Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus toliau

QUOTE(Wunder @ 2014 12 04, 09:54)

Man sianakt maudeno pilva ir ryte jauciau atsibudus, ar jums buna taip? Spelioju, gal del to, kad auga sparciau ir tempiasi gimdos raisciai? g.gif

Beje priminei kad man nakti maudeno g.gif Buna ir man tie pamaudenimai kaip tempimo kaip pries mm, tokie keisti, bet as tada magnio kalu ir spascupreel po liezuviu, reiks gines pasiklausti ar cia ok bet itariu sakys ta pati kad magni ir vsio, kazin ko cia nepridarysi su tais maudenimais turbut, ir pagal pilva matau kad paaugo tai kaip nesijaus jei kaip kyla kaip ant mieliu biggrin.gif Ant kaledu visai jau matau bandute bus pas mane vietoj pilvuko biggrin.gif
Atsakyti
Na, kaip smagu, kad jusu pilvukai jau kyla, pas mane tai nelabai dar 4u.gif papilnejusi jauciuosi, bet dar niekis irnesakyk.gif

As tai jei labai noriu ir cipsu nusiperku, ir kitu skanumynu blush2.gif aisku, nepiktnaudziauju, tai buna labai retai (cipsu per nestuma tik 2 kartus ir valgiau ax.gif ), bet jei uzeina kaip sako "lomkes", tai lepinu save ir nusiperku 4u.gif I zuvi negaliu net paziureti, jei kas lieptu suvalgyti, turbut prie lekstes apsivemt galeciau doh.gif ir isvis, valgau tai, kas man skanu blush2.gif 4u.gif

Nu bet kaip jus mane sugundet su ta kinietiska sriuba blink.gif neisiena ji man is galvos visa ryta doh.gif maciau IKI pakeliuose sriuba kinietiska, idomu, gaunasi is jos kas nors, ar nelabai. Ir sudeties neziurejau, kazi, kiek kilogramu ten E prideta ax.gif biggrin.gif

Burbuliacija kazkur dingusi blush2.gif
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif
QUOTE(Wunder @ 2014 12 04, 10:54)
Man sianakt maudeno pilva ir ryte jauciau atsibudus, ar jums buna taip? Spelioju, gal del to, kad auga sparciau ir tempiasi gimdos raisciai? g.gif

gali būti, žinok, ypač pradžioj man buvo daug tokių spaudimų. ginė sakė, kad normalu - gimda didėja.

o aš sau išsirašiau gulimą režimą, nes vakar tai ne kas buvo verysad.gif prisinervinau per naktį, tai paskui pilvą skaudėjo, nudiegdavo taip - va įdomu, ar man dar irgi tokie skausmai normalūs, ar jau nebe g.gif ir šiaip nuotaikos nėra. naktį žiauriai troškino ir paskutinėm dienom patroškina, tai tuoj sau prisirašiau diabetą. na, žod-iu, nuo mažo ištyrimo lygio prisigalvoju visko, ko tik galiu - čia toks mano stilius, ypač kai atostogų metu turiu laiko viskam doh.gif

Afrodite, šaunu, kad jau namo - džiaugiuosi, nes ir dėl Tavęs kažkaip labai susinervinau. mane tai gąsdina tas gulimas režimas mėnesiais doh.gif tai ką, net valgyt pasidaryt negalima atsikelt, nusipraust, į lauką nosį iškišt? nuo gulėjimo per vieną dieną net galvą į vakarą paskausta, tai jei visą mėnesį gulėt, paprotėt galima doh.gif

Edena
, aha, matosi jau bigsmile.gif gerai, kai kaulų daug turi, tai geriau matosi lotuliukas.gif o pas mane panašus pilvas buvo ir be nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 04 gruodžio 2014 - 10:53
QUOTE(Atisa @ 2014 12 04, 10:40)
Nu bet kaip jus mane sugundet su ta kinietiska sriuba  blink.gif  neisiena ji man is galvos visa ryta  doh.gif  maciau IKI pakeliuose sriuba kinietiska, idomu, gaunasi is jos kas nors, ar nelabai. Ir sudeties neziurejau, kazi, kiek kilogramu ten E prideta  ax.gif  biggrin.gif

Burbuliacija kazkur dingusi  blush2.gif

jo ta sriuba ir man aptemde smegenis doh.gif laukiu 11.30 sutariau i kiniecius vaziuoti pietauti clap.gif jau jauciu sriubos skoni burnoje biggrin.gif

