Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus toliau

QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 06, 22:18)
Ne tikrai nerizikuok per leda geriau  schmoll.gif , tuos guminius apvalkus ant batu nusipirk jeigu jau reiks per leda vaiksciot. Zinau kad atrodo ne kazka, bet saugumas juk svarbiau.  Nu arba jau kokius batus su geru guminiu padu ir brnagiajam i paranke  smile.gif

Nea, pas mus visa dar lyja  doh.gif  jau nebeimanoma, sienos laiptiniu slapios ir naie viskas pelyja  doh.gif

O tu nors kokia nuojauta turi del lyciu ar visai zero?

na jau kokią parankę lotuliukas.gif brangusis vežios nuo dusų iki durų ir vsio tongue.gif turiu kažkokius geležinius spyglius ant batų, bet nežinau kaip ten su jais lotuliukas.gif užtat aš tai nenoriu sniego, man geriau vaikščiot stabiliai po asfaltą biggrin.gif

nu ir košmaras doh.gif 4u.gif net nelabai ir įsivaizduoju tokios trukmės lietus, kai pas mus to nebūna. ot ir pietūs rolleyes.gif

oi, dėl lyčių tai aš 95proc. įsitikinus, kad yra tai, ko aš labiausiai ir noriu - mergytės biggrin.gif pirma, statistiškaii, gydytoja per patį pirmą ultragarsą sakė, kad tokio tipo dvynių būna 70proc. būna mergytės. būrėja pribūrė mergytę. nebūrėja - irgi. kita mano vadovė irgi sakė, kad mergytės. sodos testas rodė mergytes. na, o svarbiausia, kad aš labai to noriu. tik vienintelė abejonė, kad kai žiūrėjo ultragarsu prieš mėnesį (kai buvau supanikavus, kad per maža gimda) ir užklausiau dėl lyties, tai lyg berniuką rodė. na, bet aparatas nepergeriausias, vaikučių nesimatė ten nieko, ir gydytoja nepergeriausia. tai nerimta biggrin.gif taigi tikrai man nėra taip, kad aš labai abejočiau dėl lyčių, tik reikia patvirtinimo. ai, tiesa, lygtai vyras kažkada sapnavo vieną gimusią mergytę, o kita dar nespėjo gimt. tai jau visai rimta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 12 06, 22:39)
Pagaliau  thumbup.gif taip, zinau, nuosabus jausmas wub.gif as ryte vis pasiklausau, tai ir diena man linksmesne atrodo  wub.gif
O, taip, visa diena parodoj.. Uztai viena katyte jau cempione tapo, ryt bandysim eit toliau  ax.gif 

oi, žinokit, o aš paskaičiau, kad nuo 20 savaitės širdutės jau girdisi ir paprastai, tai SB duodu klausyt, nu ir sakė, girdėjo tokį dažną tuk tuk tuk wub.gif

sveikinu čempionę biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 12 06, 21:54)
na jau kokią parankę  lotuliukas.gif brangusis vežios nuo dusų iki durų ir vsio  tongue.gif  turiu kažkokius geležinius spyglius ant batų, bet nežinau kaip ten su jais  lotuliukas.gif  užtat aš tai nenoriu sniego, man geriau vaikščiot stabiliai po asfaltą  biggrin.gif

nu ir košmaras  doh.gif  4u.gif net nelabai ir įsivaizduoju tokios trukmės lietus, kai pas mus to nebūna. ot ir pietūs  rolleyes.gif

oi, dėl lyčių tai aš 95proc. įsitikinus, kad yra tai, ko aš labiausiai ir noriu - mergytės

Oi kokia tu cia pas mus puone, nuo duru iki duru uoj uoj biggrin.gif thumbup.gif

Man tai uosviene ( ar anyta, kaip cia reik vadint ta vyro mama nebesuprantu g.gif doh.gif ) savaitgali pasakojo kaip gimdyt ejo pesciom kiek ten tu kilometru nepamenu , ot laikai budavo doh.gif

Nu nuojauta ir visos pranasystes stiprios pas tave. Lauksim tu visu patvirtinimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 06, 23:59)
Oi kokia tu cia pas mus puone, nuo duru iki duru uoj uoj  biggrin.gif  thumbup.gif 

Man tai uosviene ( ar anyta, kaip cia reik vadint ta vyro mama nebesuprantu  g.gif  doh.gif ) savaitgali pasakojo kaip gimdyt ejo pesciom kiek ten tu kilometru nepamenu , ot laikai budavo  doh.gif

Aga blush2.gif lotuliukas.gif

Teoriškai anyta, bet aš irgi vadinu uošviene. Ai kažkaip geriau skamba. Anais laikais tai vidury rugių lauko nueidavo į šalį, pagimdydavo ir vėl eidavo dirbt. Ką jau čia mum su savo nepastojimais ir gulimais režimais kalbėt biggrin.gif kiti laikai ir gyvenimo būdas.

