Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

Na nezinau, nors man Kuzejus ir nera svajoniu vyras, bet jeigu buciau Dzemre charakterio, tai turbut irgi ji myleciau biggrin.gif Taip paskendes jis problemose, bet, kad butu blogas zentas niekaip nesutinku. Taigi iskart matosi, kad jis del artimo zmogaus i pragara nukeliautu, kad geriau pats mirs, nei leis mirti Dzemre. Ir pries Giulten nevaidina, pasake tiesiai sviesiai, kad niekada nepaleis dukros rankos, kad ir kaip spygliai ja badytu. Giulten, taip pat puikiai zino, kad dukra nieko kito taip nemyles kaip Kuzejaus. Juk pati Dzemre pasake, kad ji myli toks koks yra. Nezinau, man atrodo, kad jokie turtai, sotus gyvenimas, prabangi vila ar masina nepadarys zmogaus laimingu, jeigu salia nera tos tikrosios meiles. Bet paziuresim, ar pati Giulten ta supras ax.gif
Kas liecia kitus personazus, tai man cia nera nei vieno svento ( vienintelis Ali, kuris jau iskeliavo verysad.gif ), kaip ir nera nei vieno tokio, kurio bent 5 sekundes nepagailetum, apart Ferhato.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 10:10)
Na nezinau, nors man Kuzejus ir nera svajoniu vyras, bet jeigu buciau Dzemre charakterio, tai turbut irgi ji myleciau biggrin.gif Taip paskendes jis problemose, bet, kad butu blogas zentas niekaip nesutinku. Taigi iskart matosi, kad jis del artimo zmogaus i pragara nukeliautu, kad geriau pats mirs, nei leis mirti Dzemre. Ir pries Giulten nevaidina, pasake tiesiai sviesiai, kad niekada nepaleis dukros rankos, kad ir kaip spygliai ja badytu. Giulten, taip pat puikiai zino, kad dukra nieko kito taip nemyles kaip Kuzejaus. Juk pati Dzemre pasake, kad ji myli toks koks yra. Nezinau, man atrodo, kad jokie turtai, sotus gyvenimas, prabangi vila ar masina nepadarys zmogaus laimingu, jeigu salia nera tos tikrosios meiles. Bet paziuresim, ar pati Giulten ta supras  ax.gif
Kas liecia kitus personazus, tai man cia nera nei vieno svento ( vienintelis Ali, kuris jau iskeliavo  verysad.gif ), kaip ir nera nei vieno tokio, kurio bent 5 sekundes nepagailetum,  apart Ferhato.

Tai filme ir as K myleciau tongue.gif Bet kai Dzemre ji ant stogo ramino ir tampesi is paskos, tai man nesiziurejo. Vis tiek ji imones darbuotoja, o cia taip kazkaip g.gif

Gerai paraset, tik Ali sventas buvo, o daugiau tai vienas tai kitas ka nors prisidirba. Jei tas filmas testusi dar koki 100 seriju, tai nusibostu broliu rietenos.

Keista, kad Denis neatpazino tikrojo Serefo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 10, 11:14)
Tai filme ir as K myleciau  tongue.gif Bet kai Dzemre ji ant stogo ramino ir tampesi is paskos, tai man nesiziurejo. Vis tiek ji imones darbuotoja, o cia taip kazkaip  g.gif

Gerai paraset, tik Ali sventas buvo, o daugiau tai vienas tai kitas ka nors prisidirba. Jei tas filmas testusi dar koki 100 seriju, tai nusibostu broliu rietenos.
Keista, kad Denis neatpazino tikrojo Serefo  g.gif

tai ka, kad ji imones darbuotoja g.gif bet ji dar ir viena is geriausiu Kuzejaus draugiu,vienas is tu zmoniu, kuris gali kazkiek paveikti Kuzeju, jei jus butumet jos situacijoje, jus nebandytumet draugo nuramint? ji juk nebegiojo jam is paskos siaip sau, ji norejo ji nuramint. As jos situacijoje lygiai taip pat elgciausi.

