Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus toliau

QUOTE(Atisa @ 2014 12 05, 15:09)
Tikrai, geriau keiskim tema ir papasakokit, ka valgyt darysit  biggrin.gif
As tai siandien uzsisakiau kinietiskus pietus - makaronus su teriaki padazu ir kinietiskais grybais essen.gif: niam  bigsmile.gif  o vakarienei mamyte kijevo kotletus kepa essen.gif:
bet siaip mano fantazija jau isseko, norisi to "kazko", o ko, nesugalvoju  g.gif

O mes va siandien issikvietem aukle valandine ir su vyru isejom po miesta pasibastyti. Nuejome i picerija Jurgis ir drakonas, labai skanu, tikros italiskos picos, kokiu Lt nelabai rasi, labai primine mums Romos picerija, kuria radome nuosalioje vietoje. Ir sriubyte buvo super, ir lazanija ir desertas, seniai taip skaniai kur bevalgem smile.gif
Jau mieste grazu, pasipuoses Vilnius, tik egle pagrindine man nelabai, bet rotuses tai su mintimi ir visai patiko smile.gif nesitiki, kad jau tuoj Kaledos.
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 12 05, 21:34)
O mes va siandien issikvietem aukle valandine ir su vyru isejom po miesta pasibastyti. Nuejome i picerija Jurgis ir drakonas, labai skanu, tikros italiskos picos, kokiu Lt nelabai rasi, labai primine mums Romos picerija, kuria radome nuosalioje vietoje. Ir sriubyte buvo super, ir lazanija ir desertas, seniai taip skaniai kur bevalgem smile.gif
Jau mieste grazu, pasipuoses Vilnius, tik egle pagrindine man nelabai,  bet rotuses tai su mintimi ir visai patiko smile.gif nesitiki, kad jau tuoj Kaledos.

Kaip skaniai aprasei, treciadiwni vaziuosimi Vilniu, gal reiktu uzsukt paskanaut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 12 05, 20:34)
O mes va siandien issikvietem aukle valandine ir su vyru isejom po miesta pasibastyti. Nuejome i picerija Jurgis ir drakonas, labai skanu, tikros italiskos picos, kokiu Lt nelabai

ejjj as taip seniai svajoju paragaut ju picos wub.gif , Facebooke vis stebiu nu jau taip skaniai ju tos picos atrodo smile.gif!!! reiks issiruost kuri savaitgali i Vilniu pasivaiksciot pasidairyt, nueit papietauti:) tik savaitgali ten turbut reiks uzsirezervuoti staliuka vilniuje ne karta esam negave populiariose vietose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 05 gruodžio 2014 - 20:53
QUOTE(Edena @ 2014 12 05, 20:49)
ejjj as taip seniai svajoju paragaut ju picos, Facebooke vis stebiu nu jau taip skaniai ju tos picos atrodo smile.gif!!! reiks issiruost kuri savaitgali i Vilniu pasivaiksciot pasidairyt, nueit papietauti:) tik savaitgali ten turbut reiks uzsirezervuoti staliuka vilniuje ne karta esam negave populiariose vietose  4u.gif

Blogiausia, kad rezervuoja tik nuo 8 zmoniu pas juos, tai va ir nezinai ar pasiseks gauti vieta. Dar atsidare ju naujas restoranas siaures miesteli, ten atrodo, kad daugiau vietos yra.
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 12 05, 20:53)
Blogiausia, kad rezervuoja tik nuo 8 zmoniu pas juos, tai va ir nezinai ar pasiseks gauti vieta. Dar atsidare ju naujas restoranas siaures miesteli, ten atrodo, kad daugiau vietos yra.

ojej.. na reiskia bandyt ne tokiu popuriariu laiku gal teks g.gif nes noras nenumaldomas pas juos apsilankyt wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, gal kas turite likusio Glifor?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchida: 05 gruodžio 2014 - 22:54
O as svaigstu apie Paolo pica.. wub.gif neiseina ji man is galvos, ir kaip tycia, ryt busim Kaune, bet paragauti nepavyks, nes "kabesim" megoj doh.gif
O, Edenut, tuos makaronus tai uzsisakiau pietu, kad atveztu is kinieciu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif
Nuostabus rytas, .mazasis padeda man rasyti:D kaip gera ryta pabusti nuo vaiku apsikabinimu ir bučinių , kaip pagalvoji uz gero pusmecio ju bus dar daugiau, nes gims dar brolis arba sese,nesitiki, geros dienos ir grazaus savaitgalio, daugiau sypsenu ir mažiau blogiu emociju 4u.gif begam ruoštis i filma su vyresniuoju, laukia nuostabus savaitgalis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 06 gruodžio 2014 - 09:24
Labas rytas 4u.gif

