Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 14:51)
drinks_cheers.gif Kol kas iš Kuzėjaus ir darbuotojas prastas, ir verslininkas, na ką jis gali pasiekti, kokius verslo planus įgyvendinti, jei yra svarbesni reikalai, ir dar Samis putoja, jog Giunėjus susakė, kad neuždirba tiek, kiek žadėjo. Ir neuždirbs, kol vaikysis Ferhatą. Kuzėjaus profesiniai norai ir planai geri, bet kad prioritetai kol kas tik su kerštu susiję.
Dėl Giunėjaus ir aš  drinks_cheers.gif Aš netgi neįžvelgiu (bent jau šiame serialo etape), ką jis iš šeimos narių, artimųjų paaukojo ar sužlugdė dėl savo tikslų  doh.gif Kai pardavė makaros versliuką? Bet Kuzėjaus neišvarė pliko baso taip sakant. Kažkokią dalį pelno Kuzėjus gavo, kol verslas buvo visų jų rankose, o iš pačio makaros pardavimo irgi gavo solidžią sumą. Tai kad vėliau jis su tėvu bandė gaminti savo makarą, visiškai nelegalus dalykas (jiem dar gerai baigėsi) ir tai, kaip reikalas buvo išspręstas (makaros gamybos savininkai leido tam tikra gamybos dalimi užsiimti Kuzėjui) visiškai logiška, netgi geranoriška. Didžioji dalis Kuzėjaus ir Giunėjaus konfliktų yra visiškai ne dėl Giunėjaus gyvenimo tikslų, o išskirtinai asmeniniai, dėl nuoskaudų vienas kitam, pykčio, nesusikalbėjimo ir  moters  smile.gif
Apie Samį aš jau bepatyliu. Visiškai  drinks_cheers.gif , kad vienintelis, nors aišku nemenkas privalumas, jo noras ir sugebėjimas prieiti prie Kuzėjaus. O su kitu sūnumi elgiasi taip, lyg tai būtų ne jo vaikas. Kaip jau kažkas sakė, tėvai pasiskirstė vaikais ir kiekvienas globoja savąjį ir akivaizdžiai tą parodo doh.gif

Nu tiesiog smoke.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau Giulten ir Kuzėjaus pokalbį, vakar kaip tyčia to epizodo nemačiau. Pagailo man Kuzėjaus, jo veido išraiškos per tą pokalbį pasikeitė kelis kartus. Vienaip jis klausėsi, kaip Giulten pasakoja apie savo be tėvo augusią mažą mergaitę, visai pasikeitė, kai Giulten padėjo dėstyti, kada suprato, jog jis myli Džemrę, va tada net norėjau paglostyti galvą Kuziukui, kaip vaikas žiūrėjo verysad.gif vietoje Giulten, pamačius tokį žvilgsnį nebebūčiau drįsusi toliau ką užgaulaus sakyti ar menkinti jį. Visiškai sutinku su išsakytom mintim, kad Giulten labai gerai pažįsta Kuzėjų, dažniausiai ji labai įžvalgi moteris, pastebi dalykus, kurie kitiems praslysta po akis. Ir tas pokalbis iš jos pusės gerai apgalvotas, žinojo, kokie žodžiai pasieks Kuzėjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 10 gruodžio 2014 - 14:13
Pradzia doh.gif
Giulten tuoj issiners is savo baisios sukneles blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 12 10, 15:13)
Pradzia  doh.gif
Giulten tuoj issiners is savo baisios sukneles  blink.gif

Nu blin kaip viskas nuspėjama... ax.gif
Atsakyti
Barišas vėl augina barzdą biggrin.gif Neilgai ištvėrė biggrin.gif
Atsakyti
Oi gerai Džemrė pavarė biggrin.gif Net Giunėjus iš Banu juokiasi lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Man tik pas rusus buvo geriau ta fraze isversta, na esme ta pati is esmes, bet kazkaip rusiskai labiau pasiepiamai skambejo, tas Dzemre pasakymas "Nemaciau taip graziai derancios poros" kazkaip rusiskai buvo "Nemaciau taip vienas kitam tinkancio zmogaus"
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 14:52)
Barišas vėl augina barzdą  biggrin.gif Neilgai ištvėrė  biggrin.gif

gerai daro, nes jis su barzdele man simpatiskesnis blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 15:06)
Man tik pas rusus buvo geriau ta fraze isversta, na esme ta pati is esmes, bet kazkaip rusiskai labiau pasiepiamai skambejo, tas Dzemre pasakymas "Nemaciau taip graziai derancios poros" kazkaip rusiskai buvo "Nemaciau taip vienas kitam tinkancio zmogaus"

Labai gerai pasake, net Giunejus jai pritare biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų komentarai tik patvirtina, kad ne tik Kuziejus ir Giunėjus gyvena skirtingais principais, bet ir mes kiekvienas juos skirtingai suprantam. Kiekvienas turi savas gyvenimo vertybes, vienam tai garbė ir orumas, kitam tai darbas ir karjera, trečiam galbūt ramus gyvenimas pasislėpus nuo visų! Užtat ir įdomus serialas, ir tuo pačiu ir SM komentarai! Pagarba!

