aha,siandien kaip reikiant lietutis mus lepina
o as kazkaip bandysiu face i savo vieta atstatyti,nebejuokinga buvo
vakar pasake kad siandien turiu vel 15,00 val ateiti susileisti vaistus,Aysan parode pirstu kuri sesele manes lauks suleisti vaistus,kaip ir be problemu.atkulniuoju siandien i savo svajoniu skyriu ir

tamsuma,tik dega mazyte sviesele prie duru,vaikstau po skyriu,baladojuos i duris ir pasvilpauk kad nori

tada parasau Aysan sms,tada vidurius paleidzia

,tada uz pusvalandzio prisistato apsaugos darbuotojas ir liepia savo kalbele eiti ir ateiti rytoj,as jam

man reikia ir rodau i uzpakali,tada jis kazkam skambina,tada sako camou,nuveda i lifta paspaudzia mygtuka -1 ir leiskis merguzele

nusileidziu,klaidzioju kolidoriais,einu lik tos puses kur kazkoki garsai sklinda,pamatau uz stiklo dvi mergaites sedincias,as joms rodau i uzpakali,o jos aisku savo kalba
siaip ne taip gestais rodo eiti tiesiai,ir vel einu.pamatau dvi mergaites su chalatais,as vel rodau i uzpakali,jos vel savo kalba

tada prieina vyrukas angliskai kalbantis,as jam krepsi su vaistais,kortele vaistu leidimo ir aiskinu kad man reikejo 15,00 val kad vaistus suleistu mano svajoniu skyriuje.tada jie visi trys i mano vaistu leidimo kortele ilinde sprende kryziazodi
prieme sprendima,tikuosi gera ir suleido mergaite man viena i pilva ir du svirkstus i uzpakali .
isvada-niekur nera tobulai
parkiutinau per lietu nelaiminga