Ai velniai ta E irnesakyk.gif

O kokius cipsus perkat ? nzn db galvoju kokio cia skonio noreciau ju g.gif biggrin.gif

Tinuk galima galima, ir reikia pajudet ir Afroditei sake vien neguleti nes kraujotaka tai vistiek turi judeti, leliuka aprupinti viskuo, bet teisiog daugiau paguleti turbut 4u.gif

O kaip siandien tie diegimai …?
Tai gal mazokai vandenuko isgeri , mane irgi siaip troskina labai bet tai visa nestuma troskina..ypac vakarais kai kuri laika nepageriu kad neiciau nakti i wc...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 04 gruodžio 2014 - 10:46
QUOTE(Edena @ 2014 12 04, 12:44)
jo ta sriuba ir man aptemde smegenis  doh.gif  laukiu 11.30 sutariau i kiniecius vaziuoti pietauti clap.gif jau jauciu sriubos skoni burnoje  biggrin.gif
O kokius cipsus perkat ? nzn db galvoju kokio cia skonio noreciau ju  g.gif  biggrin.gif

begede tu, erzini biggrin.gif
man siuo metu skaniausi Estrella su smoked bacon (bet butinai smoked) 4u.gif uzvakar suvalgiau pakeli, dabar ramu, vel nenoriu. Dabar noriu sriubos kinietiskos, iki patrepsejimu noriu doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 04, 10:29)
Beje priminei kad man nakti maudeno  g.gif  Buna ir man tie pamaudenimai kaip tempimo kaip pries mm, tokie keisti, bet as tada magnio kalu ir spascupreel po liezuviu, reiks gines pasiklausti ar cia ok bet itariu sakys ta pati kad magni ir vsio, kazin ko cia nepridarysi su tais maudenimais turbut, ir pagal pilva matau kad paaugo tai kaip nesijaus jei kaip kyla kaip ant mieliu  biggrin.gif  Ant kaledu visai jau matau bandute bus pas mane vietoj pilvuko  biggrin.gif

be skausmo vaikai neateina i si pasauli, svarbu, kad tai butu sveiki skausmai, nereiktu sukti galvos, o iskesti juk viska galim smile.gif pasidariau prg del sventos ramybes, lauksiu siandien atsakymo rolleyes.gif magnio ir as seniai begeriau, gerai, kad priminet, isgersiu siandien smile.gif

Mika, as tai agurkeliu fane nuo senu laiku, tai ir nenescia taip pat darydavau biggrin.gif o dabar atrodo imciau ir prie kasos prasisukciau stiklaini, na kas gi atsitiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 12 04, 10:47)
Dabar noriu sriubos kinietiskos, iki patrepsejimu noriu  doh.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif oi prajuokinai, tai patrepsek patrepsek, vyras gal atves biggrin.gif Arba i IKI, nu gal nebloga ir ten ta sriuba tikrai turetu buti bent jau panasi i kinietiska 4u.gif
Tai man cia siandien pasiseke, paprastai svaigt lieku ta mintim iki vakaro ir tik vakare igyvendinu, o siandien pasiseke kad pietu laiku galesiu jau igyvendinti thumbup.gif

Hm estrella.. vaikystej megau tuos su bacon, o dabar pastebejau daug kas is vaikystes sugrista, reiks paragauti ir siuos prisiminti g.gif wub.gif

Wunder be kalbu apie skausmus, tik kad beda kad sunku nusprest paciai kiek cia turi mausti o kiek neturi doh.gif Bet magnis jauciu pades ir Tau, man apmazeja po jo
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu ir as kai matysis jau pilvelis wub.gif panos, ir as dabar uzsinorejau tos sriubos, bet salia nera jokiu kinieciu sad.gif nors vakar gaminau kitoki kinietiska patiekala, tai netaip stipriai norisi kaip jums tongue.gif as rinkausi klasikinius estrela su girtine ir svogunais, pirma karta tokie skanus buvo biggrin.gif

Tino, gal ir tau magnio rekia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 04, 12:53)
Hm estrella.. vaikystej megau tuos su bacon, o dabar pastebejau daug kas is vaikystes sugrista, reiks paragauti ir siuos prisiminti  g.gif  wub.gif

