Aš taip pat vietoje la vie est belle siūlyčiau Ysl Opium Black. Tos pačios šeimos atstovai, turi bendrą saldėsio natą. OB man kur kas įdomesnis.
Sveikos
Pasidalinkit nuomonemis apie montale black aoud kvepalus? Sukurta vyrams, bet tinka ir moterims, tiesa?

Pasidalinkit nuomonemis apie montale black aoud kvepalus? Sukurta vyrams, bet tinka ir moterims, tiesa?
QUOTE(inetule22 @ 2015 02 10, 15:13)
Sveikos

Jeigu jums patinka, tai ir kvepinkitės. Kažkaip visad maniau, kad jie unisex. Šiaip ar taip visi ūdai kvepia gana vyriškai.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 09, 00:44)
Gal kažką domina Christian Lacroix Ambre, užmačiau pigiau grybo:
http://www.vinted.lt...oix-ambre-50-ml
http://www.vinted.lt...oix-ambre-50-ml
pareklamavot va jau ir 'atiduoti"

Oij mielosios aciu labia uz pasiulymus alternatyva la vie est belle,saldesiu
Imsiu YSL Black Opium, likau suzaveta ! Siltas jaukus geras kvapas, bet nepasakyciau, kad labia intensyvus, turi kazkoki cinkeli. Nors va kai pauosciau pasipurskus Code Ultimate berods..Armanio, tai uzgoze viska man, bet jis kitokio tipo, noriu abieju
Aciu dar karteli..

Labai noreciau isgirst nuomone ,kas issianalizave
Opus 4 ,siandien uosciau ir natas ziurejau ,kos prieskonis ,ar kieno priekvapis ,ten yra toks labai specifinis ,toks padarantis tuos kvapalus kitokiais nei kiti Opusai ?
Dar klausimukas
Histoires 1826 kas zinot kvapa ..kokia gele pudruota ten taip idomiai kvepia ..
Man vos ne alyvos ..bet ju lyg ten net nera ,gelese is vis nesigaudau
Bet smalsu labai
Ir dar jei kantrybes bus
Opus 1 ,kas dominuoja nusivadejus kvapui ... Kaip juos galima apibudint ? ... Tiesiog ,ispudi nors viena ,kita please
Nes man susisuko galva visiskai
Aciu

Dar klausimukas

Ir dar jei kantrybes bus

Aciu

QUOTE(jottauute @ 2015 02 11, 16:29)
Ir dar jei kantrybes bus

Labai stipri tuberoza, kuri numusa viska- ir roze, ir yalang yalang, ir netgi pakalnutes. Gal dar ten galima "pagauti" kardamona su mediena. Nes man iskart vienu sakiniu buvo galima pasakyti- miskinga tuberoza. Jei zinote Zaicevo Marusia, tai panasu, tik Marusiu-Marusia

Aciu uz nuomone .. Tai jau tikrai ne mano kvapas,del to matyt is natu sugaudyt negaliu is vis jokiu ..
Nutariau ,kad Opus 4 bus man pats tas .
QUOTE(jottauute @ 2015 02 12, 09:43)
Aciu uz nuomone .. Tai jau tikrai ne mano kvapas,del to matyt is natu sugaudyt negaliu is vis jokiu ..
as renkuosi irgi tarp II ir IV. Ketvirtaji ypatingu daro kmynai

QUOTE(RitaRazi @ 2015 02 12, 16:50)
Antras idomus,toks aitrus man ,bet faini .
4 jau turesiu greit . Savotiskas kvapas ir ju ,is pradziu pasirode labai tiesmukiski ,bet patrauklus ,idomus.paskui isiuoscius ,mmmm kaip graziai atsiskleide ... Tas savitumas ju ,tik pliusas

QUOTE(jottauute @ 2015 02 11, 16:29)
Labai noreciau isgirst nuomone ,kas issianalizave
Opus 4 ,siandien uosciau ir natas ziurejau ,kos prieskonis ,ar kieno priekvapis ,ten yra toks labai specifinis ,toks padarantis tuos kvapalus kitokiais nei kiti Opusai ?
Dar klausimukas
Histoires 1826 kas zinot kvapa ..kokia gele pudruota ten taip idomiai kvepia ..
Bet smalsu labai
Ir dar jei kantrybes bus
Opus 1 ,kas dominuoja nusivadejus kvapui ... Kaip juos galima apibudint ? ... Tiesiog ,ispudi nors viena ,kita please
Aciu

Dar klausimukas

Ir dar jei kantrybes bus

Aciu

Histoires 1826 turiu

QUOTE(jurgitano1 @ 2015 02 12, 18:10)
Histoires 1826 turiu
Ta pudruota gėlė turbūt našlaitė, man "pirmu smuiku" griežia pačiulis gana ilgai. kai aprimsta ant odos pasidaro panašu į M. de Sadą, arba Tubereuse Animale - yra kažkas juose bendro, bet dar nesugaudau kas - natos skiriasi...

Nu labai jie man kazkuo uzkliuvo

Pabandziau siandien ant odos ,labai kitaip sklaidziasi ,sunkesni ,bent ant manes ,nei ant popieriaus .. Grazus kvapas ,dar kada pabandyt reiks ..