P.S. Nuspėjamas serialas? g.gif Kai pažiūri anonsus, arba į priekį, tada taip sutinku. Aišku kai kada gali nuspėti kas gali vykti kitoje serijoje, tačiau aš kai pirmą kartą žiūrėjau, man jis neatrodė nuspėjamas... Aš pradėjusi jį žiūrėti, visiškai neįsivaizdavau kas herojų laukia, ir dauguma įvykių tikrai neatrodė nuspėjami, o tuo labiau nenutokiau, kad manęs laukia bemiegės naktys, kad jis mane taip įtrauks lotuliukas.gif ,, bet gal aš pati nuspėjama, taigi nesu tokia pastabi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 08:09)
gerai daro, nes jis su barzdele man simpatiskesnis blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Labai gerai pasake, net Giunejus jai pritare  biggrin.gif  thumbup.gif

Man irgi barzdikė patinka, aišku tvarkinga tokia...
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2014 12 10, 07:58)
Oi gerai Džemrė pavarė biggrin.gif Net Giunėjus iš Banu juokiasi lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif idealiai viskas susidėstē, šī kart Džemre labui!
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 17:06)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O jau Handan, kad vaiposi, kad tupcioja, neduok Dieve, prabanga praras, juk taip nesenai atrado biggrin.gif
Siaip aktore tai ji man gera - vaiksciojantis cirkas. Beja visi cia aktoriai saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Vargeli kai pamaciau serijos pradzia. Galvojau, kad cia kokios fantazijos, bet nu ne, sedi nuotaka gi doh.gif Ir kas pasakys, kad ji ne kvaisa g.gif Suprantu, pykcio pagauta leptelejo, kad imk mane ir vesk, bet galejo persigalvoti. Ne veltui posakis, kad geriau jokio vyro nei bile koks.

QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 12:23)
zinot,as gal nenormali,bet man labai patinka kaip Kuzejus su Giunejum musasi  biggrin.gif giunejus toks piplys,sokineja kaip gaidukas  lotuliukas.gif
dar patinka girtas samis biggrin.gif

O, filmuose man irgi mustynes patinka, kitaip nuobodu gi drinks_cheers.gif

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 13:51)
drinks_cheers.gif Kol kas iš Kuzėjaus ir darbuotojas prastas, ir verslininkas, na ką jis gali pasiekti, kokius verslo planus įgyvendinti, jei yra svarbesni reikalai, ir dar Samis putoja, jog Giunėjus susakė, kad neuždirba tiek, kiek žadėjo. Ir neuždirbs, kol vaikysis Ferhatą. Kuzėjaus profesiniai norai ir planai geri, bet kad prioritetai kol kas tik su kerštu susiję.
Dėl Giunėjaus ir aš  drinks_cheers.gif Aš netgi neįžvelgiu (bent jau šiame serialo etape), ką jis iš šeimos narių, artimųjų paaukojo ar sužlugdė dėl savo tikslų  doh.gif Kai pardavė makaros versliuką? Bet Kuzėjaus neišvarė pliko baso taip sakant. Kažkokią dalį pelno Kuzėjus gavo, kol verslas buvo visų jų rankose, o iš pačio makaros pardavimo irgi gavo solidžią sumą. Tai kad vėliau jis su tėvu bandė gaminti savo makarą, visiškai nelegalus dalykas (jiem dar gerai baigėsi) ir tai, kaip reikalas buvo išspręstas (makaros gamybos savininkai leido tam tikra gamybos dalimi užsiimti Kuzėjui) visiškai logiška, netgi geranoriška. Didžioji dalis Kuzėjaus ir Giunėjaus konfliktų yra visiškai ne dėl Giunėjaus gyvenimo tikslų, o išskirtinai asmeniniai, dėl nuoskaudų vienas kitam, pykčio, nesusikalbėjimo ir  moters  smile.gif
Apie Samį aš jau bepatyliu. Visiškai  drinks_cheers.gif , kad vienintelis, nors aišku nemenkas privalumas, jo noras ir sugebėjimas prieiti prie Kuzėjaus. O su kitu sūnumi elgiasi taip, lyg tai būtų ne jo vaikas. Kaip jau kažkas sakė, tėvai pasiskirstė vaikais ir kiekvienas globoja savąjį ir akivaizdžiai tą parodo doh.gif

Kaip gerai, kad viska uz mane paraset drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 14:52)
Barišas vėl augina barzdą  biggrin.gif Neilgai ištvėrė  biggrin.gif

Super su ta barzdele wub.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 15:39)
O jau Handan, kad vaiposi, kad tupcioja, neduok Dieve, prabanga praras, juk taip nesenai atrado biggrin.gif
Siaip  aktore tai ji man gera - vaiksciojantis cirkas. Beja visi cia aktoriai saunuoliai thumbup.gif

Ziurejau kaip tik uzvakar jos jaunos nuotraukas, nu nieko nieko g.gif
Atsakyti