Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Dilma, aš gi sakiau... doh.gif ir tai tik pusė iš viso to. Ten buvo įsimaišiusi liudwigia arcuata, neišmetei?
Ačiū , kad nevėlavot, atvykot ir paėmėt augalus, ačiū Giegie už kyšį
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 12 17, 01:15)

Pinke, gal nori to likusio pertekliaus bigsmile.gif  4u.gif

Nebus jokio pertekliaus schmoll.gif Nors bandymas grazus! lotuliukas.gif Tai vadinasi xod kaniom arba gudrus apgaulingas judesys. Dar pirmosios misios kaip reikiant neisibegejo, o Dilmai jau ir kantrybe, ir rauginti kopustai baigesi unsure.gif Nieko. Pas kaimynus rusely maciau dar backa yra, o ir balkone kazkokiu sloiku prislepta thumbup.gif
Pinke, tai nori "augaleliu"??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2014 12 17, 09:33)
ačiū Giegie už kyšį

Ačiū už daaaug raudonų augalų. Gal šitie augs pas mane.
Ir ten buvo padėka, juk augalai buvo atvežti į vietą, nereikėjo į Vilnių važiuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 16, 22:14)
...Tai kokio velnio prisipirkaliojat visokiu Taivanio serykliu jei paskum nebezinot ka su jom daryt? ...

Kad pas mane vokiška ta šėrykla.
Aš noriu optimizuotis, kad kuo mažiau laiko gaišti prie akvariumo. (Ir be to apie vasaros atostogas planuoju, kad nebūtų maisto pūgos man nesant biggrin.gif )
Kaip nors vis dėl to įvaldysiu, jei jau turiu. Dabar yra nustatyta ir palikta į lėkštutę barstyti. Kokį mėnesį bandysim taip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 17 gruodžio 2014 - 11:10
QUOTE(*Gyta* @ 2014 12 17, 09:33)
Dilma, aš gi sakiau...  doh.gif  ir tai tik pusė iš viso to. Ten buvo įsimaišiusi liudwigia arcuata, neišmetei? 
Ačiū , kad nevėlavot, atvykot ir paėmėt augalus, ačiū Giegie už kyšį

Nieko neišmečiau biggrin.gif

QUOTE(arvydas. @ 2014 12 17, 09:40)
Dar pirmosios misios kaip reikiant neisibegejo, o Dilmai jau ir kantrybe, ir rauginti kopustai baigesi  unsure.gif

Kokios dar mišios? Toli dar iki mišių - pirmieji atlaidai taip ir neprasidėjo. PILIgrimai kažkur užtruko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 12 17, 12:41)
Kokios dar mišios? Toli dar iki mišių - pirmieji atlaidai taip ir neprasidėjo. PILIgrimai kažkur užtruko biggrin.gif

O tai pas ka tada cia mes... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif atgailaujam? blink.gif
Dilma, is tiesu, is tiesu sakau jums: greiciau baltas arklys pralis pro rakto skylute, negu kas nors pasisleps nuo piligrimu! Aba pasleps ka nors geriamo ax.gif
Ladna. Tada dar cia pabusim iki moteriskem prades monstracijos su nekalto prasidejimo krauju dinginet; o tada jau pas Tave atgiedosim biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
P.S. Ziek nieko neslepk!!! tongue.gif
Atsakyti
Sveikos akva mylėtojos, turiu klausimą smile.gif

Ar kas turite Afrikos Ciklidų, kaip jie sugyvena su augalais? Nes turiu 11 hyper aktyvių ir 3 šamus. Noriu prisodinti augalų, tik bijau, kad po naktinio "tuso" liks lapeliai ir stiebeliai iš viso grožio biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprasau bet turiu durna klausima. ar tai yra normalu kad per daug deguonies, na filtras priburbuliuoja tiek kad an visu didesnliu lapu bei ragalapio burbuliukai prilipe, net ir pterikas visas burbuliuotas. blush2.gif nesu macius kad taip pas kitus butu
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2014 12 17, 14:44)
Sveikos akva mylėtojos, turiu klausimą  smile.gif

Ar kas turite Afrikos Ciklidų, kaip jie sugyvena su augalais? Nes turiu 11 hyper aktyvių ir 3 šamus. Noriu prisodinti augalų, tik bijau, kad po naktinio "tuso" liks lapeliai ir stiebeliai iš viso grožio  biggrin.gif

