Sati opercija praėjo sklandžiai. sterilizacija atlikta - pjūvis 0,5cm didumo
Maniškiai dabar valgo Power of nature, ten specialiai sterilizuotiems nėra, po kol kas lyg ir nieko, dar laukiu
. kojytė nupjauta iki menties. labai laukiu video
Net iki menties
nu vis tiek gaila man jos... Tokia gražuolė ir be kojytės dabar bus....
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 12 10, 17:51)
Net iki menties
nu vis tiek gaila man jos... Tokia gražuolė ir be kojytės dabar bus....
niu buvo gražuolė su tabaluojančia kojyte, taigi dabar net geriau, nešlubčios
Papildyta:
kokia jūsų nuomonė, kas geriau - boksas ar tašė?
http://www.superkate...kas-detail.html
http://www.superkate...sys-detail.html
Žiūrint kur ir kaip tau reikia nuvažiuoti
jei toli ir abu katinai važiuoja - aš tik už boksą (maniškiai sėkmingai naudoja šuns apartamentus
)... Jei netoli, iki veterinaro pvz po vieną - tai nešu tašytėje ( ten tik vienas katinas telpa vos vos, toks ekstra trumpas atvejis)...
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 12 10, 18:34)
Žiūrint kur ir kaip tau reikia nuvažiuoti
jei toli ir abu katinai važiuoja - aš tik už boksą (maniškiai sėkmingai naudoja šuns apartamentus
)... Jei netoli, iki veterinaro pvz po vieną - tai nešu tašytėje ( ten tik vienas katinas telpa vos vos, toks ekstra trumpas atvejis)...
kad tiek ta tašė, tiek boksas panašaus dydžio, bet va boksas sunkesnis
QUOTE(-Ieva- @ 2014 12 10, 18:39)
tašėj gi irgi patogu keliauti ar ne?
Nežinau, nesu keliavusi
Bet jei dydis toks pat - imk lengvesnę tašę
Parėjau
radau temą 
Man irgi baisiai įdomu, kaip Sati. Kaip išvis katinai be vienos letenėlės gyvena
Mano katinai ėda Virbac su lašiša... Svetliačiokai, o tu pameni, Kimiui kažkada tiko Arden Grange? Ar painioju?
Man irgi baisiai įdomu, kaip Sati. Kaip išvis katinai be vienos letenėlės gyvena
Mano katinai ėda Virbac su lašiša... Svetliačiokai, o tu pameni, Kimiui kažkada tiko Arden Grange? Ar painioju?
QUOTE(Noa @ 2014 12 10, 19:44)
Pamenu. Tiko pradžioj, o paskui ėmė ir nupliko
Noa, parodžiau dukrai foto... Ana žiūrėjo, žiūrėjo ir klausia - čia pas mane lovoj fotkinai, jo
kai pasakiau, kad čia ne Kimus su Fiona
nepatikėjo
kokie Kimis su Lockiu panašūs
ir išvaizda, ir charakteriu... Klonai
Gėrulė foto
Gėrulė foto
QUOTE(Noa @ 2014 12 10, 20:44)
Žinok, puikiai jie gyvena be vienos letenėlės. Rimtai- gyvūnai neturi to jausmo "o kas būtų, jei būtų" Kaip yra taip ir prisitaiko. Mūsų temoj ( na mūsų katinėlių temoj
paskutinės naujienos iš SATI:
"Sati jaučiasi puikiai. Tik parvykusi namo pradėjo bėgioti nesiremdama mentim. Į vakarą jau šokinėja nuo stalo ir spintelių neatsitrenkdama nosim į žemę. Murkia ir glaustosi, labiausiai išsiilgusi maisto"...
"...Žodžiu, manau, jai net geriau vaikščioti ir šokinėti sekasi, nei su kojyte. Dabar nekliūva ir nesitranko. Visai nestresuoja "
"Sati jaučiasi puikiai. Tik parvykusi namo pradėjo bėgioti nesiremdama mentim. Į vakarą jau šokinėja nuo stalo ir spintelių neatsitrenkdama nosim į žemę. Murkia ir glaustosi, labiausiai išsiilgusi maisto"...
"...Žodžiu, manau, jai net geriau vaikščioti ir šokinėti sekasi, nei su kojyte. Dabar nekliūva ir nesitranko. Visai nestresuoja "