Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(zuikis5 @ 2015 04 21, 12:16)
jei turiu pasirinkimą - tai važiuoju kitu maršrutu, nei pvz. kur iš maironio g. į subačiaus tas išsukimas įkalnėj (man ten į kairę reikia). Pagaunu save, kad stengiuos ir šviesoforą greičiau pralėkt tą kur įkalnėj reiktų sustot, jei raudona užsidegtų... Bet jei geros nuotaikos būnu ir nėra didelio judėjimo - kartais važiuoju ir specialiai kur įkalnės, kad pasitreniruot. Pastebiu, kad dauguma ir be žalių lapų, bet parieda atgal, kai kurie net ir nemažai, tik nesijaudina dėl to...

ko gero kiekvienas turim savų prioritetų smile.gif aš tai nekreipiu dėmesio į įkalnes, tikrai nekeisčiau maršruto vien dėlto, kad kažkurioj atkarpoj gali tekti sustoti įkalnėj. vienu metu kiekvieną dieną važiuodavau per rotušės aikštę, link aleksoto tilto. ten įkalnė plius danga tašytų akmenų, o jei šlapia, tai ir vasarą slidoka, bet tikrai nesiruošiu daryti rato vien dėlto, kad nereiktų į kalniuką važiuot. o patyręs vairuotojas, net jei kartais parieda atgal neišsigąsta, nes žino, kad reikia tik truputį pagazuot ir mašina važiuos pirmyn

aš labiau mėgstu maršrutą planuoti pagal tai, kur šviesoforų mažiau, kad kuo mažiau kamščiuose stovėt.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 04 21, 16:21)
ko gero kiekvienas turim savų prioritetų  smile.gif  aš tai nekreipiu dėmesio į įkalnes, tikrai nekeisčiau maršruto vien dėlto, kad kažkurioj atkarpoj gali tekti sustoti įkalnėj. vienu metu kiekvieną dieną važiuodavau per rotušės aikštę, link aleksoto tilto. ten įkalnė plius danga tašytų akmenų, o jei šlapia, tai ir vasarą slidoka, bet tikrai nesiruošiu daryti rato vien dėlto, kad nereiktų į kalniuką važiuot. o patyręs vairuotojas, net jei kartais parieda atgal neišsigąsta, nes žino, kad reikia tik truputį pagazuot ir mašina važiuos pirmyn

aš labiau mėgstu maršrutą planuoti pagal tai, kur šviesoforų mažiau, kad kuo mažiau kamščiuose stovėt.

rato nedaryčiau ir aš dėl įkalnės biggrin.gif tiesiog turiu alternatyvą pro kur namo važiuot, galiu grįžti iš dviejų skirtingų pusių, o trečias kelias yra aplinkkeliu, kur truputį toliau, bet nėra šviesoforų. Jį ypač mėgsta vyras, bet dažnai ten įstringa prie žiedo ilgam tongue.gif per miestą gaunasi net greičiau, nors ir tenka prie kelių šviesoforų sustoti....
Atsakyti
Nežinau kurioj temoj nusistebėjimą savo parašyt, tai rašau čia. Vakar mačiau kaip lenkė (!) Via Baltica kelyje kur yra po 2 juostas (atkarpoj nuo Radzinausko tilto iki Megos, netoli IX forto nusukimo). Ta prasme važiavo mašina pirma juosta, kita antra juosta ir iš kairės per kelkraštį ir žolytę jas aplenkė trečia mašina. Nu tokio dyvo dar nebuvau mačiusi.
O pravažiavimai per sankryžą jau degant raudonam šviesoforo signalui, tapo tiek įprasti, kad net nebestebina. Vakar vienos kelionės metu (~20 min.) net du tokius atvejus mačiau.
Tai ką vasarą bigsmile.gif Važiuojam kaip norim. Pradedu manyti, kad vairavimas sningant man labiau patinka, bent jau bepročių mažiau gatvėse būna.
Atsakyti
Buvau užmiršus apie šią temą doh.gif
Neseniai sugebėjau apsižioplinti, ir užsitarnavau baudą su dviem taškais. Labai pelnytai.
Dabar vėl vairuoju apuoko akimis, kaip tik išsilaikius teises.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 04 23, 15:07)
Nežinau kurioj temoj nusistebėjimą savo parašyt, tai rašau čia. Vakar mačiau kaip lenkė (!) Via Baltica kelyje kur yra po 2 juostas (atkarpoj nuo Radzinausko tilto iki Megos, netoli IX forto nusukimo). Ta prasme važiavo mašina pirma juosta, kita antra juosta ir iš kairės per kelkraštį ir žolytę jas aplenkė trečia mašina. Nu tokio dyvo dar nebuvau mačiusi.
O pravažiavimai per sankryžą jau degant raudonam šviesoforo signalui, tapo tiek įprasti, kad net nebestebina. Vakar vienos kelionės metu (~20 min.) net du tokius atvejus mačiau.
Tai ką vasarą bigsmile.gif Važiuojam kaip norim. Pradedu manyti, kad vairavimas sningant man labiau patinka, bent jau bepročių mažiau gatvėse būna.

maciau kaip irgi salia Megos aplenke is desines per letejimo-greitejimo juosta masiną, kuri vaziavo pirma juosta. Ir idomu, kur ten taip skubejo. Tie skubetojai islosia tik kelias minutes, tai kam rizikuot?

Ar verta keistis priekini stikla dabar, ar pries ziema? Yra idauzeliu. Vasara gal didesne tikimybe vel gauti akmeni g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2015 04 24, 21:15)
maciau kaip irgi salia Megos aplenke is desines per letejimo-greitejimo juosta masiną, kuri vaziavo pirma juosta. Ir idomu, kur ten taip skubejo. Tie skubetojai islosia tik kelias minutes, tai kam rizikuot?

Ar verta keistis priekini stikla dabar, ar pries ziema? Yra idauzeliu. Vasara gal didesne tikimybe vel gauti akmeni  g.gif

Viskas paprasta- zmoga tryda pagavo, sikt skubejo, ir tiek- negi trukdysi tokiam? lotuliukas.gif Siaip is esmes jie nieko neislosia, o pralosti- tikimybe didziule smile.gif

O kam ji keisti? Ar idauzeles tokos dideles, kad nebepraeitu technikines? Ar labai trukdo matymui? Nes jei matomumas normalus- neapsimoka keisti... tu idauzeliu vis tiek kazkiek atsiras nuo pakeles akmenuku...
Atsakyti
Radau straipsnyje :

Taip pat nustatyti du automobiliai, kurių priekinių šoninių stiklų šviesos laidumas viršijo leistiną normą,

Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...3#ixzz3YcInzbDO

kaip suprast toki pazeidima? Kas ten su stiklais buvo?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2015 04 28, 18:07)
Radau straipsnyje :

Taip pat nustatyti du automobiliai, kurių priekinių šoninių stiklų šviesos laidumas viršijo leistiną normą,

Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...3#ixzz3YcInzbDO

kaip suprast toki pazeidima? Kas ten su stiklais buvo?

Tamsinti, priekinius soninius tonuoti galima tik su policijos leidimu.
Atsakyti
Man tai įdomu kodėl dabar,kai vakarais giedra ir kelio danga švari,beveik dauguma važinėja su įjungtais rūko žibintais blink.gif atrodo iš augo iš pomėgio važinėtis su ilgomis,tai dabar perėjo prie rūko žibintų doh.gif jie lygiai taip pat akina kaip ilgos doh.gif
Atsakyti
Čia tokia mada dabar - neva mašina gražiau atrodo, dieną irgi važinėja priešrūkines įsijungę. Kiti jas įjungia kaip dienos žibintus.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2015 04 30, 17:11)
Čia tokia mada dabar - neva mašina gražiau atrodo, dieną irgi važinėja priešrūkines įsijungę. Kiti jas įjungia kaip dienos žibintus.

P.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
ar visose masinose buna gamykline signalizacija?
Atsakyti