Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2014 12 16, 17:57)
Nu gerai. Tai Tu eik kakot, o as per ta laika esmingai moraliskai susikaupsiu bigsmile.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif
...labiausiai, matote, cia man reik dar daugiau tu darmajedu...  ax.gif  blush2.gif  ax.gif

nu bet negražu, mane siuntinėti unsure.gif Per visą tą laiką forume, tavo akvariumo nemačiau. o pas mane jau trys akvariumai pasikeitė biggrin.gif

QUOTE(cile @ 2014 12 16, 18:28)
Ne tik piniguose esme, nes uz tuos 6 litus stabilumo turbut nedaug bus - galima uzsizeldint dumblelio wink.gif drauge mineralinio palaiste, tai mazai nepasirode...priaugo plauku juodu ir zaliu  lotuliukas.gif
O kas del profu akvu, tai galite geretis pirmoj zinutej idetais berods trimis vaizdeliais  wub.gif
Kas liecia arvydo isskirtini TV, tai teip, visom cia bais smalsu ji pamatyt  drinks_cheers.gif

mano 1 foto smile.gif bet to akvariumo jau nebėra smile.gif

QUOTE(Dzerse @ 2014 12 16, 18:39)
Mano bliūdukas ax.gif praėjo pora savaitėlių nuo kapitalinio restarto. Deja, ne viskas patinka verysad.gif , su vienais gautais augalais turiu siūlinio dumblio, ir jam baisiai patinka, o ant kopūsto tokia kaip žalia plėvele patraukia g.gif , neteko turėt reikalų dar su tokiais.

Graži pradžia mirksiukas.gif

Kristutex, Arvydo postas apie kojinę ir bambalį su akvariumu nesusijęs, nebesuk galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2014 12 16, 20:56)
Na jus Arvydai ir iskalbingas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  is tuscio i kiaura, is kiauro i tuscia ir taip man ir neatsakete, kaip ten su ta pedkelne pasidaryti ka nors  lotuliukas.gif
Su manimi tai tikrai nera ko lenktiniauti, mano akvas jau koki 12 metu ties startu stovi  doh.gif  kapstosi vietoje nurs tu ka  doh.gif  nors aisku pati kalta, nepadedu jam varyt i prieki  blush2.gif  bet pazadu pasitaisysiu... Reiketu foto reportaza va nepatingeti pries ir po pasidaryti  bigsmile.gif

Kristute, nu negi dabar as cia turiu apie pedklelnes pradet aiskint? g.gif Jokiu ismieru (anei riebumo) nezinau schmoll.gif Tikrai nezinau kaip jus valiojat per speiga slaunim blizgint; ka zmona nuraso tas ir tinka lotuliukas.gif Visokiu geru dalyku is bambalio ir pedkelniu galima pasidaryt!! Praktiskai ne tik trosa, bet ir kosmini laiva turbut galima butu pasiximycint 4u.gif
Tau Tuomce dave ciotkas nuorodas kaip filtra atgaivint; tai as nesigincyju, bet is pradziu pabandyciau uzmaut ten puncaka. Suveiks-nesuveiks... bet paprasta kaip 2 kapeikos ir tikrai nepakenks. Kodel nepabandzius???
---------
Mano operatorius afigenas medziotojas (tiesa pasakius net fanatikas), bet siaubingai erkiu bijo. Patariau. Dab dedasi pedkelnes ir organizuojasi kaip "pedkelninius" marskinius pasiusiudint. Erkiu baba, bet kitiems medziotojams tai prase nesakyt biggrin.gif
Atsakyti
Parodau savo akvariumus:

500ltr
user posted image

126ltr šviežiai startavo, laukiu kol eleocharis suaugs:
user posted image

54ltr katinukams atsigerti:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 12 16, 21:07)
nu bet negražu, mane siuntinėti  unsure.gif  Per visą tą laiką forume, tavo akvariumo nemačiau. o pas mane jau trys akvariumai pasikeitė biggrin.gif
mano 1 foto smile.gif bet to akvariumo jau nebėra smile.gif
Graži pradžia  mirksiukas.gif

Kristutex, Arvydo postas apie kojinę ir bambalį su akvariumu nesusijęs, nebesuk galvos biggrin.gif

