Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Kvepalu zinoves, gal galite rekomenduoti kvepalus... wub.gif

Siuo metu jau n'taji buteliuka naudoju chanel chance eau fraishe, pati kvapo jau nebejauciu, bet sulaukiu daug pagyru su jais pasikvepinusi, bet jau pabodo..
labai patiko kvapas TH BO, bet kai nusipirkau, pirma diena pavargau nuo ju, galva iskaudo..per stiprus visgi man...perleidau kolegei bet vistiek varvinu seile del to kvapo... dar traukia demesi gucci guilty intense.. bet juose kasko man truksta.
Bandziau Opus 6, is pradziu lyg ir patiko, bet veliau saldumas pradeda erzinti doh.gif

Esu ilgose paieskose... ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Black Opium. Man atrodo, kad jie nieko nelaiko g.gif Tik pradzioj jntamas tas skanus kvapas,kai pasipurski, ir po to nebeuzuodziu nieko..lyg isnyktu kvapas. Lancome la vie est belle visa diena jusdavau bent kazkoki aromato dvelksma ir visi uzuosdavo, as ir pati nuo kitu uzuodziu. Ne kazka..
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2015 02 13, 15:51)
Nusipirkau Black Opium. Man atrodo, kad jie nieko nelaiko g.gif  Tik pradzioj jntamas tas skanus kvapas,kai pasipurski, ir po to nebeuzuodziu nieko..lyg isnyktu kvapas. Lancome la vie est belle visa diena jusdavau bent kazkoki aromato dvelksma ir visi uzuosdavo, as ir pati nuo kitu uzuodziu. Ne kazka..

La vie Est Belle ir as jusdavau nuo ryto iki velaus vakaro..Deja biggrin.gif . Va jie man - tikrai ne kazka.. schmoll.gif
Sunkiai dabar prisiminciau kitus taip ikyriai "ikimbancius" kvepalus. Nebent Kenzo drambliuka..(sorry kas juos myli smile.gif )
Bandykit kitu laiku, kitu oru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2015 02 12, 23:30)
Kvepalu zinoves, gal galite rekomenduoti kvepalus... wub.gif

Siuo metu jau n'taji buteliuka naudoju chanel chance eau fraishe, pati kvapo jau nebejauciu, bet sulaukiu daug pagyru su jais pasikvepinusi, bet jau pabodo..
labai patiko kvapas TH BO, bet kai nusipirkau, pirma diena pavargau nuo ju, galva iskaudo..per stiprus visgi man...perleidau kolegei bet vistiek varvinu seile del to kvapo... dar traukia demesi gucci guilty intense.. bet juose kasko man truksta.
Bandziau Opus 6, is pradziu lyg ir patiko, bet veliau saldumas pradeda erzinti  doh.gif

Esu ilgose paieskose...  ax.gif

išbandykite Byredo, Atelier Cologne, Maison Francis Kurkdjian kvapus.

QUOTE(Heichera @ 2015 02 13, 16:51)
Nusipirkau Black Opium. Man atrodo, kad jie nieko nelaiko g.gif  Tik pradzioj jntamas tas skanus kvapas,kai pasipurski, ir po to nebeuzuodziu nieko..lyg isnyktu kvapas. Lancome la vie est belle visa diena jusdavau bent kazkoki aromato dvelksma ir visi uzuosdavo, as ir pati nuo kitu uzuodziu. Ne kazka..

kodėl ne kažką? Kvapai skirtingi, šleifai skirtingi, natos skirtingos.. La Vie est Belle gali būti toookie nemalonūs, limpantys, kad oj oj oj doh.gif O Black Opium tikrai gerai laiko.. Jūsų pirkinys tikrai labai labai geras, mėgaukitės 4u.gif 4u.gif ir nelyginkite - neverta... 4u.gif

QUOTE(bellete @ 2015 02 13, 22:44)
La vie Est Belle ir as jusdavau nuo ryto iki velaus vakaro..Deja biggrin.gif . Va  jie man - tikrai ne kazka.. schmoll.gif
Sunkiai dabar prisiminciau kitus taip ikyriai "ikimbancius" kvepalus. Nebent Kenzo drambliuka..(sorry kas juos myli smile.gif )
Bandykit kitu laiku, kitu oru smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tik jei Dramblį dar pakenčiu, tai nuo to Gražaus Gyvenimo stengiuosi pasitraukti į šalį, jei situacija leidžia biggrin.gif
Atsakyti
Mielosios, o kartais nera iseje kokiu nauju kvepalu ? Siandien is triju skirtingu moteru uzuodziau ta kvapa, kazkoks citrusas, bet tiek skaniai kvepejo, toks idomus kvapas, bet kazkas citrusinio man pasirode. Galvoju gal kazkas naujo isejo g.gif bet kvepia sleifiskai tikrai, nes uzteko praeiti pro sali, kad uzuosciau ta aromata.
Atsakyti
Sveikos, gal kazka galit rekomenduoti panasaus i ROCHAS AQUAWOMAN g.gif
zinau, kad nebegaminami, o esami pardavime ziauriom kainom, o kvapas nuostabus 4u.gif bent man 4u.gif
gal kazka panasaus unsure.gif

Dar norejau paklaust, neturiu galimybes pauostyti. Turiu tokius Viktor and Rolf Flowerbomb
user posted image
ar jie labai skiriasi nuo Flowerbomb Extreme g.gif nes pirmieji man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaLuna* @ 2015 02 15, 07:05)
Turiu tokius Viktor and Rolf Flowerbomb

ar jie labai skiriasi nuo Flowerbomb Extreme g.gif  nes pirmieji man labai patinka thumbup.gif

Nesiskiria, tik intensyvesni- stipresni. Pagrindines natos tos pacios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2015 02 15, 04:48)
Mielosios, o kartais nera iseje kokiu nauju kvepalu ? Siandien is triju skirtingu moteru uzuodziau ta kvapa, kazkoks citrusas, bet tiek skaniai kvepejo, toks idomus kvapas, bet kazkas citrusinio man pasirode. Galvoju gal kazkas naujo isejo g.gif bet kvepia sleifiskai tikrai, nes uzteko praeiti pro sali, kad uzuosciau ta aromata.

dabar ant pavasario tokio tipo kvepalus ir paleis... Bet jei per trumpą laiką ant 3 skirtingų moterų užuodėt - drąsiai eikit į KristiAną ar Douglasą ir klauskit paskutinių naujienų biggrin.gif pasakykit, kad viršutinės natos - citrusinės, paskui nusaldėja - 100 procentų rasit.. 4u.gif

O jei turit laiko, čia pažvelkit - http://www.fragranti...New-Fragrances/

Atsakyti
Noriu levandų kvapo ax.gif Ką rekomenduotumėt?
Atsakyti
Caldey Island Lavender

tik, kur gaut, tai nežinau. nebesiunčia jie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 16 vasario 2015 - 20:18
QUOTE(MAMA7411 @ 2015 02 16, 20:15)
Noriu levandų kvapo ax.gif  Ką rekomenduotumėt?

SL Gris Clair, Chanel Jersey, Guerlain Jicky ir Amouage Opus II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2015 02 16, 21:15)
Noriu levandų kvapo ax.gif  Ką rekomenduotumėt?

Penhaligons Lavandula. Man tokia naminė ji, jauki. Pagalves kvėpinčiau.
Atsakyti