Dansak, Viduda, Smaika, Soledada - ačiū Jums, kad kartu su manim keliaujat, kad laukiat tolimesnių nuotykių

Pažadu, likusi kelionės dalis irgi bus įdomi turiu dar keletą gražių vietelių parodyti
QUOTE(Smaika @ 2015 03 17, 21:40)
Bet as pagalvojau:juk jus keliavot liepos menesi(jei neklystu),reiskia dar ir karsti pakeliat?Maciau kaimely laikrodis rode 13.30(jei tai tikras laikas),tai turetu buti siesta

,visi sulinde i pavesi,o jus sau vieni vaikstinejat
Nea, karštis mums netrukdo

Liepa mano mylimiausias kelionių metas: ilgiausios dienos, trumpiausios naktys, didelė tikimybė, kad pasitaikys geras oras

Prieš šią kelionę, irgi liepą, po Turkiją keliavom ten tikrai buvo nesulyginamai karščiau, bet - ištveriama

Pernai Norvegija irgi nustebino geraja prasme ties poliariniu ratu beveik 30 laipsnių karštį kentėm

O ši kelionė buvo gana gaivi juk daug laiko praleidom kalnuose

Va, kad ir tas gražuolis Bonneval-sur-Arc, yra gan aukštai, jei neklystu - 1800 m aukšty, tai irgi karšta neduvo

Bet, SIESTA tai tikrai buvo

Džiaugiamės, kad čia patekom būtent siestos metu ir galėjom vaikštinėti po beveik tuščią nuostabų kaimą
QUOTE(soledada @ 2015 03 18, 23:38)
Tik paklaust turiu ko - kokį turite atlasą po Alpes? Nes kaip supratau daugiausia grožių iš jo prisirinkot...
Mano Alpių atlasas va toks

:
http://www.kunth-ver...ur-norditalien/
Jame yra prižymėta daug lankytinų objektų, gražių miestelių ir kaimelių ir t.t.

Kai man užplaukia planavimo priepuolis ar keliavimo poreikis, googlo vaizdų pagalba tikrinu jame (tiksliau ne tik jame beveik visus Kuntho atlasus turiu) sužymėtus objektus ir patikusius varnelėm susižymiu

Va, ir šios kelionės metu kadangi nei Italija, nei Prancūzija visiškai nebuvo planuose, tai tos varnelės tapo tiesiog išsigelbėjimu

Be to, visada, radus ką nors įspūdingo Google Earth, Google mapse ar kokiuose kelionių forumuose, irgi pasižymiu savo atlasuose

Juk begali žinoti - gal kada likimas nudangins vienos ar kiton svajone tapusion vietelėn
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...