QUOTE(susidomejus @ 2015 01 22, 11:41)
Kazkaip tas vaikinas savininkas vakar man sake, kad man draudimas del sito neturetu smarkiai brangti, kad nedaug as ten pridirbau, bet nesvarbu, brangs tai brangs. Nieko nepadarysi jau dabar. Prisidirbau, tai teks moketi. Bet siaip, jeigu nebutu sniego ir tokios nesamones nebutu. Kadangi nebuvo savininko kvieciau policija, tai jie pakrizeno, paskui liepe tik nesustot, toliau vazinet, nes taip ir neismoksiu ziema vaziuot.
Draudimo pabrangimas priklauso ne nuo zalos dydzio,o nuo stazo ir drausmingumo-anksciau turetu ivykiu (fiksuojasi tik pats ivykio faktas,o ne tai uz kiek zalos pridirbi). Jei stazas didelis ir be ivykiu-gali ir visai nebrangti (paprastai nuo 10m. stazo),jei vos metai keli...hmmm...na,man buvo pabranges dvigubai,kai kurios bendroves siule isvis kelis kartus pabrangusi draudima...

Tokiu atveju reikia ieskoti kas pasiulys pigiau,nes tas pabrangimas ivairiose bendrovese buna labai skirtingas.
Ir tikrai labai patariu pasiimti instruktoriu ir pasivazineti ant slidzios dangos.Nes,matai,nebuna taip kad masina nestabdo (nebent stabdziai netvarkingi butu)- ji ir neturi stabdyti,stabdyti turi vairuotojas ir ta tikrai galima padaryti

Pigesnis variantas butu-nuvaziuoti i apsnigta aikstele ir issimeginti savo masina,pvz.,kad ir tai,koks stabdymo kelias ir kaip ji elgiasi ant sniego/ledo,kaip sustabdyti greiciau esant reikalui. Nu tiek gi nuorodu visokiu primeciau
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2015 01 22, 15:39)
. Bet aš kaskart ant to posūkio (ten kaip tik baigiasi greičio ribojimas ir visi "deda gazo") prisistabdau ir "vėžlioju", nervindama aplinkinius... bet negaliu, baimė patirti dar karąt tą jausmą, kai mašina važiuoja sau prieš eismą vinguriuodama nebesinori, nors tu ką... (žinau, ką dabar denaxa pasakytų....

)
Nu ir ka gi as pasakyciau...

Ogi tai,kad geriau jau leciau,negu pries eisma nusivinguriuoti

Vaziuok taip,kad jaustumeis saugi ir neslidinetum...bet jei masina nesiojasi-kazka ne taip darai,manau,reiketu irgi pasimokyti
Bet siandien ryte nebuvo slidu,vaziavau vasaros greiciais

Vat vakar tai nekazka ryte buvo kai snigo...
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2015 01 22, 14:55)
Jau svyra kažkaip rankos, vyras sako jau negaliu su tavim važiuot, taip nervingai vairuoji... Jau galvoju ar nepalaukt pavasario

nors irgi suprantu, kad pavasario laukiant neišmoksiu žiemą vairuot
Net negalvok pavasario laukti-tik vazineti,ir kuo daugiau... na,ir Vilniuj juk gyveni-o Vilniuj yra labai geros salygos pasimokyti vaziuoti

kainuoja,bet turint galvoje kad tai investicija i sauguma-apsimoka

Jau ka reiskia vien tai,kad,kaip bebutu slidu-vaziuoji be nervu ir itampos