Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 15tema

QUOTE(goona @ 2015 01 08, 12:34)
Laba ryta merginos,

Vakar susileidau OVitrelli, tai siandien toks krutines skausmas baisus uzejo. Krutines ta prasme papuku tongue.gif  Tiesiog degina viska, net iki pazastu eina. Prisiliest baisu o jau atsigult ant pilvo tai be sansu. Jau vakar pries ovitreli skaudejo spenelius, tai Elis sake kad cia normalu. Nu bet kad taip plestu tai nezinau, niekad man to nebuvo. Noreciau isgert kokio paracetamolio, bet gal negeraii?

Ar jums kuriai nors yr taip buve?

nu man asmeniskai tai nebuvo, tiesiog pabandykit jos neliest neprisiliest , pries punkcija geriau gal isvengt tu vaistuku 4u.gif 4u.gif bet jei nepakeliama tai paracetamoli tikrai galima 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2015 01 08, 12:34)
Laba ryta merginos,

Vakar susileidau OVitrelli, tai siandien toks krutines skausmas baisus uzejo. Krutines ta prasme papuku tongue.gif  Tiesiog degina viska, net iki pazastu eina. Prisiliest baisu o jau atsigult ant pilvo tai be sansu. Jau vakar pries ovitreli skaudejo spenelius, tai Elis sake kad cia normalu. Nu bet kad taip plestu tai nezinau, niekad man to nebuvo. Noreciau isgert kokio paracetamolio, bet gal negeraii?

Ar jums kuriai nors yr taip buve?

Man irgi taip nebuvo ax.gif draugems padedavo nestumo pradzioje kai labai skaudi krutine nesioti sportines liemeneles (na kur nera atskirai kauseliu, o viskas vienoje erdveje biggrin.gif tiek miegoti teik vaikscioti sake pasidare daug komfortiskiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 01 08, 13:59)
Krown, Crinone man dabar paskirtas 1x d iki 3 mėn., ir tai labai gerai, nes tik tiek Crinone į krepšį tilpo, nuvažiavau su lengva tašele:)

Nu labai didelis PRG tik su vienu crinone thumbup.gif matyt labai gerai įsisavina.

PUPienės, laukiam HCG lithuania.gif lithuania.gif

goona, saldaus sapno ryt ryte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 08 sausio 2015 - 16:28
QUOTE(RositaK @ 2015 01 08, 16:27)
Nu labai didelis PRG tik su vienu crinone thumbup.gif matyt labai gerai įsisavina.

PUPienės, laukiam HCG lithuania.gif  lithuania.gif

goona, saldaus sapno ryt ryte thumbup.gif

Bus tik rytoj vakare doh.gif

Goona - laikom kumscius uz tavo grazias kiausialastes!
Atsakyti
Aciu jums visoms palaiancioms 4u.gif 4u.gif

Patinka mn tas uzmigimo momentas su maiklo dzeksono kokteiliu. bigsmile.gif ta narkoze tai vienas maloniausiu ivf momentu tongue.gif gal as kokia narkomane.. 4u.gif
Atsakyti
Visai praskydau siandien.nulekiau krauja priduot ir netycia atsakyma gavau. cray.gif cray.gif cray.gif

Hcg 11,1
Prog 165.99
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 08, 18:55)
Visai praskydau siandien.nulekiau krauja priduot ir netycia atsakyma gavau. cray.gif  cray.gif  cray.gif

Hcg 11,1
Prog 165.99
doh.gif  doh.gif  doh.gif

Niugi kabinasi mažiukas! wub.gif wub.gif kiek.snd dpi?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 08, 19:18)
Niugi kabinasi mažiukas!  wub.gif  wub.gif  kiek.snd dpi?

Astunta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2015 01 08, 18:46)
Patinka mn tas uzmigimo momentas su maiklo dzeksono kokteiliu.  bigsmile.gif  ta narkoze tai vienas maloniausiu ivf momentu tongue.gif  gal as kokia narkomane.. 4u.gif

Man taip lygiai žinok blush2.gif tooooks malonumas užeina, ekstazė lotuliukas.gif

LISKAUS, kabinasi,.
Jei 8dpi, įsodino 4dienų, tai išeina 12dpo? Žinok 14dpo gali visai neblogas skaičiukas gautis g.gif reik kartot poryt. Bet yra tikrai daug vilties wub.gif laikykis 4u.gif
Papildyta:
Nors apžiūrėjau mūsų merginų HCG, tai 12dpo buvo didesnis unsure.gif
Na, gal vėlyva implantacija..
Kartok poryt būtinai 4u.gif
PRG superinis, nenutrauk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 08 sausio 2015 - 18:25
QUOTE(RositaK @ 2015 01 08, 19:32)
Man taip lygiai žinok blush2.gif tooooks malonumas užeina, ekstazė lotuliukas.gif

LISKAUS, kabinasi,.
Jei 8dpi, įsodino 4dienų, tai išeina  12dpo? Žinok 14dpo gali visai neblogas skaičiukas gautis g.gif reik kartot poryt. Bet yra tikrai daug vilties wub.gif laikykis 4u.gif
Papildyta:
Nors apžiūrėjau mūsų merginų HCG, tai 12dpo buvo didesnis unsure.gif
Na, gal vėlyva implantacija..
Kartok poryt būtinai 4u.gif
PRG superinis, nenutrauk

Bet poryt sestadienis , nedirba mano mieste doh.gif
O man i darba negaliu nuvaziuot i kita miesta verysad.gif
Zodziu sudauskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2015 01 08, 18:46)
  ta narkoze tai vienas maloniausiu ivf momentu tongue.gif  gal as kokia narkomane.. 4u.gif

ne tu viena, man irgi labai patinka narkoze blush2.gif beto as po jos visada gerai jauciuosi ax.gif
Atsakyti
Liskaus tuomet pirmadieni pakartokit, o savaitgali testukus pagadinkit, nes jeigu augs tai turi savaitgali pradet vaiduokliuot 4u.gif kai gavau ats.hcg44 tai jau buvo pries 2 dienas pradeje vaiduokliuot, tai mazdaug nuo 20 pradeda vaidentis 4u.gif uztai siandien dar balta visai buvo kad tik 11 4u.gif laikom kumscius!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 08 sausio 2015 - 20:58