Mergaites, as darbovietese pasisaket? As dar ne ir nezinau kaip.
Afrodite, saunios naujienos !!!
afrodite begalo dziaugiuosi del jusu,super
saugok savo pilvuka
as nescia dar nevalgiau guminuku,bet visai nieko koki rugstu isideti i burna butu,foto tai labai skanios
as nescia dar nevalgiau guminuku,bet visai nieko koki rugstu isideti i burna butu,foto tai labai skanios
Labai dziaugiuos uz Afrodite
vis pagalvodavau kaip sekasi
Jus cia guminukus valgot,o as svaigstu kaip noriu kinietiskos astrios sriubos
kai vaikas pasveiks,leksiu valgyti
Jus cia guminukus valgot,o as svaigstu kaip noriu kinietiskos astrios sriubos
labas rytas guminuku megejos ir dar kol kas ju neisigijusios
vakar "isrisau" kad jau islindo pilvukas, nuo paskutines nuotraukos 12s4d. ir vakar 14 sav lygiai tai skirtumas jau matosi ryskus, ir as cia dar truputi "itraukus"
tai bent jau zinau kad mano kruopa viduje nebe kruopa tikrai
Idejau i albumeli musu
Marselle kinietiska sriuba ir as megstu dabar
vakar "isrisau" kad jau islindo pilvukas, nuo paskutines nuotraukos 12s4d. ir vakar 14 sav lygiai tai skirtumas jau matosi ryskus, ir as cia dar truputi "itraukus"
Idejau i albumeli musu
QUOTE(Edena @ 2014 12 04, 11:15)
labas rytas guminuku megejos ir dar kol kas ju neisigijusios
Idejau i albumeli musu
Idejau i albumeli musu
Labas rytelis
O kokia jus cia sriuba valgot?
As kinieciuose valgau saldziarugsciai astria sriuba su vistiena ir baltaisiais grybais 
Toks klausimelis
kokia uzduoti reikia igyvendinti,norint istot i nuotrauku kluba?
labai idomu jus butu pamatyti ir paciai prisistatyti
Toks klausimelis
Man irgi Atisiuk patinka jau kinieciuose gaminta
Namie esu darius bet taip skaniai nesigauna, ( matyt namie "E" visokiu truksta , nes neidedu
)
Marselle, Pumpulei parasyk , ji administruoja albumiuka
lauksim prisijungiant
Marselle, Pumpulei parasyk , ji administruoja albumiuka
Labas rytas guminukes
As irgi noreciau guminuku, bet kai ju paragauji, nebegali nustoti valgius, kol neistustini pakelio
vakar atsidariau cipsu pakeli, tai...meciau i tolimiausia kampa, kad neuzbaigciau viso pakelio, daugiau nebenesiu namo tokiu daiktu 
Edena maciau maciau, grazus pilvuzelis
Man sianakt maudeno pilva ir ryte jauciau atsibudus, ar jums buna taip? Spelioju, gal del to, kad auga sparciau ir tempiasi gimdos raisciai?
As irgi noreciau guminuku, bet kai ju paragauji, nebegali nustoti valgius, kol neistustini pakelio
Edena maciau maciau, grazus pilvuzelis
Man sianakt maudeno pilva ir ryte jauciau atsibudus, ar jums buna taip? Spelioju, gal del to, kad auga sparciau ir tempiasi gimdos raisciai?
labas rytas
guminukai skaniai atrodo, bet as ju kazkaip nenoredavau. Nuo ko net silpna budavo - tai visi marinuoti dalykai, agurkeliai, paprikos ir panasiai. Net geda prisipazinti, bet kazkada is parduotuves isejus atsidariau masinoje stiklaini ir valgiau
guminukai skaniai atrodo, bet as ju kazkaip nenoredavau. Nuo ko net silpna budavo - tai visi marinuoti dalykai, agurkeliai, paprikos ir panasiai. Net geda prisipazinti, bet kazkada is parduotuves isejus atsidariau masinoje stiklaini ir valgiau
QUOTE(Mika... @ 2014 12 04, 09:54)
labas rytas
Geras
Mika
as panasiu dalyku esu darius masinoj pastaruoju metu
Kai skrandi grauzia dabar tai jau nelaukia jis , dabar taleriu maisa laikau masinoj ir pastoviai kramtau
man tai viskas eina ir kas rugstu ( agurkai alyvuoges kinietiskos sriubos ir kiti maistai su actu
bet ir saldziu lygiai taip pat maniakiskai uzsimanau, ko tikrai nenoriu tai sveiko maisto ( zuvies ir pan.
)
Wunder smagiausia kad pamaciau kada tas pilvuzelis soktelejo
tarp 13 ir 14 sav
O cipsai skamba skaniai, bet as ju dabar stengiuosi nepirkti
man tai viskas eina ir kas rugstu ( agurkai alyvuoges kinietiskos sriubos ir kiti maistai su actu
Wunder smagiausia kad pamaciau kada tas pilvuzelis soktelejo