QUOTE(Daivule_123 @ 2015 04 29, 11:47)
Taip, galima pirkti Lietuvoje, bet brangiau cia. Kiek maciau Rusijos vaistinese tai Zibor per pus maziau kainuoja. Bet kazkodel Kaliningrade jo nera pirkti.. Nesuprantu kodel...
nepamirskit paskaiciuoti kura ir kitas islaidas jo atvezimui.gali but net brangiau
QUOTE(lara86 @ 2015 04 29, 14:38)
nepamirskit paskaiciuoti kura ir kitas islaidas jo atvezimui.gali but net brangiau
Lara86, seniai matyta, ar tu jau pasveikai pagaliau?
Sveikos, gal kuriai teko dėl įtariamo AFS kulniuot tais reikalais pas reumatologą? Ką galit parekomenduot Vilniuje? po 2 nesėkmių man buvo pasakyta pirmu nukreipimu tirtis pas reumatologus, tai va, galvoju, čia vėlgi..reik speco kuris į tą problemą įsigilinęs...

Sveikos,
Naudoju clexane 0,4 aspirina 100mg ir apturejau hematoma, sako dar truputi like jos...
Ar buvo kam butent nuo skystinsnciu susidarytu hematoma? Daktare speja, kad del jos, ir liepe skystinanciys leistis tik du kart i savaite, esu pasimetus, nzn kaip daryt, ar nepakenks mano kukuliams, kad tiek retai skystinsiu? Gal nors kas antra diena? Esu turejus 2persileidimus, si kart pirmas kartas, ksi plaka sirdeles
Naudoju clexane 0,4 aspirina 100mg ir apturejau hematoma, sako dar truputi like jos...
Ar buvo kam butent nuo skystinsnciu susidarytu hematoma? Daktare speja, kad del jos, ir liepe skystinanciys leistis tik du kart i savaite, esu pasimetus, nzn kaip daryt, ar nepakenks mano kukuliams, kad tiek retai skystinsiu? Gal nors kas antra diena? Esu turejus 2persileidimus, si kart pirmas kartas, ksi plaka sirdeles
QUOTE(Cit @ 2015 06 12, 15:27)
Sveikos,
Man nėštumo pradžioj buvo hematoma. Nzn del ko, bet nieko nekeičiau. Ir va tuoj gimdysiu, viskas Ok. Man rodos protingiau butu doze sumažinti ir leistis dažniau,nes clexano yra ir po 0,2. Bet siaip keistai skamba tas 2 K per sav, nes juk heparinas veikia para tik. Man rodos cia ne tas vaistas, kuri gali vartot su tokiom pertraukom. Bet gal gyd žino geriau. Sekmės!
Sveikos, genetike rekomenduoja išsitirti dėl AFS, tai dabar iškilo man toks klausimas, ar šeimos gydytojos prašyti siuntimo pas hematologus, ar bandyti savarankiškai pasidaryti tyrimus. Ar hematologas paskirs nemokamus tyrimus? Kokius tyrimus reiktų pasidaryti? Kiek tai kainuotų?
QUOTE(ewilgirl @ 2015 06 22, 18:53)
Sveikos, genetike rekomenduoja išsitirti dėl AFS, tai dabar iškilo man toks klausimas, ar šeimos gydytojos prašyti siuntimo pas hematologus, ar bandyti savarankiškai pasidaryti tyrimus. Ar hematologas paskirs nemokamus tyrimus? Kokius tyrimus reiktų pasidaryti? Kiek tai kainuotų?
Gali daryti savarankiskai Santaruose, bet jei nedega - prasyk nukreipimo, sutaupysi pora simtu litu. Dar variantas - prasyti nukreipimo ir rasytis i eile pas hematologa, o paraleliai uz savo pinigus santaruose pasidaryti tyrimus, tada siek tiek laiko sutaupytum - nes diagnozei patvirtinti reikia dvieju tyrimu.
QUOTE(migle) @ 2015 06 22, 18:33)
Gali daryti savarankiskai Santaruose, bet jei nedega - prasyk nukreipimo, sutaupysi pora simtu litu. Dar variantas - prasyti nukreipimo ir rasytis i eile pas hematologa, o paraleliai uz savo pinigus santaruose pasidaryti tyrimus, tada siek tiek laiko sutaupytum - nes diagnozei patvirtinti reikia dvieju tyrimu.
Ar hematologas skiria nemokamus tyrimus? Ar reikia moketi? Kokius tyrimus reikia pasidaryti? Daryciausi medika praktika. Santariskes man toli
QUOTE(ewilgirl @ 2015 07 01, 18:12)
Ar hematologas skiria nemokamus tyrimus? Ar reikia moketi? Kokius tyrimus reikia pasidaryti? Daryciausi medika praktika. Santariskes man toli
Medicina praktika kaip suprantu yra privati kontora, tad ten bet kokiu atveju kainuos. O tavo genetike privaciai ar valstybineje istaigoje dirba? Duoda ji tau siuntima kur nors?
o pas hematologą tyrimams reikia būti nevalgius ir negėrus?
QUOTE(migle) @ 2015 07 01, 19:19)
Medicina praktika kaip suprantu yra privati kontora, tad ten bet kokiu atveju kainuos. O tavo genetike privaciai ar valstybineje istaigoje dirba? Duoda ji tau siuntima kur nors?
Siuntimo prasyciau is seimos gydytojos, nes pas genetike nebevaziuosiu. Is genetikes parveziau atsakyma seimos gydytojai, nes ji buvo siuntusi. Israse parasyta rekomenduojama issitirti del antifosfolipidinio sindromo. Tai man idomu, ar tirtu nemokamai, ar vistiek reiktu moketi!? Jei valstybineje reiktu moketi, tai neiciau pas hematologa, o iskarto i privacia laboratorija tirtis. Tik nzn kokius tyrimus darytis.