Tuomce vnatiurlix yra fotkiu fane. (O as net del Venesuelos paso vengiu pasiff..itkint..). Gerai, gerai: pasilazdavokit kol dar as gyvas... Nebeilgai liko tyciotis verysad.gif
O, kad 3 akvai per savaitgali pasikeite tai cia uzkreciamas pavyzdys?? bigsmile.gif Tai as galiu non stop is vieno trilitriako i kita pilstyt ir ka?? Jau busiu profas?? bigsmile.gif biggrin.gif
Tuomce, kokia Tu bjauri bebutum, bet akvai tai JOOOOA! thumbup.gif Negi pati taip padarai? Cia gi reik GYVENT prie tu bliudu!! Kiek laiko "aukoji"?
------------------
Nauja rusiska patarle:
"Neturek 100 rubliu, o turek 1 eura" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 16, 21:05)
Tuomce vnatiurlix yra fotkiu fane. (O as net del Venesuelos paso vengiu pasiff..itkint..). Gerai, gerai: pasilazdavokit kol dar as gyvas... Nebeilgai liko tyciotis  verysad.gif
O, kad 3 akvai per savaitgali pasikeite tai cia uzkreciamas pavyzdys?? bigsmile.gif  Tai as galiu non stop is vieno trilitriako i kita pilstyt ir ka?? Jau busiu profas?? bigsmile.gif  biggrin.gif
Tuomce, kokia Tu bjauri bebutum, bet akvai tai JOOOOA! thumbup.gif  Negi pati taip padarai? Cia gi reik GYVENT prie tu bliudu!! Kiek laiko "aukoji"?
------------------
Nauja rusiska patarle:
"Neturek 100 rubliu, o turek 1 eura"  biggrin.gif

3 akvai per ta laika kiek isvis esu sm. Akvai pasikeite tai ne pertvarkyti, o parduoti ir naujai atsirade. O tavo akvo foto per tuos metus taip ir nebuvo.

O laiko prie akvu max 2h per savaite
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 12 16, 20:41)
Parodau savo akvariumus:

Super akvariumai thumbup.gif

Papildyta:
Vakar išbandžiau automatinę šėryklą. Nu ir prisidirbau doh.gif doh.gif doh.gif Vaizdelis buvo toks, kaip gerai papurčius stiklinį burbulą, kai sukyla visos "snaigės". Tiesiog maisto pūga. doh.gif doh.gif doh.gif Puoliau sietu semti (audinio skylės per didelės), dugną siurbti (maisto grūdeliai nelabai pakyla arba siurbiasi kartu su gruntu), pakeičiau dalį vandens. Dabar galvoju gal daugiau reikėjo pakeisti doh.gif doh.gif doh.gif Maisto pateko ir tarp augalų, kur nusiurbti neprieinu.

Ką tokiu atveju daryti, kai įbyra per daug maisto? Praleidau šėrimą ryte, bet vakare pašėriau, nes visos žuvys laukė kampe, kur pašaro įberiu. Kažkaip pagailo blush2.gif

Svarbiausia išbandžiau, daug kartų į lėkštutę barsčiau, kol susireguliavau, kad būtų maža maisto dozė. Einu žiūrėti, kas ten ne taip.
Kažkaip mažai nustatymų, kad bertų mažai maisto. Gal grūdeliai netinka, reikia dribsnių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 16 gruodžio 2014 - 21:33
QUOTE(Tuomce @ 2014 12 16, 22:15)
3 akvai per ta laika kiek isvis esu sm. Akvai pasikeite tai ne pertvarkyti, o parduoti ir naujai atsirade. O tavo akvo foto per tuos metus taip ir nebuvo.

