QUOTE(Edena @ 2014 12 04, 13:23)
Aciu uz pilvuziukiskus sveikinimus, uz poros savaiciu itariu tokiu pat greiciu ir jums "puptels" toks burbuliukas
Edenut, pilvas pas mane toks kaip pas tave jau yra

Bet kaip sakiau, as kitokio sudejimo, jis niekada pas mane plokscias kaip lenta nebuna
QUOTE(Atisa @ 2014 12 04, 13:26)
. Na, jei liepia turkai, reiskia nepakenks, pagersiu dar
Nezinau, as gana skeptiskai del aspirino ziuriu, as manau kad jo tikrai ne visiems reikia. Skaitau dabar Nica79 kaip kraujuoja, ir itariu kad gali laisvai buti del aspirino, gal jai jo visai nereikia, o jinai vartoja, del to ir pila kraujas, nes HCG pas ja tai geras. As nutraukciau iskart. Manyciau kad aspirinas reikalingas tik tokiu atveju jeigu yra AFS. Juk siaip tai yra vaistas, ir jis vaikui patenka, ir kazka skaicius esu kad gali pakenkt vaiko sirdies vystimuisi, tad be reikalo jo nevartociau

..
O del vandens tai zinau
Atisiuk, patikek as jo irgi nemegstu, bet man begales zmoniu dabar kai pastojau, pastojau pabrezia kad BUTINA gert vandeni. Jo labai reikia viskam- ir tau ir maziukui. Medziagos geriau pasisavina, nereikalingos- geriau pasisalina, viduriai maziau kieteja, kraujas geriau cirkuliuoja, ir maziukam juk to vandens turi uztekti, nes jie jame gyvena ir auga juk..
Man Wunder patare tada nusipirkti maza buteliuka ir jame tureti visada vandens. Tai taip ir padariau- tai labai padeda, kazkaip kai toks mazas, ne taip baisiai jis atrodo, tai po truputi gurksnoju. 2 litru tikrai neisgeriu per diena, bet pora tu buteliuku susipilu. Ir siaip jei labai jau pats vanduo neskanus, pabandyt kazkuom pasiskanint- ar citrina, ar medum, ar sirupo kokio truputi, kad lengviau lystu. O po to tampa iprociu, isties
Wunder 
uz patarima