O as nesusivaldziau, perziurejau visas sios savaites serijas ka rodys.. doh.gif zeinep - truksta zodziu ja zmogum vadint doh.gif doh.gif o siaip serveteliu sia savaite dar prireiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 10, 05:51)

Tiesa, aš nesutinku, kad Džemre parsidavė, aš galvoju, kad tuo momentu už bet ko ji būtų ištekėjus, jei būtų kažkas paskambinęs jai, ir pasipiršęs... Nemanau, kad jai statusas ar pinigai galvoje buvo...

ne materialine prasme parsidavė... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 11:17)
tai ka, kad ji imones darbuotoja g.gif bet ji dar ir viena is geriausiu Kuzejaus draugiu,vienas is tu zmoniu, kuris gali kazkiek paveikti Kuzeju, jei jus butumet jos situacijoje, jus nebandytumet draugo nuramint? ji juk nebegiojo jam is paskos siaip sau, ji norejo ji nuramint. As jos situacijoje lygiai taip pat elgciausi.

Na, gal nuo darbo priklauso. As savo darbe tikrai taip neislekciau paskui savo drauga palikusi visus kolegas.
Atsakyti
zinot,as gal nenormali,bet man labai patinka kaip Kuzejus su Giunejum musasi biggrin.gif giunejus toks piplys,sokineja kaip gaidukas lotuliukas.gif
dar patinka girtas samis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 13:23)
zinot,as gal nenormali,bet man labai patinka kaip Kuzejus su Giunejum musasi  biggrin.gif giunejus toks piplys,sokineja kaip gaidukas  lotuliukas.gif
dar patinka girtas samis biggrin.gif

Oi geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 12:23)
zinot,as gal nenormali,bet man labai patinka kaip Kuzejus su Giunejum musasi  biggrin.gif giunejus toks piplys,sokineja kaip gaidukas  lotuliukas.gif

Zinokit, tada as irgi tokia lotuliukas.gif As siaip visai nepateisinu smurto, bet, man truku serialuose taip patinka i tas mustynes ziuret lotuliukas.gif blush2.gif del manes jie lai musasi ir musasi lotuliukas.gif ir siaip man patinka tas ju karstakosiskumas blush2.gif Ir, kad rakes karts nuo karto isgeria man patinka biggrin.gif Taigi serialas 4u.gif
Tik jokiais budais nepatinka smurtas pries moteris schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 10 gruodžio 2014 - 12:41
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 13:39)
Zinokit, tada as irgi tokia lotuliukas.gif As siaip visai nepateisinu smurto, bet, man truku serialuose taip patinka i tas mustynes ziuret  lotuliukas.gif  blush2.gif del manes jie lai musasi ir musasi lotuliukas.gif ir siaip man patinka tas ju karstakosiskumas blush2.gif Ir, kad rakes karts nuo karto isgeria man patinka  biggrin.gif Taigi serialas 4u.gif
Tik jokiais budais nepatinka smurtas pries moteris  schmoll.gif  schmoll.gif

Nors esu tikrai pries smurta pries moteris, bet zinokit jei buciau vyras turbut Simai tai primusus buciau jau ne karta doh.gif o jau kai vyrukai is to karsto savo kraujo vienas kitam plunksnas papesioja, tai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 04:17)
O as nesusivaldziau, perziurejau visas sios savaites serijas ka rodys.. doh.gif zeinep - truksta zodziu ja zmogum vadint doh.gif  doh.gif o siaip serveteliu sia savaite dar prireiks unsure.gif

Sutinku. drinks_cheers.gif Tam ir yra draugai, kad suprastų ir paremtų bet kokiose situacijose. Draugas draugui nelygus. Mes visi sakome, kad oi turiu daug draugų, bet tikrų draugų, kurie panašiose situacijose užstotų, pultų skirti, raminti rizikuodami darbu tikriausiai neturime, o jei turime bent vieną, tada mes esame labai turtingi!!! Taigi pagarba tokiems draugams!

Kodėl mes taip mylime, ir ilgimės Ali? Nes jis buvo besąlygiškas draugas... Jam irgi nebuvo svarbu reputacija, pinigai.... Net savo gyvybę atidavė už draugą....

Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 05:39)
Zinokit, tada as irgi tokia lotuliukas.gif As siaip visai nepateisinu smurto, bet, man truku serialuose taip patinka i tas mustynes ziuret  lotuliukas.gif  blush2.gif del manes jie lai musasi ir musasi lotuliukas.gif ir siaip man patinka tas ju karstakosiskumas blush2.gif Ir, kad rakes karts nuo karto isgeria man patinka  biggrin.gif Taigi serialas 4u.gif
Tik jokiais budais nepatinka smurtas pries moteris  schmoll.gif  schmoll.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 10, 11:51)
Kuzejus turejo galimybiu dirbti tik isejes i laisve, tevas siule kavinuke padaryti, tai ne, geriau mustis, visus siuntineti. Vienintelis kartas, kai nepatiko broliu pokalbis, kai Giunei neleido jam ofise dirbti. O kitais atvejais. Nori eina jis i darba, nori neina. Jam tik Ali galejo kazka pasakyti, jei kas kitas ka pasakydavo, tai neaiskink, nesikisk, as pats.

Visaip ziurejau, is vieno kampo, is kitos puses, nu nematau, kad Giunejus butu blogas. Taip, turi minusu, letesnis uz broli, bet nera jis blogas zmogus.

Ziurejau siandien i Sami. Nu vienintelis pliusas, kad moka prie K prieiti, daugiau tai chamas. Tik atvaziavo Giunejus, vietoj to, kad paklaustu kaip sunui sekasi, is karto pulti pradejo, prakeiktu turcium isvadino. Kad ir ka Giunejus bedarytu, vis tiek neitiks jiems.

Nu bet man nenormalus nei tevo, net brolio elgesys.

drinks_cheers.gif Kol kas iš Kuzėjaus ir darbuotojas prastas, ir verslininkas, na ką jis gali pasiekti, kokius verslo planus įgyvendinti, jei yra svarbesni reikalai, ir dar Samis putoja, jog Giunėjus susakė, kad neuždirba tiek, kiek žadėjo. Ir neuždirbs, kol vaikysis Ferhatą. Kuzėjaus profesiniai norai ir planai geri, bet kad prioritetai kol kas tik su kerštu susiję.
Dėl Giunėjaus ir aš drinks_cheers.gif Aš netgi neįžvelgiu (bent jau šiame serialo etape), ką jis iš šeimos narių, artimųjų paaukojo ar sužlugdė dėl savo tikslų doh.gif Kai pardavė makaros versliuką? Bet Kuzėjaus neišvarė pliko baso taip sakant. Kažkokią dalį pelno Kuzėjus gavo, kol verslas buvo visų jų rankose, o iš pačio makaros pardavimo irgi gavo solidžią sumą. Tai kad vėliau jis su tėvu bandė gaminti savo makarą, visiškai nelegalus dalykas (jiem dar gerai baigėsi) ir tai, kaip reikalas buvo išspręstas (makaros gamybos savininkai leido tam tikra gamybos dalimi užsiimti Kuzėjui) visiškai logiška, netgi geranoriška. Didžioji dalis Kuzėjaus ir Giunėjaus konfliktų yra visiškai ne dėl Giunėjaus gyvenimo tikslų, o išskirtinai asmeniniai, dėl nuoskaudų vienas kitam, pykčio, nesusikalbėjimo ir moters smile.gif
Apie Samį aš jau bepatyliu. Visiškai drinks_cheers.gif , kad vienintelis, nors aišku nemenkas privalumas, jo noras ir sugebėjimas prieiti prie Kuzėjaus. O su kitu sūnumi elgiasi taip, lyg tai būtų ne jo vaikas. Kaip jau kažkas sakė, tėvai pasiskirstė vaikais ir kiekvienas globoja savąjį ir akivaizdžiai tą parodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 13:51)
Didžioji dalis Kuzėjaus ir Giunėjaus konfliktų yra visiškai ne dėl Giunėjaus gyvenimo tikslų, o išskirtinai asmeniniai, dėl nuoskaudų vienas kitam, pykčio, nesusikalbėjimo ir  moters  smile.gif

Kaip jau kažkas sakė, tėvai pasiskirstė vaikais ir kiekvienas globoja savąjį ir akivaizdžiai tą parodo doh.gif

Su tuo as visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti