Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus toliau

QUOTE(Vega56 @ 2014 12 06, 10:55)

Burbuliacija, pas mane irgi neputojo, bet as vis tiek manau turesiu bernuzeli  ax.gif

Papildyta:
Nica, tikiu, kad dar baisu, bet tikek, kad viskas bus gerai ir prasom drasiau cia uzsukti  mirksiukas.gif

Vega56, Tai tikrai tikiu kad tas testas daugiau zaidimas. skaiciau daug atveju kam neatitiko  4u.gif

Nica79, kiek zinau tai Tino vizitas ateinancia savaite, kada ir suzinos lyti, ji ilgai pas gyd.dabar nevubo, todel ir neturejo progos anksciau apie lytis suzinoti 4u.gif

O kaip tau, kraujavimai pasibaige? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 06 gruodžio 2014 - 12:10
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 06, 13:05)
Vega56, Tai tikrai tikiu kad tas testas daugiau zaidimas. skaiciau daug atveju kam neatitiko  4u.gif
Nica79, kiek zinau tai Tino vizitas ateinancia savaite, kada ir suzinos lyti, ji ilgai pas gyd.dabar nevubo, todel ir neturejo progos anksciau apie lytis suzinoti  4u.gif

O kaip tau, kraujavimai pasibaige?  4u.gif

O D-pagaliau bus patenkintas vos ne 5menesius kankines smalsumas del Tino zirniuku wub.gif Po to lauksiu Tavo ax.gif Laukiu visu...bet apie kai kurias turiu savo spejimus-tai bus idomu suzinoti,ar pasitvirtino,ar ne cool.gif
Del tu kitu reikalu-tai pusantros dienos kaip ir nebuvo..bet as faktiskai gulejau-i valanda atsikeliu po 10min pasivaikscioti,bet ir valgyt pasidarau ir t.t.Bet vakar nakti ikalbejau MV eiti i lauka "kraujotakos gerinti,tai toks suo mane isgasdino,tai vel ne kas buvo;tai net nzn-ar tiketi ta gydytoja,kad turiu tiesiai guleti,ar ne unsure.gif
Burbuliacija-o Jums ten irgi reikia aspirina gerti?Man cia su keliomis tokia diskusija iskilo..aisku,jums jau praeitas etapas,bet idomu-iki kiek ji geriate?
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 06, 12:34)

Burbuliacija-o Jums ten irgi reikia aspirina gerti?Man cia su keliomis tokia diskusija iskilo..aisku,jums jau praeitas etapas,bet idomu-iki kiek ji geriate?

Negeriau visai, jo man niekas neisrase schmoll.gif As cia pries kelis puslapius savo nuomone parasiau del aspirino, ir tave ten minejau, pasiskaityk 4u.gif As tavo vietoje ji tikrai nutraukciau 4u.gif
Atsakyti
burbuliacija su12 savaiteliu jus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2014 12 06, 13:02)
burbuliacija su12 savaiteliu jus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 06, 12:34)
O D-pagaliau bus patenkintas vos ne 5menesius kankines smalsumas del Tino zirniuku wub.gif Po to lauksiu Tavo ax.gif Laukiu visu...bet apie kai kurias turiu savo spejimus-tai bus idomu suzinoti,ar pasitvirtino,ar ne  cool.gif
Del tu kitu reikalu-tai pusantros dienos kaip ir nebuvo..bet as faktiskai gulejau-i valanda atsikeliu po 10min pasivaikscioti,bet ir valgyt pasidarau ir t.t.Bet vakar nakti ikalbejau MV eiti i lauka "kraujotakos gerinti,tai toks suo mane isgasdino,tai vel ne kas buvo;tai net nzn-ar tiketi ta gydytoja,kad turiu tiesiai guleti,ar ne unsure.gif

Smagu tave cia matyti smile.gif junkis drasiau smile.gif
Aspirina tikrai nutrauk jei kraujuoji, bent sumazink. Ir dar gerai prie kraujavimo ascorutinas. Siaip jei tikrai negereja situacija, siulyciau nuvaziuoti pas rimtesne ginekologe. Nezinau is kurio miesto esi, bet Vilniuje visas priemones skiria Odeta Kazlauskienie, kiti daktarai nedaro nieko, o ji paskiria ir hcg susileisti ir dar kazko, zinau, kad ne vienai padejo prie kraujavimu, kurie dazniausiai buna del hematomu. Nes man tikrai keista tavo gine, kad jau mato kazka gimdoje prie tokiu mazu skaiciuku, gal ten ne maziukai, o hematomos, del kuriu kraujuoji... Jos nera baisu, bet reikia atsargumo priemoniu ir viskas iveikiama.

Beje o as turiu patvirtinima, kad nesciuju sapnai pildosi, pati susapnavau nakti pries, kad turesiu berniuka, kai man pirma kart pasake berniuko lyti gydytojai, o dabar dar susapnavau, kad drauge laukiasi, nors ji kaip ir planavo nestuma, bet vis nepavykdavo, tai tik susapnavus as jai paskambinau pries pora savaiciu, pasakiau, kad sapnavau, ir man atrodo jums sis menesis bus laimingas ir ka, vakar suzinojau, kad tikrai, laukiasi, pasijutau kaip kokia aiskiarege biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 12 06, 14:49)
, pasijutau kaip kokia aiskiarege biggrin.gif

Nu saunu Pumpule, kokie sugebejimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 06, 13:34)
O D-pagaliau bus patenkintas vos ne 5menesius kankines smalsumas del Tino zirniuku wub.gif Po to lauksiu Tavo ax.gif Laukiu visu...bet apie kai kurias turiu savo spejimus-tai bus idomu suzinoti,ar pasitvirtino,ar ne  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif antradienį po pietų bus viskas aišku biggrin.gif

QUOTE(Pumpule @ 2014 12 06, 15:49)
Beje o as turiu patvirtinima, kad nesciuju sapnai pildosi,

nu aš tai visai nieko susijusio su ateitim nesapnuoju g.gif kažkada vis pasapnuodavau gimdymą ar vaikutį kokį, bet dabar nieko doh.gif gal vyras ką susapnuos, nes šį kartą jo sapnai visi alei vieno pildėsi: net sapne susivokė, kada mažiukai implantavosi ax.gif

Atisa su Edena bendrauja su katukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 12 06, 20:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif antradienį po pietų bus viskas aišku  biggrin.gif
nu aš tai visai nieko susijusio su ateitim nesapnuoju  g.gif kažkada vis pasapnuodavau gimdymą ar vaikutį kokį, bet dabar nieko  doh.gif gal vyras ką susapnuos, nes šį kartą jo sapnai visi alei vieno pildėsi: net sapne susivokė, kada mažiukai implantavosi  ax.gif

Atisa su Edena bendrauja su katukais  bigsmile.gif

Tinuk, as irgi nesapnuoju savo leliuku unsure.gif Gal dar ateis wub.gif

Aha, mergaites katinasi. Gal koki priza laimes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 06, 21:56)
Tinuk, as irgi nesapnuoju savo leliuku  unsure.gif  Gal dar ateis  wub.gif

Aha, mergaites katinasi. Gal koki priza laimes  rolleyes.gif

nu gal g.gif kitos tai net vardus susapnuoja. aš irgi norėčiau susapnuot, kad galvot nereiktų, nes kai jau lytis sužinosiu, tai reikės pradėt rimtai galvot vardus.

aš tai jau kokia trečia diena nekeliu kojos iš namų. norėjau nueit bent iki parduotuvės, bet pažiūrėjau, kad čiuožykla ir susilaikiau - geriau nerizikuot. kaip čia reiks kitą savaitę į vieną darbą pradėt vaikščiot g.gif ui, kaip nenoriu. kaifuoju namus tvarkydama, viską mėtydama, baigdama darbus ir romanus skaitydama ax.gif liko keletą savaičių atlaikyt, o kitos jau bus trumpos. tik tas nelaimingas euras nervus gadins doh.gif jaučiu, ir po naujų metų man nieks neduos ramybės... verysad.gif
kaip pas jus - nustojo lyt?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 12 06, 21:06)
nu gal  g.gif kitos tai net vardus susapnuoja. aš irgi norėčiau susapnuot, kad galvot nereiktų, nes kai jau lytis sužinosiu, tai reikės pradėt rimtai galvot vardus.

aš tai jau kokia trečia diena nekeliu kojos iš namų. norėjau nueit bent iki parduotuvės, bet pažiūrėjau, kad čiuožykla ir susilaikiau - geriau nerizikuot. kaip čia reiks kitą savaitę į vieną darbą pradėt vaikščiot  g.gif ui, kaip nenoriu. kaifuoju namus tvarkydama, viską mėtydama, baigdama darbus ir romanus skaitydama  ax.gif liko keletą savaičių atlaikyt, o kitos jau bus trumpos. tik tas nelaimingas euras nervus gadins  doh.gif jaučiu, ir po naujų metų man nieks neduos ramybės... verysad.gif
kaip pas jus - nustojo lyt?

Ne tikrai nerizikuok per leda geriau schmoll.gif , tuos guminius apvalkus ant batu nusipirk jeigu jau reiks per leda vaiksciot. Zinau kad atrodo ne kazka, bet saugumas juk svarbiau. Nu arba jau kokius batus su geru guminiu padu ir brnagiajam i paranke smile.gif

Nea, pas mus visa dar lyja doh.gif jau nebeimanoma, sienos laiptiniu slapios ir naie viskas pelyja doh.gif
Nusipirkau ta dregmes surinktuva bet vis dar nesulaukiu. O is psntos ismeciau kiek rubu supelyjusiu, batu ir tasiu- kosmaras doh.gif Tiek leitaus dar cia netasimenu. Bet jau rodo nuo kitos savaites saule- nu duok die..

O tu nors kokia nuojauta turi del lyciu ar visai zero?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 06, 12:08)
Atisiuk, na tai su ta islaukta pirmo trimestro pabaiga  drinks_cheers.gif  birthday.gif alc.gif

Aciu, burbuliuk, ir tave 4u.gif
QUOTE(Vega56 @ 2014 12 06, 12:55)
Atisa, visa ryta bandziau su dopleriu ka isklausyt ir nieko.  sakau jo, tau tik varikliukai vaidenas, bet tikrai toks greitas greitas tas tuksenimas 😍

Pagaliau thumbup.gif taip, zinau, nuosabus jausmas wub.gif as ryte vis pasiklausau, tai ir diena man linksmesne atrodo wub.gif
QUOTE(Tino @ 2014 12 06, 22:33)
Atisa su Edena bendrauja su katukais  bigsmile.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 06, 22:56)
Aha, mergaites katinasi. Gal koki priza laimes  rolleyes.gif

O, taip, visa diena parodoj.. Uztai viena katyte jau cempione tapo, ryt bandysim eit toliau ax.gif bet vargina tai labai, kazkaip sveikatos tiek neber doh.gif ax.gif
Kaip smagiai jus cia plepejot, reiks ir man su ta soda pabandyt biggrin.gif

Grazaus vakarelio visoms 4u.gif ir saldziu sapneliu, susapnuokit visos savo maziukus 4u.gif
Atsakyti