QUOTE(11alpina @ 2014 12 17, 00:07)
Fotografavimo kursai+daug daug praktikos+neblogas fotoaparatas+neblogas objektyvas
Trumpai ir aiskiai
Gaila, kad tamsta taip toli, o tai prasyciaus su savo margaja teroriste i fotosesija (mano pentaxiukas su kitiniu objektyvu terjerisku judesiu nepagauna

)
Man vis knieti palaust, kode su tokiais visais fotografiniais privalumais tu savo keturkojus fotkini palyginus labai mazai ir pagrinde stovincius, ne judesy
QUOTE(giege @ 2014 12 17, 12:09)
Aš noriu optimizuotis, kad kuo mažiau laiko gaišti prie akvariumo. (Ir be to apie vasaros atostogas planuoju, kad nebūtų maisto pūgos man nesant

)
Ot vartotojiskas poziuris - reik megautis zuvu serimo procesu

Del atostogu tai taip, is anksto reik igust su tom seryklom, kad vaizdu neprisidaryt..as irgi syki sliukstelejau toki dosnu ziupsni tetros, tai akvukas smagiai uzrugo...taip autentiskai

laime nieks neuzsilenke, situacija pataisiau nemaza dali vandens pakeitus
QUOTE(Okei @ 2014 12 17, 14:44)
Sveikos akva mylėtojos, turiu klausimą
Ar kas turite Afrikos Ciklidų, kaip jie sugyvena su augalais? Nes turiu 11 hyper aktyvių ir 3 šamus. Noriu prisodinti augalų, tik bijau, kad po naktinio "tuso" liks lapeliai ir stiebeliai iš viso grožio
Siaipp gigantine valisnerija tokia daug maz neuzmusama, o apdejus akmenimis, turetu ir neiskast...anubis kaip cia pasakius - ji patvarko ir severumai ir net barbusai.
Beje, moteriskas kreipinys cia ne visai tinka, nes
cielus tris vyriokus turim
QUOTE(Eri` @ 2014 12 17, 14:49)
Atsiprasau bet turiu durna klausima. ar tai yra normalu kad per daug deguonies, na filtras priburbuliuoja tiek kad an visu didesnliu lapu bei ragalapio burbuliukai prilipe, net ir pterikas visas burbuliuotas.

nesu macius kad taip pas kitus butu
Galima nuimt deguonies padavima, jei yra sociai augalu ir ne perteklius zuvu.