Vilte-kns, kaip graziai skamba tavo seimyniskas savaitgalis 4u.gif

Atisiuk, na tai su ta islaukta pirmo trimestro pabaiga drinks_cheers.gif birthday.gif alc.gif

Laukem laukem ir islaukem mirksiukas.gif 4u.gif

Pasidariau sodos experimenta si ryta, tai kolkas gyd. pranasystes pasitvirtina- jokio putojimo, jokiu burbuliuku, negi isties dvi rozytes tupi ten mastau.gif

Dar turiu ir nusifotografuot pilvuka siandien. Fotografavausi kai buvo lygiai 2menesiai ir dabar reiktu Man atrodo skirtumas matysis tikrai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 06, 11:08)
Labas rytas 4u.gif 

Pasidariau sodos experimenta si ryta, tai kolkas gyd. pranasystes pasitvirtina- jokio putojimo, jokiu burbuliuku, negi isties dvi rozytes tupi ten mastau.gif

Labas rytas,

vel truputuka ilendu..Burbulicija - kaip nuostabu wub.gif Aisku, dar visko gali buti..idomu, ar pasitvirtins ax.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kaip ziauriai slidu! Atsargiai vaziuojancios ar einancios, nepagaukit zuikiu.

Burbuliacija, pas mane irgi neputojo, bet as vis tiek manau turesiu bernuzeli ax.gif

Atisa, visa ryta bandziau su dopleriu ka isklausyt ir nieko. Mb sako duok man. Is pradziu sako nieko nesigirdi, o po kurio laiko sako va cia kaip varikliukas veikiantis 😃 sakau jo, tau tik varikliukai vaidenas, bet tikrai toks greitas greitas tas tuksenimas 😍 wub.gif

As nusipirkau jau nestukines kelnes, nes i savas nebeilindau, platesni megztiniai ir dar liux paslepsiu arbuziuka.
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 06, 10:49)
Labas rytas,

vel truputuka ilendu..Burbulicija - kaip nuostabu  wub.gif Aisku, dar visko gali buti..idomu, ar pasitvirtins ax.gif

Nica, tikiu, kad dar baisu, bet tikek, kad viskas bus gerai ir prasom drasiau cia uzsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 05, 19:58)

tai jau porele cia visu svajone  wub.gif  bet ka pati darysi Nica su tiek broliu ir seseiu jei pas pacia porele bus  biggrin.gif  wub.gif

Labarytukas..

Aij, dar sito/situ reikia sulaukti..
O del kitu - vaziuosiu kas metus pasiimineti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vega56 @ 2014 12 06, 11:55)

Atisa, visa ryta bandziau su dopleriu ka isklausyt ir nieko. Mb sako duok man. Is pradziu sako nieko nesigirdi, o po kurio laiko sako va cia kaip varikliukas veikiantis 😃 sakau jo, tau tik varikliukai vaidenas, bet tikrai toks greitas greitas tas tuksenimas 😍 wub.gif
Nica, tikiu, kad dar baisu, bet tikek, kad viskas bus gerai ir prasom drasiau cia uzsukti  mirksiukas.gif

Vega56, kaip gera girdeti sirdute, jauciu…ir ar svajoju ta dopleri isigyti, kai tik apie ji perskaiciau jusu temutese..
Aha, kai jau "tvirciau jausuos", tai dazniau ir uzsuksiu unsure.gif

Geros dienukes visoms 4u.gif
p.s. Bet ar as ka praleidau, nzn, Tino jau taip ilgai nestuke.gif Nesupr, kaip taip ilgai nesimato del tu lyciu, ar as cia ka praleidau.. unsure.gif
Atsakyti