Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 14tema

QUOTE(ailima @ 2014 12 21, 19:04)
O medicana gal buvo atvėjų,kad nesusileido ,tai patys garantuoti dėl suleidimo

tiesa sakant medicana seseles i mane placiom akim ziurejo, kad galiu ir gonal susileisti ir vyras i subiniuka. jiems kazkas is "fantastikos skyriaus". siaip pati ir leidausi, tik kai reikedavo kiekviena diena i klinika ir jei ilgiau uzsibudavau tai seseles ateik ateik suleisim. bet jei galite pacios, tai ir leiskites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2014 12 21, 12:08)
va, mes irgi turim naujienu. RositaK, gali mus i rozine spalva keist. Elis patvirtino kad galim startuot. Taigi skrydis lygiai po savaites sekmadieni.

Pagaliau suzinojom savo problemu priezasti - man yra genetiniu problemu. As nesioju invertuota chromosoma kuri man paciai nieko blogo neduoda bet padidina labai ankstyvu persileidimu tikimybe nes sutrikdo embriono vystymasi. O mano vyro spermogramoje rado problemu su morfologija ir paaiskejo kad tik vienas procentas yra geru :blink

Turesim genetine konsultacija ir paskui darys preimplantacine diagnostika. Ar kuri nors is jusu daret sita dalyka?

sveika seniai girdėta 4u.gif
pala, o tu be pirmos konsultacijos važiuosi iškart IVF'ui? nes pas mane buvo pažymėta, kad turėjai lapkritį važiuoti konsultuotis ax.gif
o kur darėtės genetinius? Turkai pasiūlė?
PGD iš mūsų kiek žinau darėsi tik berods Maniakas vienam embrionui?
nuružavinsiu kai startuosi 4u.gif tai smagi bus senų metų pabaiga ir naujų pradžia wub.gif

QUOTE(Krown @ 2014 12 21, 16:01)
Zodziu turiu 5-6 didesnius foliukus ir apie 3 mazesnius,

o cia midpoint foto

neabejoju, kad ir tie 3 mažiai pasivys mirksiukas.gif turkai visad sako mažiau, nei daugiau drinks_cheers.gif
Ačiukas už foto - vistik moki įkelt thumbup.gif tik kiek didoka rolleyes.gif

Aive, prieš LP viską aptarsit su Semra, kad jei abu bus blogi, tai abu ir nukirps. Jei tik vienas, tai tik vieną ir eliminuot 4u.gif ir -žinoma, aš prašyčiau, kad tik Semra LP atliktų pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 21 gruodžio 2014 - 19:19
QUOTE(RositaK @ 2014 12 21, 20:16)
Aive, prieš LP viską aptarsit su Semra, kad jei abu bus blogi, tai abu ir nukirps. Jei tik vienas, tai tik vieną ir eliminuot 4u.gif ir -žinoma, aš prašyčiau, kad tik Semra LP atliktų  pioneer.gif

Na zinok, nuskambes keistai, bet as nieko pjaut nenoriu verysad.gif
Man atrodo tai per daug drastiska. Ir kodel anksciau nieks LP nesiule.... g.gif
Panasu i tai kad siulo vien todel kad dar to nedariau. Nezinau, matyt turiu subresti.... Bet LP kaina tai vaje vaje doh.gif
O kazin galima sutarti, kad nieko be leidimo nepjauna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 12 21, 20:26)
Na zinok, nuskambes keistai, bet as nieko pjaut nenoriu  verysad.gif 
Man atrodo tai per daug drastiska. Ir kodel anksciau nieks LP nesiule....  g.gif
Panasu i tai kad siulo vien todel kad dar to nedariau. Nezinau, matyt turiu subresti....  Bet LP kaina tai vaje vaje  doh.gif
O kazin galima sutarti, kad nieko be leidimo nepjauna?  biggrin.gif

nu bet kai pagalvoji, jei Semra matė, kad vienas kiaušintakis kažkoks netinkamas, tai gal galėjo iškarto daryt LP, prieš IVF doh.gif
kitavertus, LP yra daug daugiau informatyvesnė nei GN, ir jei niekad nedayta GN, tai verta pasidaryti.
Dėl VISKO išpjovimo tai nesvajok biggrin.gif šiaip sau jie nepjausto. Tiesiog nori rasti atsakymą kas kiša koją nestuke.gif LP be pasirašyto dokumento kiaušintakių tai negali pašalint 4u.gif
Bet aš dar pasikalbėčiau su Semra, kaip čia taip po GN atrodė viskas gerai, o dabar sako, kad jau kažkas ne taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 21 gruodžio 2014 - 19:38
Rosita, mes gi buvom lapkriti pirmai konsultacijai kaip ir planavom. Tos mano zinutes gal pasiklydo tarp kitu kurios buvo paciam ivf ikarsty mirksiukas.gif

Genetinius tyrimus paskyre semra. Sumokejom kiekvienas mazdaug po 200 euru bet uzat atsakymai per 10 dienu atejo. Bus privaloma genetine konsultacija, nzn gal pasakys kad tikimybe nuline , visko dabar bijau. Kai nezinai blogai bet kai suzinai irgi buna blogai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2014 12 21, 20:39)
Rosita, mes  gi buvom lapkriti  pirmai konsultacijai  kaip ir planavom. 

