Kas liecia kitus personazus, tai man cia nera nei vieno svento ( vienintelis Ali, kuris jau iskeliavo
Na nezinau, nors man Kuzejus ir nera svajoniu vyras, bet jeigu buciau Dzemre charakterio, tai turbut irgi ji myleciau
Taip paskendes jis problemose, bet, kad butu blogas zentas niekaip nesutinku. Taigi iskart matosi, kad jis del artimo zmogaus i pragara nukeliautu, kad geriau pats mirs, nei leis mirti Dzemre. Ir pries Giulten nevaidina, pasake tiesiai sviesiai, kad niekada nepaleis dukros rankos, kad ir kaip spygliai ja badytu. Giulten, taip pat puikiai zino, kad dukra nieko kito taip nemyles kaip Kuzejaus. Juk pati Dzemre pasake, kad ji myli toks koks yra. Nezinau, man atrodo, kad jokie turtai, sotus gyvenimas, prabangi vila ar masina nepadarys zmogaus laimingu, jeigu salia nera tos tikrosios meiles. Bet paziuresim, ar pati Giulten ta supras
Kas liecia kitus personazus, tai man cia nera nei vieno svento ( vienintelis Ali, kuris jau iskeliavo
), kaip ir nera nei vieno tokio, kurio bent 5 sekundes nepagailetum, apart Ferhato.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 10:10)
Na nezinau, nors man Kuzejus ir nera svajoniu vyras, bet jeigu buciau Dzemre charakterio, tai turbut irgi ji myleciau
Taip paskendes jis problemose, bet, kad butu blogas zentas niekaip nesutinku. Taigi iskart matosi, kad jis del artimo zmogaus i pragara nukeliautu, kad geriau pats mirs, nei leis mirti Dzemre. Ir pries Giulten nevaidina, pasake tiesiai sviesiai, kad niekada nepaleis dukros rankos, kad ir kaip spygliai ja badytu. Giulten, taip pat puikiai zino, kad dukra nieko kito taip nemyles kaip Kuzejaus. Juk pati Dzemre pasake, kad ji myli toks koks yra. Nezinau, man atrodo, kad jokie turtai, sotus gyvenimas, prabangi vila ar masina nepadarys zmogaus laimingu, jeigu salia nera tos tikrosios meiles. Bet paziuresim, ar pati Giulten ta supras
), kaip ir nera nei vieno tokio, kurio bent 5 sekundes nepagailetum, apart Ferhato.
Tai filme ir as K myleciau
Gerai paraset, tik Ali sventas buvo, o daugiau tai vienas tai kitas ka nors prisidirba. Jei tas filmas testusi dar koki 100 seriju, tai nusibostu broliu rietenos.
Keista, kad Denis neatpazino tikrojo Serefo
QUOTE(vemvet @ 2014 12 10, 11:14)
Tai filme ir as K myleciau
Bet kai Dzemre ji ant stogo ramino ir tampesi is paskos, tai man nesiziurejo. Vis tiek ji imones darbuotoja, o cia taip kazkaip
Gerai paraset, tik Ali sventas buvo, o daugiau tai vienas tai kitas ka nors prisidirba. Jei tas filmas testusi dar koki 100 seriju, tai nusibostu broliu rietenos.
tai ka, kad ji imones darbuotoja
O as nesusivaldziau, perziurejau visas sios savaites serijas ka rodys..
QUOTE(Mockava @ 2014 12 10, 05:51)
Tiesa, aš nesutinku, kad Džemre parsidavė, aš galvoju, kad tuo momentu už bet ko ji būtų ištekėjus, jei būtų kažkas paskambinęs jai, ir pasipiršęs... Nemanau, kad jai statusas ar pinigai galvoje buvo...
ne materialine prasme parsidavė...
QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 11:17)
bet ji dar ir viena is geriausiu Kuzejaus draugiu,vienas is tu zmoniu, kuris gali kazkiek paveikti Kuzeju, jei jus butumet jos situacijoje, jus nebandytumet draugo nuramint? ji juk nebegiojo jam is paskos siaip sau, ji norejo ji nuramint. As jos situacijoje lygiai taip pat elgciausi.