Tik butinai su smoked bacon, nes buna ir grilled bacon, ir dar kazkokia, o tie smoked - nauji, man patinka thumbup.gif
Mes su SV vakar irgi valgem kinieciu maista, beje, uzsisakem vistienos austriu padaze su darzocem (austriu tai nevalgau, ju ten nera, cia tik pavadinimas toks smile.gif ) ir su keptais ryziais sukapojom essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 04, 11:44)
Tinuk galima galima, ir reikia pajudet ir Afroditei sake vien neguleti nes kraujotaka tai vistiek turi judeti, leliuka aprupinti viskuo, bet teisiog daugiau paguleti turbut 4u.gif

O kaip siandien tie diegimai …?
Tai gal mazokai vandenuko isgeri , mane irgi siaip troskina labai bet tai visa nestuma troskina..ypac vakarais kai kuri laika nepageriu kad neiciau nakti i wc...

ane ? bigsmile.gif tai gerai tada. na, gal Afrodite daugiau pati parašys, koks tas gulimas režimas turi būt. man baisiai įdomu smulkmenos, nes aš visai žalia ir nesuprantu daug ko biggrin.gif o ką suprantu, tai dažniausiai pažodžiui.

šiandien geriau lyg. nenoriu girtis, nes kai tik pasakai, kad viskas gerai, tai tuoj prasideda kas nors. tik pasidžiaugiu kam nors, kad va savaitę kraujas iš nosies nebėga, tai tuoj pat prasideda biggrin.gif bet aš tai lovoj šiandien griežtai būsiu, pasidėjau visus darbus, skaitysiu, skaičiuosiu, žiūriu plaukimą su Meilutyte, na, kaifuosiu, kol atostogauju visuose darbuose mirksiukas.gif
Nu tai kad paskaičiavau, kad išgerta tai normaliai - apie du litrus arbatų. na, aš tokia ligų prisigalvojanti, o paskui išsitiriu, ir gaunu žinią, kad viskas gerai biggrin.gif

oi, nu man tai nesinori nei rauginto, nei sriubų su E, o kaip tik kažko sveiko, prėsko, daržovių, tik kad pasidaryt jų baisiai tingiu lotuliukas.gif o jau traškučių tai visai negaliu net parduotuvėj pažiūrėt blush2.gif

Wunder, tai jau geriu magnį kasdien be jokių kalbų. užsisakiau iš vaistinės visą dėžutę, nes žiūriu, kad vis tiek visą nėštumą jo reikės ir susigers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 04 gruodžio 2014 - 11:07
QUOTE(Atisa @ 2014 12 04, 11:02)
Tik butinai su smoked bacon, nes buna ir grilled bacon, ir dar kazkokia, o tie smoked - nauji, man patinka  thumbup.gif
Mes su SV vakar irgi valgem kinieciu maista, beje, uzsisakem vistienos austriu padaze su darzocem (austriu tai nevalgau, ju ten nera, cia tik pavadinimas toks smile.gif ) ir su keptais ryziais sukapojom essen.gif

Yra austrių padazo pirkti, labai panasu i tiesiog sojos padaza tik tirstesnis smile.gif man asmeniskai nieko lengviau nera, kaip pagaminti kinietiska maista, visuomet perku kinietiska darzoviu misini, keli ingridientai ir vuolia, tik retai jo norisi schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes fainuoles gathering.gif gathering.gif

Oi nuotaika kokia puikia, man zinoit su 12ta savaite baigesi visi vadinami vargai (tikiuosi ) Burbuliacija maciau buvo klausus tai dar tada buvo bogiau, o dabar toks jeguantpludis, tik touete darbe patampo, bet tai ten nuo kvapu cool.gif

As buvau truputi dingus, ta diena kaip buvo paskutine biuletenio diena tai islekiau i miesta, po pardes, su buvusiom kolegem pas Paolo buvom grizau tik vakare wub.gif
vakar darbe maloniai pavargau tai jau vakare tik per tel paskaitinejau jus.

OI dar turiu Edenos klausima 4u.gif o ten kaip pas genetike vaziuosiu, darysiu ta Prisco tyrima ar ten yra spec reikalavimu, nevalgius ar dar kazka buti.
Ir del echoskopo turiu klausimu, ar ten ziuri per virsu? jie taip ar reikia buti pilnesne pusle ar ne? smile.gif

OI mergaites, smagiu pliurpesiu, as irgi labai skoni pakeiciau, iki daba vsai nenorejau nei jogurtu nei salotu tik bulviu bulviu bulviu ir ju pateikalu, o vakar jau salotu uzsimaniau, jogurtuko, gal keiciasi skoniai biggrin.gif
Tik labai dziugina, kad dar netraukia saldumynai ax.gif thumbup.gif
Atsakyti