Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (21)

Apklausa: Ką manote apie DS selekciją? (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rusma @ 2015 01 25, 05:36)
(o jeigu ką - tai miške samanų tikrai yra  mirksiukas.gif )

Kaip Rusma sakė,taip ir padariau.Buvau sodyboje,perlėkiau per mišką,prisirinkau samanų.Kiminų dar turiu,o samanos baigėsi,Man jos labiau patinka žemės purinimui.O ir kelis perlaistytus strepsus samanose pavyko ištraukti į gyvenimą.Mieste sniego nedaug,o kaime doh.gif ,taksas ikis pusės pilvo plaukė.Miega abudu šunys dabar.

O dėl laistymo aš irgi kiloju vazoniukus ir liečiu žemę,kartais pagal lapus matosi.Neišeina kitaip,kaip mat perlieju. blush2.gif

Atsakyti
Jūs man siaubą varot. Nieko aš nekilnoju, lieju iš akies. jei mano lapai padvės, tai nors žinosiu, dėl ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 01 25, 05:36)
nežinau, kaip dzūkė laisto, bet man tai tenka kiekvieną augaliuką imt į rankas ir klizma pilt jam vandenuko. Ir taip 2-3 kartus per savaitę, o kartais ir kasdien. O kai augaliukai skaičiuojami skaičiukais su 2 nuliais, tai taip, laiko tai užima labai labai nemažai. Bet kažkuria prasme tai yra poilsis, o ne darbas - kol pasilaistau savo gėliukus, visas dienos bjaurastis pamirštu, galva švari lieka. Tai jeigu jau renkamės tokį vargelį, matyt labai augalus mylim  blush2.gif

Tikra beatodairiška meilė ir dar laiko patikrinta bigsmile.gif thumbup.gif
Žaviuosi žmonėmis, kurie sugeba kasdieninėje rutinoje įžvelgti poilsį ir nusiraminimą 4u.gif
Man taip niekaip nepavyksta blush2.gif
Malonumas apie gėles tupinėti, kai tam geras ūpas, bet laistymas juk ne pagal ūpą, o tada, kai to reikia doh.gif
Atsakyti
Man pernai Valentina buvo įdėjusi dovanų fragmentą 6028 . Aš kažkur buvau radusi, kad ten Nina ir net neatsimenu ar jį pasodinau. Dabar landžioju forume ir va ką radau , labai panašūs,bet taip išeina,kad ne tas pats g.gif

6028 в паре с Ниной

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 01 26, 20:47)

6028 в паре с Ниной

tas pats, tik vienas ką tik prasiskleidęs, o kitas senas. Aš kiek randu tai 6028 yra Nina.
http://www.streptoca...eszczynski.html
Atsakyti
Ir aš taip manau kad tas pats. Nors vienur randu ,kad Nina, kitur kad jam taip ir nesuteikė vardo, liko tik sėjinukas su numeriu. Na nesvarbu,vis tiek Nina pati didžiausia pabarstukė.

O aš pagaliau vakar pabaigiau persodinti saviškius.Kažin kaip čia jie augs, nes šiemet laaabai nekilo rankos biggrin.gif dabar keletą mėnesių bus ramu. Sutalpinau visus, ant langų pakabinti,padariau po trečią eilę. Negalėjau nei vieno išmesti juk gyvas daiktas biggrin.gif Dabar lieka laukti žiedų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 27 sausio 2015 - 08:39
nina tai grazi,ar sakai pabarstuke? g.gif man biski panasi holka,ta nera pabarstuke,bet kaip sunkiai dauginama,ar tik man taip atrodo?pagaliau per pora metus sugebejau issiperint pysnaja krasa,turiu kelis vaikiukus,jau leidzia po antra lapuka,turbut gyvens,senojo nebeturiu,reikia vaika prisiaugint,kodel vienos veisles dauginas kaip triusiai,o su kitom tenka vargt,vos vaika issiperet sugeba g.gif tai vidam sezonui jau pasiruosei,liks laukt ziedu,man pirmas zydes navstreciu vetru,o kiti dar be pumpuru.tas kazkaip sukas mitriai
Atsakyti
Niną aš turiu,tikrai pabarstukė.Gyventi pabarstukės man netrukdo.Labiau baido veislės kurios žydi kaip išprotėję.Taip pernai Cartier suvariau,leidau žydėti kiek telpa.Labai patinkanti veislė,nenorėčiai prarasti.Kaip tyčia neturiu nei vienos Ninos foto.