Na, gal nuo darbo priklauso. As savo darbe tikrai taip neislekciau paskui savo drauga palikusi visus kolegas.
zinot,as gal nenormali,bet man labai patinka kaip Kuzejus su Giunejum musasi
giunejus toks piplys,sokineja kaip gaidukas
dar patinka girtas samis
dar patinka girtas samis
QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 13:23)
dar patinka girtas samis
dar patinka girtas samis
Oi geras
QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 12:23)
Zinokit, tada as irgi tokia
Tik jokiais budais nepatinka smurtas pries moteris
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 13:39)
As siaip visai nepateisinu smurto, bet, man truku serialuose taip patinka i tas mustynes ziuret
del manes jie lai musasi ir musasi
ir siaip man patinka tas ju karstakosiskumas
Ir, kad rakes karts nuo karto isgeria man patinka
Taigi serialas 

Nors esu tikrai pries smurta pries moteris, bet zinokit jei buciau vyras turbut Simai tai primusus buciau jau ne karta
QUOTE(širlė @ 2014 12 10, 04:17)
bet ji dar ir viena is geriausiu Kuzejaus draugiu,vienas is tu zmoniu, kuris gali kazkiek paveikti Kuzeju, jei jus butumet jos situacijoje, jus nebandytumet draugo nuramint? ji juk nebegiojo jam is paskos siaip sau, ji norejo ji nuramint. As jos situacijoje lygiai taip pat elgciausi.
zeinep - truksta zodziu ja zmogum vadint
o siaip serveteliu sia savaite dar prireiks 
Sutinku.
Kodėl mes taip mylime, ir ilgimės Ali? Nes jis buvo besąlygiškas draugas... Jam irgi nebuvo svarbu reputacija, pinigai.... Net savo gyvybę atidavė už draugą....
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 05:39)
As siaip visai nepateisinu smurto, bet, man truku serialuose taip patinka i tas mustynes ziuret
del manes jie lai musasi ir musasi
ir siaip man patinka tas ju karstakosiskumas
Ir, kad rakes karts nuo karto isgeria man patinka
Taigi serialas 

QUOTE(vemvet @ 2014 12 10, 11:51)
Kuzejus turejo galimybiu dirbti tik isejes i laisve, tevas siule kavinuke padaryti, tai ne, geriau mustis, visus siuntineti. Vienintelis kartas, kai nepatiko broliu pokalbis, kai Giunei neleido jam ofise dirbti. O kitais atvejais. Nori eina jis i darba, nori neina. Jam tik Ali galejo kazka pasakyti, jei kas kitas ka pasakydavo, tai neaiskink, nesikisk, as pats.
Visaip ziurejau, is vieno kampo, is kitos puses, nu nematau, kad Giunejus butu blogas. Taip, turi minusu, letesnis uz broli, bet nera jis blogas zmogus.
Ziurejau siandien i Sami. Nu vienintelis pliusas, kad moka prie K prieiti, daugiau tai chamas. Tik atvaziavo Giunejus, vietoj to, kad paklaustu kaip sunui sekasi, is karto pulti pradejo, prakeiktu turcium isvadino. Kad ir ka Giunejus bedarytu, vis tiek neitiks jiems.
Nu bet man nenormalus nei tevo, net brolio elgesys.
Visaip ziurejau, is vieno kampo, is kitos puses, nu nematau, kad Giunejus butu blogas. Taip, turi minusu, letesnis uz broli, bet nera jis blogas zmogus.
Ziurejau siandien i Sami. Nu vienintelis pliusas, kad moka prie K prieiti, daugiau tai chamas. Tik atvaziavo Giunejus, vietoj to, kad paklaustu kaip sunui sekasi, is karto pulti pradejo, prakeiktu turcium isvadino. Kad ir ka Giunejus bedarytu, vis tiek neitiks jiems.
Nu bet man nenormalus nei tevo, net brolio elgesys.
Dėl Giunėjaus ir aš
Apie Samį aš jau bepatyliu. Visiškai
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 13:51)
Didžioji dalis Kuzėjaus ir Giunėjaus konfliktų yra visiškai ne dėl Giunėjaus gyvenimo tikslų, o išskirtinai asmeniniai, dėl nuoskaudų vienas kitam, pykčio, nesusikalbėjimo ir moters
Kaip jau kažkas sakė, tėvai pasiskirstė vaikais ir kiekvienas globoja savąjį ir akivaizdžiai tą parodo
Kaip jau kažkas sakė, tėvai pasiskirstė vaikais ir kiekvienas globoja savąjį ir akivaizdžiai tą parodo
Su tuo as visiskai sutinku