Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Tuomce @ 2014 12 16, 21:41)
Parodau savo akvariumus:

500lt

126ltr šviežiai

54ltr katinukams

Viskas, man koma nuo tokiu vaizdu blink.gif itariu reikia begt man is cia kol neuzlazdavojot manes tokios "akvariumistes" , daugiau niekam niekada nesakysiu, kad turiu akvariuma, nes pasirodo pas mane tik viso labo stiklo taroje guli gruntas, siena apaugusi nesuprasi kuom visas tas apipyltas vandeniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2014 12 16, 23:16)
Viskas, man koma nuo tokiu vaizdu  blink.gif itariu reikia begt man is cia kol neuzlazdavojot manes tokios "akvariumistes" , daugiau niekam niekada nesakysiu, kad turiu akvariuma, nes pasirodo pas mane tik viso labo stiklo taroje guli gruntas, siena apaugusi nesuprasi kuom visas tas apipyltas vandeniu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pasmane ir tas pats irnesakyk.gif
Bet,manau, kad visi panašiai pradėjo, ne visi profais gimė, su laiku pasidarys svajon, kad ne gėda bus rodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 12 16, 23:02)
Šiek tiek ciklidiškų vėjų į augalinių akvų mylėtojų pasaulį  biggrin.gif

Alpin, po Tuomces zaliuju lanku (kur ir vel zuvyciu neiziuriu schmoll.gif )Tavo ciklai jau atrodo kaip spamas biggrin.gif Ka te i juos ziuret? I kaire puse plaukia ar i desine? Grazus tai grazus, bet daugiau g.gif
Kodel taip yra, kad jeigu daiktas grazus, tai butinu butiniausiai arba neikandamas, arba kokia nors kitokia skada daro? g.gif
Atsakyti
Aš vis pasvajoju, kaip faina augint ciklidus smile.gif Kaip diena, taip naujai perstatytas akvariumas:) Jei kada turėsiu didelį akvariumą, auginsiu statybininkes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 16 gruodžio 2014 - 22:32
QUOTE(Rebutia @ 2014 12 16, 23:21)
Pasmane ir tas pats  irnesakyk.gif
Bet,manau, kad visi panašiai pradėjo, ne visi profais gimė, su laiku pasidarys svajon, kad ne gėda bus rodyt biggrin.gif

Kai kurie "profai" netgi visaip sukciauja, kad tik nieko neparodyt ir kuo ilgiau nepasisudint mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 16, 23:35)
Kai kurie "profai" netgi visaip sukciauja, kad tik nieko neparodyt ir kuo ilgiau nepasisudint  mirksiukas.gif  ax.gif

Gal tie profai ir sukčiauja hihihi.gif bet žinių sukaupę nemažai mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimelis Alpinai!
O kodel tie Tavo ciklai taip apetitiskai atrodo?? bigsmile.gif Kokia PASLAPTI turi, kad taip ciotkai susifokusuoja? Kiekviena zvyno nubrozdinima galima pamatuot. Kame cia kampas??? A??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 16, 22:53)
Dar vienas klausimelis Alpinai!
O kodel tie Tavo ciklai taip apetitiskai atrodo??  bigsmile.gif  Kokia PASLAPTI turi, kad taip ciotkai susifokusuoja? Kiekviena zvyno nubrozdinima galima pamatuot. Kame cia kampas???  A???  g.gif

Fotografavimo kursai+daug daug praktikos+neblogas fotoaparatas+neblogas objektyvas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 16 gruodžio 2014 - 23:07
QUOTE(giege @ 2014 12 16, 21:29)
Ką tokiu atveju daryti, kai įbyra per daug maisto? Praleidau šėrimą ryte, bet vakare pašėriau, nes visos žuvys laukė kampe, kur pašaro įberiu. Kažkaip pagailo  blush2.gif

O kam tas žuvis šert kasdien? Maniškės, va, gauna maisto kokius 2 - 3 kartus per savaitę blush2.gif biggrin.gif . Na, tik dabar dažniau, kai leliukų 14 vnt nardo biggrin.gif

Gyta doh.gif swoon.gif atsiimu savo žodžius apie tai, kad augalų per daug nebūna doh.gif lotuliukas.gif . Ačiū labai 4u.gif . Liko dar tiek pat turbūt. Tiesiog nebetelpa doh.gif . Jei anksčiau akvariumas buvo per žalias, tai dabar - per raudonas lotuliukas.gif

Pinke, gal nori to likusio pertekliaus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 17 gruodžio 2014 - 00:16
Gal kas vilniuje kokio anubio turetu savaitgali ar seip kokiu augaliuku kurie auga be co2:)
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 12 16, 21:41)
Parodau savo akvariumus:

Gražu wub.gif Man tas antrasis prie širdies wub.gif Žuvytės tos pačios?Gal jau nebesislepia?Man tai jos labai gražios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 12 17, 06:47)
Gražu wub.gif Man tas antrasis prie širdies wub.gif Žuvytės tos pačios?Gal jau nebesislepia?Man tai jos labai gražios  rolleyes.gif

Aciu smile.gif zuvys tos pacios ir vis dar taip pat bijo. Jei sviesa uzdegta, palei dugna buna
Atsakyti