O mano (.)(.) pamažėjo, bet kiek kraujagyslių ir rudos spalvos atsirado blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 12 06, 23:43)

O mano (.)(.) pamažėjo, bet kiek kraujagyslių ir rudos spalvos atsirado  blink.gif  g.gif

O dar ir taip buna blink.gif O gal pilvas padidejo ir (.)(.) tik atrodo mazesni g.gif

Na tos pigmentacijos visokios tai skaiciau kad atsiranda. O ant pilvo nera to dryzio? As tai jau pradejau tepliotis aliejais, svajoju nuo striju apsisaugot ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 07, 00:31)
O dar ir taip buna  blink.gif  O gal pilvas padidejo ir (.)(.) tik atrodo mazesni  g.gif 

Na tos pigmentacijos visokios tai skaiciau kad atsiranda. O ant pilvo nera to dryzio?  As tai jau pradejau tepliotis aliejais, svajoju nuo striju apsisaugot  ax.gif
4u.gif

Burbuliacija tepk bio oil, as per abu nestumus tepiau saziningai visa kuna, tai nei viena neatsirado, o veidui kaip gerai tas aliejukas, tik tepti reikia ant dregnos odis, as po dušo nenusislyoscius tepyos, va ir dabar guliu aliejuota, bet greitai susigeria jis
Pas mane irgi jie kol kas mazi, net neskauda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 07 gruodžio 2014 - 00:38
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 07, 01:31)
O dar ir taip buna  blink.gif  O gal pilvas padidejo ir (.)(.) tik atrodo mazesni  g.gif 

Na tos pigmentacijos visokios tai skaiciau kad atsiranda. O ant pilvo nera to dryzio?  As tai jau pradejau tepliotis aliejais, svajoju nuo striju apsisaugot  ax.gif
4u.gif

Nu kad ne, liemenukas laisvas pasidarė. Paskutinius du mėnesius labai didėjo ir sunkėjo, užtat dabar labai apsidžiaugiau, nes jau vieną kažkada pirktą per didelį liemenuką ištampiau, o naujo dar dviem dydžiais didesnio pirkt visai nenorėčiau.
Dryžį ant pilvo mato vyras, bet man tai nelabai ten kas matosi.
Nuo strijų tai reikia tepliotis. Man tai kažkas rekomendavo Weledos aliejuką, tai parsisiunčiau iš iherbo. Dar su tokiu turėtu kremu tepliojuos. Pas mane tų strijų ir be nėštumo buvo, tai dabar dar daugiau nesinorėtų jų ... ir man skaičiau jau turėtų atsirast, bet kad nė vienos nematau:)
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Oi ne as "nepasikatinau" su Atisiuku - vakar buvo didysis ruosimasis Kaledom, lakstem tvarkemes reikalus, parsivezem eglute, ja puosem, taip pat ir visi namai, pas mus dabar kaip Kaledu senelio namai biggrin.gif Visokiu grozybiu issitraukiau kalediniu, porcelianiniu kaledu kaimeliu ( su zvakutem viduje deganciom ir pan.) zodziu pati neatsidziaugiu namu jaukumu wub.gif

Siandien planas atitirpinti kamera o popiet imbierini nameli sulipdyti , siam savaitgaliui planas max bus igyvendindas, kita savaitgali tik kaledinius keksiukus iskepsiu wub.gif

Tiesa pavakare vakar uzejo migrena, ir kaip visada, jau iki pykinimu, tai apsilankiau wc o paskui uzsimaniau labai sokolado Daim, kaip tik buvom nusipirke, tai suraiciau as jo 100 gr, pasirode man kad nuo jo net gereja ta galva, + 4 mandarinus suraiciau ir uz poros valandu paziuriu i veidrodi - visas vienas zandas kaip leliuko isbertas raudonais spuogiukais kaip tinklu - alergija doh.gif doh.gif niekada to nebuvo nu blyn kaip leliukas pasijauciau vaistu nuo skausmo negali valgyt irgi puses nenori o ko nori tai beria nu zodziu doh.gif doh.gif Nestukiski nuotykiai...

