Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

Ji jau turi nuolatinius namus? Jau ją tos moterys paėmė???

Svetliačiokai, blondinai - jie tokie biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 12 10, 21:17)
paskutinės naujienos iš SATI:
"Sati jaučiasi puikiai. Tik parvykusi namo pradėjo bėgioti nesiremdama mentim. Į vakarą jau šokinėja nuo stalo ir spintelių neatsitrenkdama nosim į žemę. Murkia ir glaustosi, labiausiai išsiilgusi maisto"...
"...Žodžiu, manau, jai net geriau vaikščioti ir šokinėti sekasi, nei su kojyte. Dabar nekliūva ir nesitranko. Visai nestresuoja "
thumbup.gif

Šaunios žinios kaimynų triobelėje. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 12 10, 20:30)
Ji jau turi nuolatinius namus? Jau ją tos moterys paėmė???

...

dar ne, turi kiek pagyti ax.gif
Atsakyti
Čia tą pačią dieną po operacijos ana tokia aktyvi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 12 10, 20:43)
Čia tą pačią dieną po operacijos ana tokia aktyvi  blink.gif

niu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nereali katytė wub.gif
Atsakyti
Tiksliai nereali wub.gif
Atsakyti
Saunuole Sati. Kabinasi i gyvenima visom trim lapkytem. Zmonem kartais reiketu is gyvunu pasimokyti. Sveikateles jai daug ,daug,daug.
Atsakyti
Aš youtube pažiūrėjau, ten yra daug katinų trim kojelėm. Va vienas, keistai nukirptas, bet linksmas koks!

https://www.youtube....h?v=Y6w90lacALQ

Ir net sakyčiau, kad jam visai tos kojos netrūksta, jis ir taip gerai atrodo, net keista. Čia, ko gero, bus dėl to, kad katė tokia visa lanksti. Ir be to, katė ne arklys, ji mažai taip tiesiog eina - arba bėga, arba šokinėja, arba miega... Žmogus ne kojos atrodo gerokai bjauriau.
Atsakyti
Sveikos, kaimynkos 4u.gif
Katės yra lankstūs gyvūnai ir greitai prie visko prisitaiko tad trys kojos tikrai ne kliūtis dūkti ir gyventi visavertį gyvenimą. Svarbiausia, kad būtų keliai ant kurių galima susirangyti pamurkti ir visai nesvarbu kiek letenėlių ant tų kelių susirangys. Šaunuolė Sati, kad taip greitai atsigavo, linkiu greičiau susveikti ir keliauti į nuosavus namus 4u.gif
Atsakyti
Labas.

Nu kū, parsinešiau aš Virbac'ą su lašiša rolleyes.gif o jau kad sujudimas namuose kilo lotuliukas.gif katinai iš kampo į kampą laksto, visaip kaip bando parodyti kokie anie nabagai alkani, nuo praeitos vasaros musiau nešerti hihihi.gif (o lėkštė su Specific'u pilnut pilnutėlė stovi cool.gif ) net šuo už kompaniją lakstyti pradėjo su jais lotuliukas.gif

Daviau kelis grūdus - surijo net nekramtydami swoon.gif tada pažiūrėjau kokia te dienos norma ir jau pati vos neapalpau lotuliukas.gif dzieve dzieve, taigi anie badu mirs unsure.gif priprato, kad pas juos pilna lėkštė visad... bo - jie gi dviese, vienas pavalgo iškart daugiau, kita mažiau... nu ir liks katras alkanas unsure.gif nu ir ką man daryti? Tarkim padalinsiu normą keliems kartams... supilsiu... vienas suris, o kitas liks alkanas? Pildyti vėl? Maitinti atskirai? Bet nebūnu namuose ištisai doh.gif negaliu stovėti šalia ir kontroliuoti g.gif

Lolija, pasidalink patirtimi, kaip maitinti katės, kai anų daugiau nei vienas bigsmile.gif arba dar kas nors, kas augina ne viena katė, pasidalink, a?
Atsakyti
Mano abu nenormuojami, tai ką aš žinau. Kiek kas nori, tiek tas ėda, va dabar, girdžiu, Kuzys laka, tai gal ėdė biggrin.gif
Atsakyti