Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

gal šitoj temoj rasit atsakymą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 12 07, 13:25)
nėra už ką  blush2.gif
man dar įdomu, o kaip kvepalų maniakės žiūri į "namų gamybos" kvepalus, tarkim tokius, kuriuos galima nusipirkti etsy?

Jeigu galeciau vadintis manjake, o jau beveik laikau save tokia, sakyciau, jog saviveikla- gerbtina sritis, bet visvien yra saviveikla. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 07 gruodžio 2014 - 16:09
QUOTE(Dottie @ 2014 12 07, 12:25)
nėra už ką  blush2.gif
man dar įdomu, o kaip kvepalų maniakės žiūri į "namų gamybos" kvepalus, tarkim tokius, kuriuos galima nusipirkti etsy?
mane teoriškai labai domina, bet praktiškai jie dažniausiai nesilaiko ilgai ir negali būti garantuotas, ką gausi  blush2.gif  ax.gif

Než., ar aš maniakė biggrin.gif , bet esu dariusis Kvapų namuos kietus kvepalus, o draugė skystus ne syk darė. Man labai patiko ir tie, ir tie. Aišku, šleifo su jais nėra, bet tas darymas lb daug duoda pažinimo prasme, tie visi ea, absoliutai - kažkas tokio, bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2014 12 07, 17:05)
Jeigu galeciau vadintis manjake, o jau beveik laikau save tokia, sakyciau, jog saviveikla- gerbtina sritis, bet visvien yra saviveikla.  smile.gif

galite galite ir net labai drąsiai biggrin.gif

Iš esmės sutinku. Jei norėčiau ir turėčiau tokią galimybę - pati pabandyčiau sau "susirinkti" buketėlį, bet kažkaip sau ir pasilaikyčiau.. Viešumoje nešmėžuočiau su savo šedevriuku biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2014 12 07, 16:05)
Jeigu galeciau vadintis manjake, o jau beveik laikau save tokia, sakyciau, jog saviveikla- gerbtina sritis, bet visvien yra saviveikla. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Namų gamybos kvepalai man patinka bigsmile.gif Aišku, su tam tikrom sąlygom - gamyba, laikantis tam tikrų normatyvų, pvz, kokybės, renkant žaliavas, jas apdirbant. Meninė pusė taip pat žavi. Man čia lygiavertiška pvz su muilo gamyba namie, arbatžolių mišinių gamyba ir pnš.

Na, ir apie gamybą jau iš pateiktų profesionalių ekstraktų, esensijų ir t.t. (tokią pramogą siūlo kai kurie parfum-gamintojai) negaliu pasakyti nieko blogo bigsmile.gif Turbūt tik tokios pramogos kaina nėra labai žavinti (taip numanau)... O gal išsirutuliotų šedevrų šedevras - gal visai netyčia, gal tik po ilgų eksperimentų.. Gal kiekvienai giliai kažkur minčių kamputy tūni mažytis noras turėti savo vardo savo kurtus kvepalus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kokia atrakcija būtų rikiuoti natas, ir galvoti pavadinimą cool.gif
Atsakyti
O pvz. Aiscio Mickeviciaus kvepalai-profesionalus? Bendradarbe is pristatymo keleta bloteriuku pakiso-na, labai patiko bent du!
(Jauciu",nugrybavau"-profesionalus?.. doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2014 12 07, 23:02)
O pvz. Aiscio Mickeviciaus kvepalai-profesionalus? Bendradarbe is pristatymo keleta bloteriuku pakiso-na, labai patiko bent du!

Jeigu skaitot rusiskai- vienos is zinomiausiu Rusijos parfumerijos kolekcionieres atsiliepimai apie Aiscio kvepalus thumbup.gif
http://parfumka.pro/...tis-mickevicius
Atsakyti
Sveikutės, labai staigiai reikia atsakymo- ar būna Lancome La vie est belle testeris 100ml?
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2014 12 08, 16:17)
Jeigu skaitot rusiskai- vienos is zinomiausiu Rusijos parfumerijos kolekcionieres atsiliepimai apie Aiscio kvepalus  thumbup.gif
http://parfumka.pro/...tis-mickevicius

Da da,konechno,chitaju! Spasibo! 4u.gif
Intieriesno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2014 12 07, 22:02)

Gal nėra tokio jau griežto apibrėžimo, bet sakyčiau, kad mėgėjas, tai tas, kuriam kvepalų kūrimas hobis, laisvalaikiu kažką pakuria, o profesionalas verčiasi iš kvepalų kūrimo. Beje, kiek skaičiau interviu su parfumeriais, tai dauguma jų apskritai nesikvepina. Pagrindinės parfumerių mokymosi vietos - ISIPCA institutas ir Givaudan mokykla.

Savamokslis profesionalas? Manau, galima sakyti ir taip. Ir tokių turbūt yra nemažai, ypač indie parfumerijoj. Tai nei blogai, nei gerai, yra ir garsių parfumerių, kurie sakosi yra savamoksliai, bet nepaisant to, jie mokėsi ir dirbo su garsiais parfumeriais, kol užsitarnavo vardą. Parfumerio lygis matuojamas pasiekimais.

O dėl A. Mickevičiaus kūrybos, tai jis viename interviu sakė, kad klientui kvepalus sukuria per valandą, o rimtų kvepalų kūrimas gali užtrukti ir pusę metų.
http://www.lrytas.lt...osto-zmones.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 08 gruodžio 2014 - 19:34
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 08, 21:25)
Parfumerio lygis matuojamas pasiekimais.

visų, laikančių save garsiais, lygis taip matuojamas manding, ar tu parfumeris, režisierius, dizaineris ar nesvarbu kas
nors berašydama pradėjau galvoti, kad pasiekimai nėra lygu garsumui ir žinomumui, sakykim, paėmus žinomą ir dažnai matomą aktorių, bet neturintį nei vieno apdovanojimo - garsus jis ar ne?
Atsakyti