O siandien pas mus tokia tamsi diena, kad lemputes nuo ryto iziebus nes arba lemputes arba lempas reikia degt , itariu ir zvakes visas tuoj pasikursiu nes diena tokia kaip vakaras smile.gif

Atisa sveikinu jusu cempione wub.gif wub.gif

Soda - nu ka as zinau lyg neputojo, niekas nesnypste nieko nesidare, bet pamaisius pavirsiuj toks baltas sluoksnis uzsidejo ir as nesuprantu cia vadinasi putojimu ar ne g.gif

Apie tepliojimus - bandau ir as prisiverst kas vaakra tept bet kartais uzsitingiu doh.gif Kolkas teplioju PALMER's nesciosioms ta specialu... Matysim kas cia bus su strijom blink.gif

O kraujagysles pas mane irgi jau paryskejo, sonuose pilvo ir krutyse,.. krutys beje pas mane kosmiskai nepadidejo, kol kas tas pats dydis liemenuko aisku ciut pilnesnes bet dydis nepasikeite, galvoju turbut ir nepasikeis stipriai jei taip nuo pradziu ju "nesinese" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 07 gruodžio 2014 - 10:15
As tepliojaus visokiais aliejais nuo nestumo pradzios,bet vistiek i gala nestumo striju atsirado doh.gif ne katastrofa,bet tikrai matosi,atsirado ant pilvo aplink bamba ir ant klubu.
Dabar vel tepliosiuos,bet zinau,kad jei jau lemta tai lemta,net ir brangiausi kremai nepades
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Na aciu visoms uz isvardintus kremu ir alieju pavadinimus, nezinojau visai jokio specialaus, tepuosi baby oil iki siol, bet vakar amazonej nusipirkau ta bio-oil, parasyta kad butent nuo striju ir randu, ir man dar uzkliuco Viltes-kns pasakymas kad jis greit susigeria, nes mane siaip tie aliejai nervuoja kad po to vaiksciot turi riebaluota 2 valandas, tai jei tas greit susigeria tai liuks. Bandysiu, kiek ten apsisaugosiu bus matyt, gal nuo genetikos irgi priklauso tos strijos g.gif

Edena, nu tavo namai tai skamba kaip tikra pasaka rolleyes.gif

Del sodos, tai nezinau, pas mane tai net putos nebuvo g.gif As makalavau irgi ir sukau indeli, paziuret ar kazkas pasidarys, bet nieko visai schmoll.gif

O pas mus siandien giedra padange , aciu die rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 07, 11:10)
Sveikutes smile.gif Oi ne as "nepasikatinau" su Atisiuku - vakar buvo didysis ruosimasis Kaledom,

aaaaa, mat kaip - tai jau turbūt gyveni kaip pasakoj biggrin.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 07, 13:37)
O pas mus siandien giedra padange , aciu die  rolleyes.gif 
4u.gif

o pas mus vėl neprašvito doh.gif nyku. be šviesos neįmanoma.
gerai, kad valgyt nieko nereik daryt - visko vakar prisidariau. labai gerai pyragas gavosi. tai šiandien finišuosiu romaną blush2.gif ir morališkai ruošiuos ryt į darbą verysad.gif o jau kaip nenoriu.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 12 07, 13:29)
aaaaa, mat kaip - tai jau turbūt gyveni kaip pasakoj  biggrin.gif
o pas mus vėl neprašvito  doh.gif nyku. be šviesos neįmanoma.
gerai, kad valgyt nieko nereik daryt - visko vakar prisidariau. labai gerai pyragas gavosi. tai šiandien finišuosiu romaną  blush2.gif ir morališkai ruošiuos ryt į darbą  verysad.gif o jau kaip nenoriu....  schmoll.gif

Man irgi rytoj teks 6 keltis, ir visa savaite taip doh.gif ne i darba bet i tokius trumpalaikius mokslus doh.gif

As tai siandien susimasciau kad beveik nebesijauciu nestuke.gif Ir kazkaip man nepatinka unsure.gif Blogumai praejo, jokiu kitu pozymiu kaip ir ner, pilva siand nufotkinau, tai nieko jis nepasikeites nuo to kaip pries menesi, ir kazkaip neramu psichologiskai pasidare. Nors zinau greiciausiai kad viskas gerai, ale va noris jaustis nestuke.gif kad zinotum jog esi nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 07, 15:03)
Man irgi rytoj teks 6 keltis, ir visa savaite taip  doh.gif ne i darba bet i tokius trumpalaikius mokslus  doh.gif

As tai siandien susimasciau kad beveik nebesijauciu  nestuke.gif  Ir kazkaip man nepatinka  unsure.gif  Blogumai praejo, jokiu kitu pozymiu kaip ir ner, pilva siand nufotkinau, tai nieko jis nepasikeites nuo to kaip pries menesi, ir kazkaip neramu psichologiskai pasidare. Nors zinau greiciausiai kad viskas gerai, ale va noris jaustis  nestuke.gif  kad zinotum jog esi  nestuke.gif  doh.gif

siaubas blink.gif sakyčiau, kad priklauso 4u.gif man tai tik pusę dienos dabus apsimėtyt.

tai aš kokius du mėnesius irgi nesikeičiau visai. kaip priaugau rugsėjį kelis kg, tai tik lapkritį pilvas išlindo biggrin.gif
Atsakyti