O laiko prie akvu max 2h per savaite

Buvo, BUVO!! Buvo ir maniskio potigrafija. Viena syki kazkas net isimylejo tongue.gif Nu, bet tada akva dar nebuvo taip ziauriai suluzes, o as suizulejes schmoll.gif
Tuomce, o kodel as netikiu, kad tik 2 valandas prie akvu praleidi? Gal koki tarna turi? Tikrai padirbeta prie akviuku! thumbup.gif Nuostabybiska thumbup.gif Bet ar imanoma tai padaryt per 2 savaitines valandas? g.gif
P.S. Man vien gaubta nuimt 2-3 savaites uztrunka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 16, 21:29)
Buvo, BUVO!! Buvo ir maniskio potigrafija. Viena syki kazkas net isimylejo  tongue.gif  Nu, bet tada akva dar nebuvo taip ziauriai suluzes, o as suizulejes  schmoll.gif
Tuomce, o kodel as netikiu, kad tik 2 valandas prie akvu praleidi? Gal koki tarna turi? Tikrai padirbeta prie akviuku! thumbup.gif  Nuostabybiska  thumbup.gif  Bet ar imanoma tai padaryt per 2 savaitines valandas?  g.gif 
P.S. Man vien gaubta nuimt 2-3 savaites uztrunka  biggrin.gif

Tai kad ner ten ka prie ju veikt, viena kart susodini, po to tik apkarpyt, vandeni pakeist
P.S vilnietes, kurios turit akvas su co2 gal blyxos reik? (Be co2 blyxa neaugs)
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2014 12 16, 22:29)
Super akvariumai thumbup.gif
Papildyta:
Vakar išbandžiau automatinę šėryklą. Nu ir prisidirbau  doh.gif  doh.gif  doh.gif Vaizdelis buvo toks, kaip gerai papurčius stiklinį burbulą, kai sukyla visos "snaigės". Tiesiog maisto pūga.  doh.gif  doh.gif  doh.gif Puoliau sietu semti (audinio skylės per didelės), dugną siurbti (maisto grūdeliai nelabai pakyla arba siurbiasi kartu su gruntu), pakeičiau dalį vandens. Dabar galvoju gal daugiau reikėjo pakeisti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Maisto pateko ir tarp augalų, kur nusiurbti neprieinu.

Ką tokiu atveju daryti, kai įbyra per daug maisto? Praleidau šėrimą ryte, bet vakare pašėriau, nes visos žuvys laukė kampe, kur pašaro įberiu. Kažkaip pagailo  blush2.gif

Svarbiausia išbandžiau, daug kartų į lėkštutę barsčiau, kol susireguliavau, kad būtų maža maisto dozė. Einu žiūrėti, kas ten ne taip.
Kažkaip mažai nustatymų, kad bertų mažai maisto. Gal grūdeliai netinka, reikia dribsnių?

Nezinau ir nelabai turiu ka pasakyt, bet pusiau juokom... O ar cia kartais nepraverstu bambalys ir PEDKELNE? ax.gif
Atsakyti
Šiek tiek ciklidiškų vėjų į augalinių akvų mylėtojų pasaulį biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Porai savaiciu zuvis be maisto galima palikt. Tai kokio velnio prisipirkaliojat visokiu Taivanio serykliu jei paskum nebezinot ka su jom daryt? Dar suprasciau del mailiaus, bet Giege 100 pudu ant bendro akvo ismegino. Uzjauciu.
Buvau ir as savaitelei amzina atilsi (ne nuo to mire bet ir tasyk nedaug truko) teciui palikes zuvytes pasert. Ir patreniravau po kiek imt ir lia, lia lia...
Kai grizau... Ne tik visas mano sauso maistelio betliukas buvo supiltas, bet ir dar puse naujai nupirkto. Tai, sake, kad jos labai norejo valgyt. O tos "noretojos" net paplaukt tam isbrinkusio maisto dumble nebegalejo schmoll.gif
Nudvese tai nedaug. (Tiksliai neatsimenu, bet gal net vobsce niekas neisplauke). Ale jau restarta tai ko ne kvadratu pakelta dariau. Ir vis tiek dar maistelis dar koki pusmeti is kazkur islisdavo blink.gif
Atsakyti
Įmetu ir aš dar nerodytą savo 2 mėn. povandeninį pasaulį. Paskutinį kartą keisdama vandenį nuėmiau ant šakos uždėtą akmenukų pripiltą maišelį (šaka jau nebekyla), sutrumpinau du elodėjos stiebelius (dar du rekės patrumpinti) ir aprausčiau suvešėjusas valinerijas. Gavau daaaug raudonų augalų, tai nusimato tvarkymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 16 gruodžio 2014 - 22:21