Teisingi Silvijos pastebėjimaivienos veislės duoda daug vaikučių,kitos vos po vieną.Va pas mane yra fragmentų be vaikų styrančių nuo birželio vid.Šaknys yra,dar nepūna,o vaikų nėr.(Ocelot)Iš vis man lenkiukai sunkiai duoda vaikučius.Gal senas lapas papuola,gal šiaip nesutariam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 01 27, 09:04)
Nina tai grazi,ar sakai pabarstuke? g.gif

Pas kaimynę yra, tai sakė labai barsto žiedus. Užtenka prieiti pažiūrėti ir jau nukrenta biggrin.gif
Mano DS-Pyšnaja Krasa prastai auga, žiūrėsiu kaip elgsis po persodinimo, jei leipės tai keliaus į šiukšlinę. Ir pernai žydėjo silpnokai, po vieną -du žiedus išstenėdavo. Jam nepatinka pas mane, kai gavau gal pusę metų pratupėjo maišelyje, tik ištraukdavau ir leipėdavo. Pirmas kandidatas keliauti iš namų. Pas mane dar nėra pumpurėtų, vienintelis DS-Epatage žydi.
DS-Navstreču Vetru man labai gražus, maniškis numirė, tai iš fragmento išauginau du,taip ir palikau abu, pabijojau atskirti.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 01 27, 09:26)
Niną aš turiu,tikrai pabarstukė.
Kaip tyčia neturiu nei vienos Ninos  foto.

Teisingi Silvijos pastebėjimai vienos veislės duoda daug vaikučių,kitos vos po vieną.

Aš turiu kaimynės Ninos nuotrauką. Man ji nepatinka blush2.gif

user posted image

Pas kaimynę, kažkodėl žiedkočiai trumpesni būna negu pas mane. Gal turi reikšmės kad jos langai priešingoje pusėje negu mano.Jos į pietryčius. O pas mane gal patįsta, bet man dar gražiau ant ilgų kotų.
O dėl fragmentų ,tai tikra tiesa drinks_cheers.gif Aš kai sau dauginuosi, paimu jaunus lapukus ir tai ne vienodai vaikuojasi.
Atsakyti
lisiteja,jei tau nuo birzelio nesivaikuoja,tai ir nebesivaikuos,gali mest lauk schmoll.gif yra ir man tokiu,laukiu laukiu,ir nieko,keliauja i komposta.ir dabar stovi keli fragmentai nezinia kiek,jau niezti rankos mest lauk,viltis durniu motina,neturiu tu veisliu,tikejaus issiperint,tai diana ir wawel.kaip kitoms sekasi su siom veislem perintis,gal kuri pasakys.kodel kitos lenkiukes perisi lengvai ir gausiai,o kiros ne per kur,va perinau kristin,tai visas pulkelis vaiku,tik dar maziukai.
Atsakyti
Niekas tau tiksliai nepasakys. Aišku priklauso nuo veislės, gal dar ir nuo laiko , kada tų augimo hormonų lape yra daugiausiai ir dar nuo kažin ko. Pas mane Wawel du fragmentai pasodinti 07.20 išperino kelis invalidus.Vienas fragmentas jau pūva. Labai jo noriu, gal pavyks išauginti g.gif

Wawel

user posted image
Atsakyti