QUOTE(Tikrė @ 2015 01 20, 10:26)
Ryški diskriminacija

MB ledo laukia kaip nežinau ko, jam žiauriai patinka "nešiotis" posūkiuose

O mane iš tiesų erzina.. Pradėjau mokytis vairuoti žiemą, ir siego ir ledo esu "ragavus", tad baimės nebuvo, bet visos mano mokomosios buvo silpnais varikliais ir varomos priekiais, tai man dabar kaip nauja mokykla su tuo BMW
Ai,nu as nepatikslinau-visokie x5 ir panasus

Na,tie,kuriuos perka del saugumo tie kas vairuot nelabai moka,is stulpu vartytoju kategorijos

Zinai,kaip yra-saukstas deguto statine medaus pagadina

As pati mielai isigyciau bmw pasismaginimams,bet tokios masinos nepajegciau islaikyti-remontai brangus
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2015 01 20, 13:48)
Labai svarbu tai suprast

Vakar kaip tik gavau tokią pamoką

Gal ir kitoms bus ji naudinga.... Paklausius autoritetingo patarėjo (įstaigos vairuotojo, kuris sėdėjo mašinoj kažko laukė) pabandžiau įlyst į tarpą aikštelėj, kur savo galva jokiu būdu nebūčiau drįsus lįst ir nenorėjau, bet kitų vietų nebuvo, jis labai jau primygtinai drąsino... Rezultatas: užkliudžiau prabangaus juodo apsaugininiko BMW

bamperį, jis įžiūrėjo ten nubrėžimą ir teko paklot 30 eurų.....
Svarbiausia - tai jau dieną prieš tai "geranoriškas" šiukšliavežio vaiduotojas išsišiepęs irgi man mojo lįsti pro tarpą, kai prie namų keliuką buvo užstatęs... Gerai, kad tada šalia sėdėjo vyras ir iškart liepė liautis kvailiot ir net nebandyt lįst kur nepralįsiu... Matyt, reikėjo šitą pamoką išmokt

Tad merginos - pasitikėkit savo galva, savo intuicija ir nepasiduokit patyrusių dėdžių spaudimui...
Tikra tiesa,tiketi galima tk savimi,nes kitas i situacija ziuri is savo tasko,o ne is tavo....avarija padarysi tu,o jam tai kas... Mano dukra vis draugus vezioja,tai as jai nuolat kalu i galva kad bet koki manevra darytu tik budama 100 proc. tikra kad tai saugu ir pavyks,ir jokiais budais neklausytu "patareju". jei yra nors nedidele abejone-geriau tada palaukti...o i pypsintojus isvis neverta kreipti demesio
Dar vaikui buvo tokiu idomiu situaciju,pvz.,pajudant nuo sankryzos ja aplenke kazkoks sutriuses fordas-del to,kad zalias lapas tikriausiai,gal galvojo kad jei lapas ir vos ne vaikas uz vairo-tai vilksis

taigi aplenke,ir velkasi pats i prieki uzlindes,o vaikui paskui reikia lenkti,nes ji nu normaliai vaziuoja,nors ir kaba tas lapas

bet kiek tenka pastebeti paskui zalia lapa vaziuoti nenori butent tie,kurie patys yra stabdis kelyje:) Nu tai pasijuoki ir tiek