QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 28, 18:38)
Man genetikė sakė, kad jeigu yra problemų (neatsimenu kokių, gal kariotipas), tai kas statistiškai ketvirtas embrionas bus geras. O trys blogi.
O su rezusais probelmų nėra, +/-?
Greičiausiai Tavo problema ir yra hematomos, ar paslėptas AFSas. Aš tiesiog dar ieškau problemų...

Labai tokia neapibrėžiamai sunki būsena ieškot
adatos šieno kupetoj, labai gerai man pažįstama būsena....Man taip buvo kai ilgus metus ieškojau nepastojimo priežasčių, ko tik nesityrėm

Nebandyta liko tik imuninė sritis ir tas afs...Bet tada pavyko pastot kažkaip stebuklingai....tai ir nusiraminome, nors visą tą pirmą nėštumą...kaip čia pasakyt buvau paranojinės būsenos, ar viskas tik gerai...O va antras pastojimas greitas ir lengvas buvo, bet palaukus to laiko kai jau verta eit pas ginę - 5-6sav. tada jau rado nu tiesiog persileidimo kliniką...ant tiek didelė ta hematoma buvo...bet vis tiek gelbėjo, skyrė crinoną ir gulimą režimą...Tai tada neštumas augo, hematoma dingo, atsipūtem lengviau...Bet...maždag apie 9 sav nebesivystė, 13 sav abrazija..., man liko labai didelis kls, ar tai nutiko dėl buvusios hematomos, ar del sklaidos trūkumų ir ......??? tada jau pradėjau knistis apie tą afs.....pasidariau tyrimus čia Vlniuje...nu nerodo jie krešėjimo bėdų, bet puikiai žinau kad Lt jie pakankamai neišsamūs, palyginus su turkų tyrimais kokiam memoriale, pvz...Na ir va dabar...vos pamačiau II, ėmiau sekt hormonus, ir pagavau, kad iki 4sav viskas ok...5 ima letai krist progesteronas, o jo kritimas iššaukia atsidalinimą ir hematomų formavimąsi....tai ką pavyko konkrečiau užčiuopt tą vat tą dalyką...nes kai su abiem neštumais ėjau apie 5-6 sav jau buvo tos hematomos susiformavusios....dabar prevenciškai vartoju crononą., ir labai noriu tikėtis, kad....gal tai yra ta mano rasta adata šiene....o kodel krenta tas progesteronas, ir ar už to dar kas nors neslypi, nieks nežino....su rezusais pas mus irgi viskas ok, abu teigiami.