Vargeli kai pamaciau serijos pradzia. Galvojau, kad cia kokios fantazijos, bet nu ne, sedi nuotaka gi

Ir kas pasakys, kad ji ne kvaisa

Suprantu, pykcio pagauta leptelejo, kad imk mane ir vesk, bet galejo persigalvoti. Ne veltui posakis, kad geriau jokio vyro nei bile koks.
QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 12:23)
zinot,as gal nenormali,bet man labai patinka kaip Kuzejus su Giunejum musasi

giunejus toks piplys,sokineja kaip gaidukas
dar patinka girtas samis
O, filmuose man irgi mustynes patinka, kitaip nuobodu gi
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 13:51)

Kol kas iš Kuzėjaus ir darbuotojas prastas, ir verslininkas, na ką jis gali pasiekti, kokius verslo planus įgyvendinti, jei yra svarbesni reikalai, ir dar Samis putoja, jog Giunėjus susakė, kad neuždirba tiek, kiek žadėjo. Ir neuždirbs, kol vaikysis Ferhatą. Kuzėjaus profesiniai norai ir planai geri, bet kad prioritetai kol kas tik su kerštu susiję.
Dėl Giunėjaus ir aš

Aš netgi neįžvelgiu (bent jau šiame serialo etape), ką jis iš šeimos narių, artimųjų paaukojo ar sužlugdė dėl savo tikslų

Kai pardavė makaros versliuką? Bet Kuzėjaus neišvarė pliko baso taip sakant. Kažkokią dalį pelno Kuzėjus gavo, kol verslas buvo visų jų rankose, o iš pačio makaros pardavimo irgi gavo solidžią sumą. Tai kad vėliau jis su tėvu bandė gaminti savo makarą, visiškai nelegalus dalykas (jiem dar gerai baigėsi) ir tai, kaip reikalas buvo išspręstas (makaros gamybos savininkai leido tam tikra gamybos dalimi užsiimti Kuzėjui) visiškai logiška, netgi geranoriška. Didžioji dalis Kuzėjaus ir Giunėjaus konfliktų yra visiškai ne dėl Giunėjaus gyvenimo tikslų, o išskirtinai asmeniniai, dėl nuoskaudų vienas kitam, pykčio, nesusikalbėjimo ir moters
Apie Samį aš jau bepatyliu. Visiškai

, kad vienintelis, nors aišku nemenkas privalumas, jo noras ir sugebėjimas prieiti prie Kuzėjaus. O su kitu sūnumi elgiasi taip, lyg tai būtų ne jo vaikas. Kaip jau kažkas sakė, tėvai pasiskirstė vaikais ir kiekvienas globoja savąjį ir akivaizdžiai tą parodo
Kaip gerai, kad viska uz mane paraset
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 14:52)
Barišas vėl augina barzdą

Neilgai ištvėrė
Super su ta barzdele
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 15:39)
O jau Handan, kad vaiposi, kad tupcioja, neduok Dieve, prabanga praras, juk taip nesenai atrado

Siaip aktore tai ji man gera - vaiksciojantis cirkas. Beja visi cia aktoriai saunuoliai
Ziurejau kaip tik uzvakar jos jaunos nuotraukas, nu nieko nieko