Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 19:46)
O ką tas Kuziejus galėjo pasakyti. Jis ne iš tų, kuris pudrintų smegenis ir manipuliuotų kitais. Kai susitvarkys su Ferhatu? Kada tai įvyks? Ar tai įvyks? Ar jis tą žino? Ar kas nors išvis tai žino? Jis nežada to, kuo nėra tikras, kad galės ištesėti. O ji spaudė jį prie sienos. Jis prašė jos taip nesielgti, ji neklausė, tik smeigė peilį į paširdžius. Jis nemelavo, sakė, kad laikys iš paskutiniųjų jos ranką, kad nepaleis, bet spygliai badysis (ar kaip ten lietuviškai tai skambėjo). Sakė, kad myli ją. Ką jis dar galėjo pasakyti  unsure.gif

Na man gal būtų to užtekę, čia mano nuomonė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 19:46)
O ką tas Kuziejus galėjo pasakyti. Jis ne iš tų, kuris pudrintų smegenis ir manipuliuotų kitais. Kai susitvarkys su Ferhatu? Kada tai įvyks? Ar tai įvyks? Ar jis tą žino? Ar kas nors išvis tai žino? Jis nežada to, kuo nėra tikras, kad galės ištesėti. O ji spaudė jį prie sienos. Jis prašė jos taip nesielgti, ji neklausė, tik smeigė peilį į paširdžius. Jis nemelavo, sakė, kad laikys iš paskutiniųjų jos ranką, kad nepaleis, bet spygliai badysis (ar kaip ten lietuviškai tai skambėjo). Sakė, kad myli ją. Ką jis dar galėjo pasakyti  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 19:49)
Būtent. Tai kur čia impulsyvumas? Čia grynių gryniausia manipuliacija.

Tai man ir kyla klausimas kodėl mes taip smerkiame Guney, ir pateisiname Gulten, jei ir tas ir tas vardan "sotaus ir ramaus" gyvenimo manipuliuoja savo artimiausiais žmonėmis  rolleyes.gif

O kas Giunėjų smerkia? smile.gif Seriale juk visi su trūkumais ir privalumais. Su šiaure ir pietumis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 09 gruodžio 2014 - 18:53
Man atrodo aš jau minėjau, kad šis Giulten poelgis man prilygo Giunėjaus, Simai, motinos, Zainep.... Taigi visų kurie jį " myli" , neveltui ir šiandien Giulten sakė, "tu gi žinai, kad aš tave myliu", taigi aš negaliu pateisinti Giulten. Sutinku, kad ji šioje vietoje tikra manipuliatorė. Aš tik džiaugiuosi, kad Kuzėjus nuėjo neprižadėjęs, kad paliks Džmere, aišku jis puikiai ir ilgam prisimins šį pokalbį su Giulten, nes tai labai skaudus smūgis į paširdžius. Tačiau pažado nedavė... Kaip viskas vyks toliau, pamatysim, bet žaizda Kuziejaus širdyje yra. Kaip ten tas posakis yra? Žodis iśskrenda žvirbliu, o jaučiu sugrįžta?
Sakot Kuziejus sėdėjo, ir nieko nesakė? O ką jis turėjo sakyti? Jis ir taip labai daug pasakė. Jis pasakė, kad myli Džemre, net labai myli, jis pasakė, kad nepaleis jos rankos, nors nuo spyglių ir neapsaugos... Giulten Kuziejų pažysta, vos ne kaip savo vaiką, ji žino, kad Kuziejaus pažadas, tiesiog iškaltas akmenyje, jis jo nesulaužys, tačiau ji pasirenka populiarumą ir pinigus... o Barišas? Ji nieko apie jį nežino, ji net jo kaip reikiant nepažysta, tačiau parduoda dukrą.... Ją kaip ir kitus šio serijalo herojus apakino prabangos, garbės troškimas... Pagaliau jos dukrai, net gal ir jai yra proga papulti į visuomenės akiratį, pasipuikuoti... Šiomis dienomis tik tai Giulten rūpi, vėl pamatėme Giulten trokštančią euforijos, ir nesusimąstančią apie tikrąsias verybes. Ačiū Dievui, ją tokia būsena užpuola ne dažnai....

Bet kas padaryta, jau padaryta, ir būtent šio pokalbio aš irgi negaliu atleisti, nes kaip ir Milagra sakė, jis tikrai nebuvo reikalingas. Giulten sąmoningai tai padarė, nes per gerai pažįsta Kuzieju, ji nori kad Džemre paliktų Kuziejus, ir kad Džemre jos neįtartų, kad ji nagelius prikišo...

Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2014 12 09, 11:51)
O kas Giunėjų smerkia? smile.gif Seriale juk visi su trūkumais ir privalumais. Su šiaure ir pietumis  blush2.gif

Aš Giunėjaus neteisinu... Tarp jo ir Giulten yra skirtumas.... Giulten tai padarė praktiškai vieną kartą, smogė Kuziejui, o Giunėjus tai daro pastoviai. Giulten bent jau gailėsis ir supras savo klaidą ir nuoširdžiai keisis, o Giunėjus tik aštriau peilius galanda...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 09, 18:27)
Man atrodo aš jau minėjau, kad šis Giulten poelgis man prilygo Giunėjaus, Simai, motinos, Zainep.... Taigi visų kurie jį " myli" , neveltui ir šiandien Giulten sakė, "tu gi žinai, kad aš tave myliu", taigi aš negaliu pateisinti Giulten. Sutinku, kad ji šioje vietoje tikra manipuliatorė. Aš tik džiaugiuosi, kad Kuzėjus nuėjo neprižadėjęs, kad paliks Džmere, aišku jis puikiai ir ilgam prisimins šį pokalbį su Giulten, nes tai labai skaudus smūgis į paširdžius. Tačiau pažado nedavė...  Kaip viskas vyks toliau, pamatysim, bet žaizda Kuziejaus širdyje yra. Kaip ten tas posakis yra? Žodis iśskrenda žvirbliu, o jaučiu sugrįžta?
Sakot Kuziejus sėdėjo, ir nieko nesakė? O ką jis turėjo sakyti? Jis ir taip labai daug pasakė. Jis pasakė, kad myli Džemre, net labai myli, jis pasakė, kad nepaleis jos rankos, nors nuo spyglių ir neapsaugos... Giulten Kuziejų pažysta, vos ne kaip savo vaiką, ji žino, kad Kuziejaus pažadas, tiesiog iškaltas akmenyje, jis jo nesulaužys, tačiau ji pasirenka populiarumą ir pinigus...  o Barišas? Ji nieko apie jį nežino, ji net jo kaip reikiant nepažysta, tačiau parduoda dukrą.... Ją kaip ir kitus šio serijalo herojus apakino prabangos, garbės troškimas... Pagaliau jos dukrai, net gal ir jai yra proga papulti į visuomenės akiratį, pasipuikuoti... Šiomis dienomis tik tai Giulten rūpi, vėl pamatėme Giulten trokštančią euforijos, ir nesusimąstančią apie tikrąsias verybes. Ačiū Dievui, ją tokia būsena užpuola ne dažnai....

Bet kas padaryta, jau padaryta, ir būtent šio pokalbio aš irgi negaliu atleisti, nes kaip ir Milagra sakė, jis tikrai nebuvo reikalingas. Giulten sąmoningai tai padarė, nes per gerai pažįsta Kuzieju, ji nori kad Džemre paliktų Kuziejus, ir kad Džemre jos neįtartų, kad ji nagelius prikišo...

Na va, ir surašei viską lygiai taip pat kaip ir aš galvoju, tai kaip nepakaukšėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 09, 00:57)
O gal Giunėjus bėga pats nuo savęs? Jis gi supranta, kad jis nėra geras žmogus, jis gi puikiai žino, kad jis trypia visus... Oi čia diskusijos be galo!  lotuliukas.gif

O kodel Giunejus yra blogas zmogus? Su paprastom zmogiskom klaidom.

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 09, 11:51)
Čia mum taip atrodo, jog negyvenčiau, nesitaikstyčiau, kas verčia kentėti ir pan.

Kalbejau tik apie save, as iseiciau rolleyes.gif

Nemaciau siandienines serijos, taip laukiu rytojaus, kad suprasciau ka ten Giulten prikvarksejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 09, 15:40)
O kodel Giunejus yra blogas zmogus? Su paprastom zmogiskom klaidom.

Na, aš Giunëjuje per daug gėrio nematau... geras žmogus aplink save esantiems žmonės specialiai nekenkia ypač savo šeimai, savo broliui. Nu nematau aš jame teigiamo, nors tu ką... Nors momentais pagailiu ir jo, nes ir jis žmogus, dar truputį jausmų turi, bet ir gailesčio jam vis mažiau ir mažiau atrandu....taigi man jis blogas žmogus.
Atsakyti
Kokios diskusijos del Gulten uzvire, o as sioje serijoje Zeynep nudauzt norejau, Cemres vietoj akis isdraskyciau, jos Su mama I savo namus prieme, geruma parode, o toji eme IR igele ot gyvate nu negaliu kaip pikta.
Atsakyti
Giulten ir aš randu pateisinimų, taip realiam gyvenime tokio žento schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Sakot motina ją pardavė? o man, atrodo Dž save parsidavė...Ar nori mane vesti??? stačiai sunervino, ir ką čia įrodysi, kam įrodysi???O kad motina visą gyvenimą labai priklausoma nuo pinigiukų, dažnai buvo akcentuojama...
Ech ir Kuzė taip nusisuko, nuėjo, atsisėdo į mašiną, graudu buvo žiūrėti...
Man net Handan pagailo, kai skyrybų laišką perskaitė... verysad.gif net suprantu ją...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 12 09, 18:56)
Giulten ir aš randu pateisinimų, taip realiam gyvenime tokio žento  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Sakot motina ją pardavė? o man, atrodo Dž save parsidavė...Ar nori mane vesti??? stačiai sunervino, ir ką čia įrodysi, kam įrodysi???O kad motina visą gyvenimą labai priklausoma nuo pinigiukų, dažnai buvo akcentuojama...
Ech ir Kuzė taip nusisuko, nuėjo, atsisėdo į mašiną, graudu buvo žiūrėti...
Man net Handan pagailo, kai skyrybų laišką perskaitė... verysad.gif  net suprantu ją...

Oi! Čia praktiškai visų vieną dieną gaila, kitą dieną nušaut galima! lotuliukas.gif

Tiesa, aš nesutinku, kad Džemre parsidavė, aš galvoju, kad tuo momentu už bet ko ji būtų ištekėjus, jei būtų kažkas paskambinęs jai, ir pasipiršęs... Nemanau, kad jai statusas ar pinigai galvoje buvo...

Papildyta:
QUOTE(Rutacka @ 2014 12 09, 17:45)
Kokios diskusijos del Gulten uzvire, o as sioje serijoje Zeynep nudauzt norejau, Cemres vietoj akis isdraskyciau, jos Su mama I savo namus prieme, geruma parode, o toji eme IR igele ot gyvate nu negaliu kaip pikta.

Ech, dėl Zainep elgesio tai net žodžių gaila! Negaliu aš jos pakęsti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 10 gruodžio 2014 - 03:50
QUOTE(Erijana @ 2014 12 09, 18:31)
Panos uzmetysit mane akmenim, bet pasakysiu, as suprantu giulten! Ir netgi palaikau ja, bent jau kolkas. Mes visos kad ir kaip isijaustumem i serijala, bet pasamoneje vistiek zinom kad cia tik serijalas, ir viskas ten yra ok, bet jei realiai gyvenime butu tokia situacija su musu tarkim dukrom, manau ne viena nenoretu tokio zento. Aisku laime, meile yra svarbu, bet kai pavojus tykioja ant kekvieno kampo, o Feratas tikrai irode koksai jisai ziaurus ir negailestingas nusaudamas Ali. Nesuvirpeti ranka ir Dzemres nudet. Beto Kuzejus dar pats saves siame pasaulyje neatrades, suprantu kad motina labai jaudinasi del dukters ateities ir del jos pacios. gi jinai giulten daugiau nieko nebeturi tik Dzemre smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 09, 23:43)
Na, aš Giunëjuje per daug gėrio nematau... geras žmogus aplink save esantiems žmonės specialiai nekenkia  ypač  savo šeimai, savo broliui. Nu nematau aš jame teigiamo, nors tu ką... Nors momentais pagailiu ir jo, nes ir jis žmogus, dar truputį jausmų turi, bet ir gailesčio jam vis mažiau ir mažiau atrandu....taigi man jis blogas žmogus.

Nu ziurejau dabar vakar dienos serija labai idemiai. Nu kad ir kaip ten filme, bet gyvenime as tikrai palaikyciau Giuneju gal. Kuzejus turejo galimybiu dirbti tik isejes i laisve, tevas siule kavinuke padaryti, tai ne, geriau mustis, visus siuntineti. Vienintelis kartas, kai nepatiko broliu pokalbis, kai Giunei neleido jam ofise dirbti. O kitais atvejais. Nori eina jis i darba, nori neina. Jam tik Ali galejo kazka pasakyti, jei kas kitas ka pasakydavo, tai neaiskink, nesikisk, as pats.

Visaip ziurejau, is vieno kampo, is kitos puses, nu nematau, kad Giunejus butu blogas. Taip, turi minusu, letesnis uz broli, bet nera jis blogas zmogus.

Ziurejau siandien i Sami. Nu vienintelis pliusas, kad moka prie K prieiti, daugiau tai chamas. Tik atvaziavo Giunejus, vietoj to, kad paklaustu kaip sunui sekasi, is karto pulti pradejo, prakeiktu turcium isvadino. Kad ir ka Giunejus bedarytu, vis tiek neitiks jiems.

p.s. nesuprantu, nuo kada as cia G pradejau ginti g.gif Nu bet man nenormalus nei tevo, net brolio elgesys.

QUOTE(Rutacka @ 2014 12 10, 00:45)

Zeynep net komentaru neverta, jau tokia sliuze doh.gif

QUOTE(xiuke @ 2014 12 10, 01:56)
Giulten ir aš randu pateisinimų, taip realiam gyvenime tokio žento  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

As irgi suprantu Giulten. Atsimenu, kai man jaunysteje atrode vienas vyrukas ojei ojei. Mama sake, kad netinka, negyvensiu, bet nepriestaravo. Nu ir ka, kai jau leido, tai ir baigesi. Taip ir Dzemre, nu uzsiprogramuotu tas savo smegenis kitur, praeitu kiek laiko ir issigydytu. As jos vietoje nesiekciau K, nes noreciau gyventi ramiai, o ne su vyru, kur masto tik kumsciais.
Atsakyti