Bet jei aš Virbac'o nenormuosiu, tai svorio reguliavimas bus neveiksmingas mums
nu tai yra jiems
o aš visai jau norėčiau pakoreguoti jų pilvūzus
Galiu pasidalinti savo patirtim
kadangi mes kūdinam kai kieno pilvą
(vaizdinė priemonė pridedama) tai maniškiai abu sėdi ant dietos. Anksčiau bliūdas visad būdavo pilnas, o kai sėdom ant dietos pradėjau duoti normą ryte ir vakare. Iš pradžių mano uodegos nesusigaudė, kad maisto papildymo nebus ir gaudavosi kad kas pavalgė o kas ir nelabai. Paskum mano kicė susigaudė, kad traukinys hmmm
kakojančių nelaukia ir dabar abu prisistato pusryčių ir suvalgo kas priklauso

bet kuriuo atveju kai namie dvi uodegos labai tiksliai sukoreguoti maisto normą vistiek nesigaus, bet aš vistik tikiuosi išvysti taliją kada nors pas savo meškiną

bet kuriuo atveju kai namie dvi uodegos labai tiksliai sukoreguoti maisto normą vistiek nesigaus, bet aš vistik tikiuosi išvysti taliją kada nors pas savo meškiną
Geras pilvūzas 
Na aš tikiuosi per laiką ir maniškiai susipras kada reikia valgyti atbėgti. Anksčiau Kimį ir maitindavau tik du kartus dienoj... ryte ir vakare įdedu ir vsio. Fiona buvo saikinga mergiotė, anos bliūduką kitur laikėm... ji ateidavo, pasakydavo, kad jau nori savo kelis grūdelius suvalgyti, nukeldavom, ana pavalgydavo ir vėl atgal užkeldavom.
Nebūtų problemos jei ne šuo
ans kaip ryklys aplink, suėstų viską akimirksniu
taigi katinams laikom ant draskyklės bliūduką... iškart dviese jie ten pavalgyti negalės, netelpa ant aikštelės
o nebūtų šuns, dėčiau į du bliūdus ir palikčiau ant grindų... per laiką susigaudytų kur kieno... nu bet yr kaip yr...
Na aš tikiuosi per laiką ir maniškiai susipras kada reikia valgyti atbėgti. Anksčiau Kimį ir maitindavau tik du kartus dienoj... ryte ir vakare įdedu ir vsio. Fiona buvo saikinga mergiotė, anos bliūduką kitur laikėm... ji ateidavo, pasakydavo, kad jau nori savo kelis grūdelius suvalgyti, nukeldavom, ana pavalgydavo ir vėl atgal užkeldavom.
Nebūtų problemos jei ne šuo
Miegam rutulio forma, iš dviejų katinų ratukas
QUOTE(Noa @ 2014 12 16, 20:41)
...
Žo, Apvalus guolis, guolyje - paprasta žmogiška apvilkta kaldra, kurią katinai nacionalizavo, iš kaldros susiformavęs lizdas aukštais kraštais. Lizde C forma Lotas, o vidury O forma Kuzys, dalinai dengdamas Lotą 
o čia nuotraukos neturėjo būti?
QUOTE(-Ieva- @ 2014 12 17, 11:38)
Nea
Arba jie atitaisys, arba teks grįžti prie fotobukieto...
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 12 17, 11:59)
Nors ne įtariu Kuzys O forma kitaip guli
Mūsų atveju gaunasi tokia forma - ● (su užpildytu viduriuku) 
Labas.
Oi
Jei mano Kimis mokėtų taip gulėti, tai mūsų O forma ne ką prastesnę išeitų
QUOTE(Magnuna @ 2014 12 17, 10:59)
Oi
Jei mano Kimis mokėtų taip gulėti, tai mūsų O forma ne ką prastesnę išeitų
Sveiki isigijom ir mes šitą grožį trijų mėnesių tai norėčiau paklausti kodėl jis ryte taip kniaukia ir lipa man ant veido ir kniaukia nors maisto padedu ir paėdęs būna jau ir atsigėręs nu niekaip nesuprantu ko nori. Ir dar klausimėlis kaip žinoti, kad ir rašo ant pakuotės kiek gramų duoti, bet kaip pamatuoti tuos 40 gr.. nes bijau permaitinti. Ačiū.
Aš trijų mėnesių kačiukui išvis nenormuočiau, tegu ėda, kiek nori. Mažytis dar.
Gal šneka
Šnekoriai jie
Glostymo nori, mylavimo
Va mano Lotas, atrodo, jau didelis katinas, bet kur numigęs visada pareina rėkdamas. Mol, dėmesio, aš pamiegojau, štai jūsų katinas, štai aš!!!
Gal šneka
Musu Demutis taip pat kalba. Ojojoooo kaip kalba
. Apie penkta ryto kalba , meiles nori. O mes miegoti norim. Ir taip visa diena. Mama kai paskambina tai kiekviena karta jos zodziai, IR VEL REKIA.Jis sakau kalba,kalba cia. Savaitgali dukra visa diena pranesioja ji pledukia susukus. Va tada gerai ,tada tyla. Ant keliu sedi ,tada taip, tyla. Jie rankinukai. Jau didesnes meiles jokie katinai nebeparodytu. Pries Demuti egzota turejom. Tai visai priesingybe. Kada nori tada ateina,o taip neimk manes. Vadinasi as pikta. O Demuliukas ,meiles isikunijimas.