aišku 4u.gif
na, svarbiausia suradot ATSAKYMĄ-žinosit, kad gyvenime viską padarėt 4u.gif
tikėkimės pozityvių genetiko prognozių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 12 21, 20:35)
nu bet kai pagalvoji, jei Semra matė, kad vienas kiaušintakis kažkoks netinkamas, tai gal galėjo iškarto daryt LP, prieš IVF doh.gif
kitavertus, LP yra daug daugiau informatyvesnė nei GN, ir jei niekad nedayta GN, tai verta pasidaryti.
Dėl VISKO išpjovimo tai nesvajok biggrin.gif šiaip sau jie nepjausto. Tiesiog nori rasti atsakymą kas kiša koją  nestuke.gif LP be pasirašyto dokumento kiaušintakių tai negali pašalint  4u.gif
Bet aš dar pasikalbėčiau su Semra, kaip čia taip po GN atrodė viskas gerai, o dabar sako, kad jau kažkas ne taip g.gif

Tai per konsultacija, po GN, jau su Semra nesikalbejom ir GN ji nemate. Prie musu priejo kita daktare Sevinc, kuri dalyvavo konsultacijoje. Paziurejo nuotrauka, bet kadangi ji angliskai nekalbejo, vertejavo Kristina, o ji pasake kad viskas cia gerai doh.gif Turejau nuojauta kad kazkas negerai, reikejo dar prasytis konsultacijos pas Semra ... Dar prisiminiau kad kai atvaziavom IVFui ir turejom pirma konsultacija dalyvavo pati Semra, tai ji kazka paminejo del gimdos nuotraukos, bet tada jau sausktai buvo po pietu ir as neatkreipiau demesio ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 21 gruodžio 2014 - 19:53
QUOTE(goona @ 2014 12 21, 20:11)
. Kaip tai Ailima    buvo su tais KT?

Aš nelaukiau mmm,trečią dieną po paskutinės Kt, pradėjau stimuliuotis.bet man nereikėjo mmm laukti dėl to,kad šį ciklą nesodins.
Atsakyti
Aive, ziurek, man kilo klausimas. Nieko nesakysiu, turkai puikiai daro savo darba, bet jums neatrodo kad jie kazaip ignoruoja imunologines problemas? Juk ne vienai nera apie jas kalbeje. O turint geras blastutesnir dar keleta uzsaldytu ir kai nera implantacijos tai mano galva reiktu ir apie visokius ten killerius pamastyt. Daret jus tuos cikagos tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2014 12 21, 20:55)
Aive, ziurek, man kilo  klausimas.  Nieko nesakysiu, turkai  puikiai  daro savo darba, bet jums neatrodo kad jie kazaip ignoruoja imunologines problemas? Juk ne vienai nera apie jas kalbeje. O turint  geras  blastutesnir dar  keleta uzsaldytu ir kai nera implantacijos tai mano galva reiktu ir apie  visokius ten killerius pamastyt.  Daret  jus tuos  cikagos  tyrimus?

Cikagos nesu darius, tik Bikova kazkokius dare, nieko nerado, bet LIT visvien skyre. I Turkija vezemes visa kruva visokiu ir veliau ju rekomenduoti nemazai padarem papildomai (genetinius), bet imunologiniu jie neprase atlikti.
O kuriai nors turkai yra israse dexametazona ar pan? g.gif
Kita karta reikes reikalauti ir sito, jei ir yra tu imunologiniu, kad nors kiek prislopintu.... kitu vaistu kiek zinau nera.
Atsakyti
Matai, turkai specializuojasi genetikoje ir yra labai stiprus sioj srity bet apie imunologineius reikalu s ju puslapyje ne zodzio ir kiek atsimenu ne viena turkaite nebuvo gydoma imunoglobulinu ir kt.

Beje, graiku SERUM klinika specializuojasi imunologijoje. Mes planavom ir ten uzsukti pasidaryti tyrimus bet taip ju gavosi kad nusedom memoriale.
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2014 12 21, 21:16)
Matai, turkai specializuojasi  genetikoje  ir  yra  labai  stiprus sioj srity bet  apie imunologineius reikalu s ju puslapyje ne zodzio ir kiek atsimenu ne viena turkaite  nebuvo gydoma imunoglobulinu ir kt.

Beje,  graiku SERUM klinika  specializuojasi  imunologijoje.  Mes planavom ir ten uzsukti pasidaryti tyrimus bet taip ju gavosi kad  nusedom memoriale.

Man Treijsas kazkada sake, kai paklausiau del imunologiniu tyrimu, kad labia tai 'plati jura', ir jei kazka ir randa tai vienintelis vaistas dexametasonas. O kitos klinikos net neradus tiesiog skyria visom ir basta.
Pvz. mano pirmas tyrimas del antikunu pries folikulus buvo teigiamas, roviau plaukus ant galvos, pakartojau tyrima - neigiamas. Trejsas tik nusijuoke ir nieko neatsake, o tada atskaite litanija apie 'placia jura' lotuliukas.gif
Atsakyti