Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 14tema

QUOTE(Krown @ 2014 12 21, 17:47)
Nu jooo, o tai Aysan atsake ka nors del to, kad nera personalo? Isisvaizduoju kaip "faina" ieskoti, kas tau uzpakali subadys biggrin.gif Memorial su personalu viskas OK, aisku jauciasi kad sekmadienis, visi taip is leto i kabinetus sulindo  lotuliukas.gif bet kai tenka jaustis neuztikrintai ar teisingai suleido tai ne itin smagu  4u.gif

atskambino man ji,kai jau buvau parpedinus namo blink.gif
bet viduriai jau paleist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2014 12 21, 18:55)
atskambino man ji,kai jau buvau parpedinus namo  blink.gif
bet viduriai jau paleist  doh.gif

Uzuojauta 4u.gif , taip tikrai neturetu buti schmoll.gif, pasako ateiti, o zmogus turi klaidzioti ieskoti, aiskinti kur kas ir ko tau reikia, man paciai irgi labai nepatinka tokios situacijos. Laikykis, saunuole 4u.gif svarbu radai kas tau suleido vaistukus.
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 21, 16:01)
Ailima - nu kaip jus cia sauniai  bigsmile.gif nes Stambule pliaupia lietus kaip turi but  lotuliukas.gif
na o mes tik dabar sugrizom namo, nes Elis siandien nebuvo

Pas mus nelija,dieną buvo 17 šilumos.bet dabar vėjas stipriai pakilo ir jaučiu tuoj kaip duos lietaus.
mes irgi ieškojom vaistinės,nes nepasiėmiau folbiol ir glifor,bet veikiančios netadom,be folbiol tai čia nieko tokio,geriu jau 4mėn.tai pora dienų nieko tokio,bet dėl glifor tai negerai jaučiu,ryt lėksiu pirkti

Krown,cetrotide kada liepė leistis,tuo pat metu kaip ir gonal? Na nenusimink,kad per kūčias nebus punkcijos,per kalėdas tikrai bus 4u.gif

Liskaus,nu bet ir nuotykiai doh.gif o kokius vaistus tau leidžia?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 12 21, 18:30)
Pas mus nelija,dieną buvo 17 šilumos.bet dabar vėjas stipriai pakilo ir jaučiu tuoj kaip duos lietaus.
mes irgi ieškojom vaistinės,nes nepasiėmiau folbiol ir glifor,bet veikiančios netadom,be folbiol tai čia nieko tokio,geriu jau 4mėn.tai pora dienų nieko tokio,bet dėl glifor tai negerai jaučiu,ryt lėksiu pirkti

Krown,cetrotide kada liepė leistis,tuo pat metu kaip ir gonal? Na nenusimink,kad per kūčias nebus punkcijos,per kalėdas tikrai bus 4u.gif

Ne, sake 1 valanda po to kai susileisiu gonali leistis cetrotide - taip parase Elis ir paaiskino sesute klinikoje thumbup.gif
Na tos kucios man ne del sportinio intereso svarbios, o tiesiog kad suspeciau ir nereiktu nieko keisti, bet viskas susidelios savaime wink.gif
Na as koja kojon zengiu kaip Afrodite - tiek folikulu augimo tempais, ju kiekiu ir viskuo biggrin.gif tai vadovaujuosi jos patirtimi vos ne kaip vadoveliu biggrin.gif viskas bus kaip turi buti, o TURI buti gerai!!! wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 21 gruodžio 2014 - 18:11
QUOTE(ailima @ 2014 12 21, 18:30)

fostimon 300 ui;cetrotide 0,25 ir merional 150 ui
viska ta pacia valanda suleidzia
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
mano naujienos tai nieko gero.... Gavau pagaliau laiska atsakyma del nepavykusio IVF. Atseit Semra mano, jog man reiktu pasidaryti LP. Kairysis kiausintakis atrodo itartinai, ir jei as darysiu LP Lietuvoje, tai reiketu uzblokuoti abu kiausintakius blink.gif doh.gif
GN daryta TR, tada man pasake kad praeinamumas geras, galiu daryti IVF.
Man taip keista... as niekaip negaliu susitaikyti, kad galiu netekti kiausintakiu doh.gif Kaip tai gali buti, tada ziurejo ir blogumu nemate, ir pasake kad galiu startuot, o dabar jie jau negeri.
Beje del nukritusio progesterono - jokio komentaro.
Atsakyti
merginos kurios gydotes Memorial klinikoj, ar vaistus butina leistis ligoninej ar galima namie? kazkaip nepatogu kasdiena vaziuot pas juos vien del suleidimo.
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 12 21, 10:20)

Oho kaip gerai leidziat laika! Saunuoliai!
Virusai jums dvigubi!

O man paskyre crinona ir clexana iki 38 sav...
Prasysiu, merginos, pagalbos.. Gal kas galit kiek nors nupirkti arba paklausti vaistines ar jie siustu is anksto viska apmokejus?

Ačiū už virusiukus wub.gif
man pačiai reiks ir clexane ir crinone,bet kažkiek galėsiu parvežti ir daugiau,nes įsodinimui dar važiuosiu vėliau
o kokio clexane tau reikia?kiek mg?
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2014 12 21, 19:45)
merginos kurios gydotes Memorial klinikoj, ar vaistus butina leistis ligoninej ar galima namie? kazkaip nepatogu kasdiena vaziuot pas juos vien del suleidimo.

Memorial niekas ir nesuleidineja vaistu - viska pati leidiesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 12 21, 19:11)
Sveikos, mergaites,
mano naujienos tai nieko gero.... Gavau pagaliau laiska atsakyma del nepavykusio IVF. Atseit Semra mano, jog man reiktu pasidaryti LP. Kairysis kiausintakis atrodo itartinai, ir jei as darysiu LP Lietuvoje, tai reiketu uzblokuoti abu kiausintakius  blink.gif  doh.gif
GN daryta TR, tada man pasake kad praeinamumas geras, galiu daryti IVF.
Man taip keista... as niekaip negaliu susitaikyti, kad galiu netekti kiausintakiu  doh.gif

na jeigu jie įtartini tai geriau užblokuoti,bet...Hm gal užtektų užblokuoti tik tą įtartiną ?
O Tr jeigu darytų Lp,pagal situaciją žiūrėtų,neblokuotų abiejų?
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2014 12 21, 19:56)

Man pačiai labai patogu,nenorėčiau važinėti kasdien dėl tokio dalyko smile.gif
O medicana gal buvo atvėjų,kad nesusileido ,tai patys garantuoti dėl suleidimo
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 12 21, 20:00)
na jeigu jie įtartini tai geriau užblokuoti,bet...Hm gal užtektų užblokuoti tik tą įtartiną ?
O Tr jeigu darytų Lp,pagal situaciją žiūrėtų,neblokuotų abiejų?

Nezinau, nezinau kodel dabar jie abu itartini pasidare. Man turbot reikes laiko suvokt ka daryt.... Gal man verta parasyti Semrai, daugiau paklausineti doh.gif
Galiu daryti diagnostine LP, bet labia bijau kad nepasitare ims ir ispjaus ten viska doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 21, 19:56)

Aciu dievui, jau buvu issigandus.

Beje, issigandau ir dar del vieno dalyko. Man pries ivf paskyre kontraceptikus. Jau baigineju 21 dienos pakuote. Tada kaip as supratau, reikia sulaukti meneesiniu ir 3 kraujavimo diena jie pradeda stimuliacija? Supanikavau nes kituose forumuose skaicau kad gallima pradeti stimuliuoti nesulaukus kraujavimo. Tai man visai stogas dabar nuvaziuos, nes bilietai nupirkti o Elis snd neatraso. Kaip tai Ailima buvo su tais KT?
Atsakyti