati kvapo jau nebejauciu, bet sulaukiu daug pagyru su jais pasikvepinusi, bet jau pabodo..
labai patiko kvapas TH BO, bet kai nusipirkau, pirma diena pavargau nuo ju, galva iskaudo..per stiprus visgi man...perleidau kolegei bet vistiek varvinu seile del to kvapo... dar traukia demesi gucci guilty intense.. bet juose kasko man truksta.
Bandziau Opus 6, is pradziu lyg ir patiko, bet veliau saldumas pradeda erzinti
Esu ilgose paieskose...
išbandykite Byredo, Atelier Cologne, Maison Francis Kurkdjian kvapus.
QUOTE(Heichera @ 2015 02 13, 16:51)
Nusipirkau Black Opium. Man atrodo, kad jie nieko nelaiko

Tik pradzioj jntamas tas skanus kvapas,kai pasipurski, ir po to nebeuzuodziu nieko..lyg isnyktu kvapas. Lancome la vie est belle visa diena jusdavau bent kazkoki aromato dvelksma ir visi uzuosdavo, as ir pati nuo kitu uzuodziu. Ne kazka..
kodėl ne kažką? Kvapai skirtingi, šleifai skirtingi, natos skirtingos.. La Vie est Belle gali būti toookie nemalonūs, limpantys, kad oj oj oj

O Black Opium tikrai gerai laiko.. Jūsų pirkinys tikrai labai labai geras, mėgaukitės

ir nelyginkite - neverta...
QUOTE(bellete @ 2015 02 13, 22:44)
La vie Est Belle ir as jusdavau nuo ryto iki velaus vakaro..Deja

. Va jie man - tikrai ne kazka..
Sunkiai dabar prisiminciau kitus taip ikyriai "ikimbancius" kvepalus. Nebent Kenzo drambliuka..(sorry kas juos myli

)
Bandykit kitu laiku, kitu oru

tik jei Dramblį dar pakenčiu, tai nuo to Gražaus Gyvenimo stengiuosi pasitraukti į šalį, jei situacija leidžia