Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas (AFS)

QUOTE(kristinukas25 @ 2015 03 19, 14:06)
Ne, leistis pradejau kai normalus testas parode.

Aciu, nesiblaskysiu. Nuesiu menesiniu diena pas gini.

Tikiuosi jos neateis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

siandien testas parode labai labai blanku vaiduokli. MM turetu buti sekmadieni ar pirmadieni. Tik pirmadieni galesiu pas gini leiziamu vaistu.
Bijau, kad nebutu per velu...
Gal padidinti aspirinio doze iki pirmadienio? Dabar geriu 100.
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2015 03 26, 15:33)
Sveikos,

siandien testas parode labai labai blanku vaiduokli. MM turetu buti sekmadieni ar pirmadieni. Tik pirmadieni galesiu pas gini leiziamu vaistu.
Bijau, kad nebutu per velu...
Gal padidinti aspirinio doze iki pirmadienio? Dabar geriu 100.

jei esi lt, ir tau tikrai afs, eik ir nusipirk fraxio ar ziboro. nereikia gydytojo.
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2015 03 26, 16:45)
jei esi lt, ir tau tikrai afs, eik ir nusipirk fraxio ar ziboro. nereikia gydytojo.

Ne LT esu. Man priskirta clexane 40. Jauciu reiks i ligonine, nes be recepto tikrai negausiu.
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2015 03 26, 15:47)
Ne LT esu. Man priskirta clexane 40. Jauciu reiks i ligonine, nes be recepto tikrai negausiu.

tik nedidink aspirino dozes. nes gali daugiau bedos negu naudos pasidaryti.

O man is naujo reikia darytis tyrimus nes AFS paskutinis tyrimas vel ant ribos, tai jei dar karta bus tas pats privales patvirtinti smile.gif Bet uztant aspirina gavau.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 03 27, 22:44)
tik nedidink aspirino dozes. nes gali daugiau bedos negu naudos pasidaryti.

O man is naujo reikia darytis tyrimus nes AFS paskutinis tyrimas vel ant ribos, tai jei dar karta bus tas pats privales patvirtinti smile.gif Bet uztant aspirina gavau.

Siandien gavau clexano.
Markata, man AFS specas pasake, kad jei ir nepasitvirtins AFS vis tiek skirs leidziamus. Prie Jo jau daug afsiuku gime.
Bet mano atveju AFS teigiamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 27 kovo 2015 - 21:50
QUOTE(Romy @ 2015 03 27, 21:49)
Siandien gavau clexano.
Markata, man AFS specas pasake, kad jei ir nepasitvirtins AFS vis tiek skirs leidziamus. Prie Jo jau daug afsiuku gime.
Bet mano atveju AFS teigiamas.

man buvo ant ribos, tada neigiamas, po to vel ant ribos, tai dabar geguze turiu pasidaryti dar karta ir jei bus vel ant ribos bus skiriamas clexanas man atordo irgi. Pas mane prie sio "draugelio" prisideda dar ir PKS tai dar ir stimuliuos mane. Labai tikiuosi, kad jau kitais metais supuosiu savo leliu, nes jau tiek atlaikyta, kad pati stebiuosi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 03 27, 22:57)
man buvo ant ribos, tada neigiamas, po to vel ant ribos, tai dabar geguze turiu pasidaryti dar karta ir jei bus vel ant ribos bus skiriamas clexanas man atordo irgi. Pas mane prie sio "draugelio" prisideda dar ir PKS tai dar ir stimuliuos mane. Labai tikiuosi, kad jau kitais metais supuosiu savo leliu, nes jau tiek atlaikyta, kad pati stebiuosi. doh.gif

Jetus, kaip suprantu!
Cia musu ketvirtas bandymas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2015 03 27, 22:02)
Jetus, kaip suprantu!
Cia musu ketvirtas bandymas  wub.gif

Pas mus bus 5. Ir tavo ir mano turi buti ir bus sekmingi smile.gif
Atsakyti
Norejau paklaust ar jums likdavo kokios zymes po suleidimo?
Man tokia ryski raudona deme. Ir nezinau gal ka blogai padarem schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2015 03 28, 14:52)
Norejau paklaust ar jums likdavo kokios zymes po suleidimo?
Man tokia ryski raudona deme. Ir nezinau gal ka blogai padarem  schmoll.gif

gali būt mėlynių, guzų, jei į stambesnę kraujagyslę pataikysi, gali imt veržtis kraujas gan stipriai, o jei raudona dėmė visuomet susidarys, pradės niežėti ir pakils eozinofilai, greičiausiai bus alergija vaistams ir reiks keist į kitus. man, kaip ir daugeliui merginų po fraxio būdavo dėmė kaip smarkus uodo įgėlimas ir niežulys. teko keisti vaistus į ziborą, keista tik, kad iš karto vos pradėjus leistis raudona dėmė, paprastai alergija atsiranda šiek tiek vėliau, žiūrėk kaip eisis toliau, gal čia vienkartinis toks atvejis.
Atsakyti
Esu panikoj. Vakar buvo mmm diena ir vajare pliuptelejo kraujo. Siandien testas vis dar teigiamas ir teplioja vos vos tamsiai rudai.
Ar kam taip buve? Gal per didele clexano 40 doze? Ar cia jau viskas? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti