QUOTE(Mockava @ 2014 12 09, 23:43)
Na, aš Giunëjuje per daug gėrio nematau... geras žmogus aplink save esantiems žmonės specialiai nekenkia ypač savo šeimai, savo broliui. Nu nematau aš jame teigiamo, nors tu ką... Nors momentais pagailiu ir jo, nes ir jis žmogus, dar truputį jausmų turi, bet ir gailesčio jam vis mažiau ir mažiau atrandu....taigi man jis blogas žmogus.
Nu ziurejau dabar vakar dienos serija labai idemiai. Nu kad ir kaip ten filme, bet gyvenime as tikrai palaikyciau Giuneju gal. Kuzejus turejo galimybiu dirbti tik isejes i laisve, tevas siule kavinuke padaryti, tai ne, geriau mustis, visus siuntineti. Vienintelis kartas, kai nepatiko broliu pokalbis, kai Giunei neleido jam ofise dirbti. O kitais atvejais. Nori eina jis i darba, nori neina. Jam tik Ali galejo kazka pasakyti, jei kas kitas ka pasakydavo, tai neaiskink, nesikisk, as pats.
Visaip ziurejau, is vieno kampo, is kitos puses, nu nematau, kad Giunejus butu blogas. Taip, turi minusu, letesnis uz broli, bet nera jis blogas zmogus.
Ziurejau siandien i Sami. Nu vienintelis pliusas, kad moka prie K prieiti, daugiau tai chamas. Tik atvaziavo Giunejus, vietoj to, kad paklaustu kaip sunui sekasi, is karto pulti pradejo, prakeiktu turcium isvadino. Kad ir ka Giunejus bedarytu, vis tiek neitiks jiems.
p.s. nesuprantu, nuo kada as cia G pradejau ginti

Nu bet man nenormalus nei tevo, net brolio elgesys.
QUOTE(Rutacka @ 2014 12 10, 00:45)
Kokios diskusijos del Gulten uzvire, o as sioje serijoje Zeynep nudauzt norejau, Cemres vietoj akis isdraskyciau, jos Su mama I savo namus prieme, geruma parode, o toji eme IR igele ot gyvate nu negaliu kaip pikta.
Zeynep net komentaru neverta, jau tokia sliuze
QUOTE(xiuke @ 2014 12 10, 01:56)
Giulten ir aš randu pateisinimų, taip realiam gyvenime tokio žento
Sakot motina ją pardavė? o man, atrodo Dž save parsidavė...Ar nori mane vesti??? stačiai sunervino, ir ką čia įrodysi, kam įrodysi???O kad motina visą gyvenimą labai priklausoma nuo pinigiukų, dažnai buvo akcentuojama...
As irgi suprantu Giulten. Atsimenu, kai man jaunysteje atrode vienas vyrukas ojei ojei. Mama sake, kad netinka, negyvensiu, bet nepriestaravo. Nu ir ka, kai jau leido, tai ir baigesi. Taip ir Dzemre, nu uzsiprogramuotu tas savo smegenis kitur, praeitu kiek laiko ir issigydytu. As jos vietoje nesiekciau K, nes noreciau gyventi ramiai, o ne su vyru, kur masto tik kumsciais.