Sues. Neisvengiamai sues verysad.gif Amerikos ciklu dar yra kurie humaniskesni, o afrikanai turbut visi siaubingai arsus.
Dar tuos augalus reik pasirankiot. Tarkim koki anubi ar kietesne kripta galima megint ikist, bet garantiju nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 12 17, 00:07)
Fotografavimo kursai+daug daug praktikos+neblogas fotoaparatas+neblogas objektyvas  smile.gif

Trumpai ir aiskiai thumbup.gif
Gaila, kad tamsta taip toli, o tai prasyciaus su savo margaja teroriste i fotosesija (mano pentaxiukas su kitiniu objektyvu terjerisku judesiu nepagauna schmoll.gif )
Man vis knieti palaust, kode su tokiais visais fotografiniais privalumais tu savo keturkojus fotkini palyginus labai mazai ir pagrinde stovincius, ne judesy rolleyes.gif

QUOTE(giege @ 2014 12 17, 12:09)
Aš noriu optimizuotis, kad kuo mažiau laiko gaišti prie akvariumo. (Ir be to apie vasaros atostogas planuoju, kad nebūtų maisto pūgos man nesant  biggrin.gif )

Ot vartotojiskas poziuris - reik megautis zuvu serimo procesu wink.gif Del atostogu tai taip, is anksto reik igust su tom seryklom, kad vaizdu neprisidaryt..as irgi syki sliukstelejau toki dosnu ziupsni tetros, tai akvukas smagiai uzrugo...taip autentiskai doh.gif laime nieks neuzsilenke, situacija pataisiau nemaza dali vandens pakeitus

QUOTE(Okei @ 2014 12 17, 14:44)
Sveikos akva mylėtojos, turiu klausimą  smile.gif

Ar kas turite Afrikos Ciklidų, kaip jie sugyvena su augalais? Nes turiu 11 hyper aktyvių ir 3 šamus. Noriu prisodinti augalų, tik bijau, kad po naktinio "tuso" liks lapeliai ir stiebeliai iš viso grožio  biggrin.gif

Siaipp gigantine valisnerija tokia daug maz neuzmusama, o apdejus akmenimis, turetu ir neiskast...anubis kaip cia pasakius - ji patvarko ir severumai ir net barbusai.
Beje, moteriskas kreipinys cia ne visai tinka, nes cielus tris vyriokus turim wink.gif

QUOTE(Eri` @ 2014 12 17, 14:49)
Atsiprasau bet turiu durna klausima. ar tai yra normalu kad per daug deguonies, na filtras priburbuliuoja tiek kad an visu didesnliu lapu bei ragalapio burbuliukai prilipe, net ir pterikas visas burbuliuotas. blush2.gif  nesu macius kad taip pas kitus butu

Galima nuimt deguonies padavima, jei yra sociai augalu ir ne perteklius zuvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 17 gruodžio 2014 - 14:09
Cile, pagrinde aš su šunimis vaikštau, po kiemą retai jie dūksta. O neštis man kartu fotiką ir objektyvus tiesiog per sunku. Be to reiktų saugot nuo drėgmės, kad nesudūžtų. Tai dažniausiai prieš išeinant nuotrauka padaroma, kol dar gražūs visi ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2014 12 17, 14:49)
Atsiprasau bet turiu durna klausima. ar tai yra normalu kad per daug deguonies, na filtras priburbuliuoja tiek kad an visu didesnliu lapu bei ragalapio burbuliukai prilipe, net ir pterikas visas burbuliuotas. blush2.gif  nesu macius kad taip pas kitus butu

Filtras neturetu taip pripust schmoll.gif Dazniausia burbuliukai atsiranda didesni vandens kieki pakeitus. (O ypac per greit supylus). Paskum dingsta per kokias 6-8 val.
As netgi manau, kad tie burbuliukai visai ne oras, o kokie nors geriamo vandens "pagerintojai" kuriu atseit nebepila smile.gif Para pastovejes vanduo isgarina dauguma "pagerintoju". O jei akvas labai didelis ir vandens laikyt neiseina, tada reiktu bent per aukstai pakelta dusa keitimo vandeni i kibira susipilt. Kontakte su oru irgi daug visokiu chliorkiu isgaruoja.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 12 17, 14:06)
..as irgi syki sliukstelejau toki dosnu ziupsni tetros,...

Kaip suprantu teko naudotis automatine šėrykla, koks maistas būtų tinkamiausias: grūdeliai ar dribsniai?

Pas mane visas pašaras smulkiais grūdeliais. Gal čia ir bėda, kad daug pasemia ir daug įberia. Gal reikia dribsnių nusipirkti: jie stambesni, tarpuose daug oro, tad mažiau įbertų?
Atsakyti