Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

Bet jei aš Virbac'o nenormuosiu, tai svorio reguliavimas bus neveiksmingas mums lotuliukas.gif nu tai yra jiems laugh.gif o aš visai jau norėčiau pakoreguoti jų pilvūzus blush2.gif
Atsakyti
Galiu pasidalinti savo patirtim smile.gif kadangi mes kūdinam kai kieno pilvą unsure.gif (vaizdinė priemonė pridedama) tai maniškiai abu sėdi ant dietos. Anksčiau bliūdas visad būdavo pilnas, o kai sėdom ant dietos pradėjau duoti normą ryte ir vakare. Iš pradžių mano uodegos nesusigaudė, kad maisto papildymo nebus ir gaudavosi kad kas pavalgė o kas ir nelabai. Paskum mano kicė susigaudė, kad traukinys hmmm g.gif kakojančių nelaukia ir dabar abu prisistato pusryčių ir suvalgo kas priklauso biggrin.gif
user posted image
bet kuriuo atveju kai namie dvi uodegos labai tiksliai sukoreguoti maisto normą vistiek nesigaus, bet aš vistik tikiuosi išvysti taliją kada nors pas savo meškiną unsure.gif
Atsakyti
Geras pilvūzas hihihi.gif

Na aš tikiuosi per laiką ir maniškiai susipras kada reikia valgyti atbėgti. Anksčiau Kimį ir maitindavau tik du kartus dienoj... ryte ir vakare įdedu ir vsio. Fiona buvo saikinga mergiotė, anos bliūduką kitur laikėm... ji ateidavo, pasakydavo, kad jau nori savo kelis grūdelius suvalgyti, nukeldavom, ana pavalgydavo ir vėl atgal užkeldavom.

Nebūtų problemos jei ne šuo doh.gif ans kaip ryklys aplink, suėstų viską akimirksniu doh.gif taigi katinams laikom ant draskyklės bliūduką... iškart dviese jie ten pavalgyti negalės, netelpa ant aikštelės biggrin.gif o nebūtų šuns, dėčiau į du bliūdus ir palikčiau ant grindų... per laiką susigaudytų kur kieno... nu bet yr kaip yr...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetli@čok: 11 gruodžio 2014 - 16:04
kų veikiat? mes tai žaidžiam biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
biggrin.gif Juokinga kokia biggrin.gif

Miegam rutulio forma, iš dviejų katinų ratukas biggrin.gif Žo, Apvalus guolis, guolyje - paprasta žmogiška apvilkta kaldra, kurią katinai nacionalizavo, iš kaldros susiformavęs lizdas aukštais kraštais. Lizde C forma Lotas, o vidury O forma Kuzys, dalinai dengdamas Lotą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 gruodžio 2014 - 20:59
QUOTE(Noa @ 2014 12 16, 20:41)
...

Miegam rutulio forma, iš dviejų katinų ratukas biggrin.gif Žo, Apvalus guolis, guolyje - paprasta žmogiška apvilkta kaldra, kurią katinai nacionalizavo, iš kaldros susiformavęs lizdas aukštais kraštais. Lizde C forma Lotas,  o vidury O forma Kuzys, dalinai dengdamas Lotą biggrin.gif

o čia nuotraukos neturėjo būti? g.gif
Atsakyti
Gulėti O forma tai čia šitaip unsure.gif
user posted image
Nors ne įtariu Kuzys O forma kitaip guli biggrin.gif Mūsų atveju gaunasi tokia forma - (su užpildytu viduriuku) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 12 17, 11:38)
o čia nuotraukos neturėjo būti? g.gif

Nea biggrin.gif Būtų nuotrauka, tai taip smulkiai neaiškinčiau biggrin.gif Nebededu nuotraukų, nes sūkos FB kažką padarė, ir neina iš FB jų įdėti. Dedu į Instagram ir iškart į FB, ir dėčiau ir čia, kaip anksčiau dariau - žervos nebeleidžia blink.gif

Arba jie atitaisys, arba teks grįžti prie fotobukieto... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 12 17, 11:59)
Nors ne įtariu Kuzys O forma kitaip guli  biggrin.gif  Mūsų atveju gaunasi tokia forma - (su užpildytu viduriuku)  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pas jus O forma solidesnė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas.

QUOTE(Magnuna @ 2014 12 17, 10:59)
Gulėti O forma tai čia šitaip  unsure.gif 

Oi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei mano Kimis mokėtų taip gulėti, tai mūsų O forma ne ką prastesnę išeitų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki isigijom ir mes šitą grožį trijų mėnesių tai norėčiau paklausti kodėl jis ryte taip kniaukia ir lipa man ant veido ir kniaukia nors maisto padedu ir paėdęs būna jau ir atsigėręs nu niekaip nesuprantu ko nori. Ir dar klausimėlis kaip žinoti, kad ir rašo ant pakuotės kiek gramų duoti, bet kaip pamatuoti tuos 40 gr.. nes bijau permaitinti. Ačiū.
Atsakyti
Aš trijų mėnesių kačiukui išvis nenormuočiau, tegu ėda, kiek nori. Mažytis dar.

Gal šneka biggrin.gif Šnekoriai jie biggrin.gif Glostymo nori, mylavimo biggrin.gif Va mano Lotas, atrodo, jau didelis katinas, bet kur numigęs visada pareina rėkdamas. Mol, dėmesio, aš pamiegojau, štai jūsų katinas, štai aš!!! biggrin.gif
Atsakyti
Musu Demutis taip pat kalba. Ojojoooo kaip kalba doh.gif . Apie penkta ryto kalba , meiles nori. O mes miegoti norim. Ir taip visa diena. Mama kai paskambina tai kiekviena karta jos zodziai, IR VEL REKIA.Jis sakau kalba,kalba cia. Savaitgali dukra visa diena pranesioja ji pledukia susukus. Va tada gerai ,tada tyla. Ant keliu sedi ,tada taip, tyla. Jie rankinukai. Jau didesnes meiles jokie katinai nebeparodytu. Pries Demuti egzota turejom. Tai visai priesingybe. Kada nori tada ateina,o taip neimk manes. Vadinasi as pikta. O Demuliukas ,meiles isikunijimas. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti