Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 15tema

QUOTE(Krown @ 2015 01 09, 14:53)
Man paciai jau irgi nekantru  biggrin.gif siandien irzli kaip sirse - tik rekiu ant visu ir uzsiplieskiu kaip degtukas  rolleyes.gif kaip gerai, kad gali pradet kaltinti hormonus  biggrin.gif laukiu labai laukiu atsakymo, tikiuosi kiekvienas mano mazius tures po ta sapnuota 107 skaiciuka  wub.gif

Krown jau gal skambink gal jau yra rezultatai lens.gif labai jau nekantru gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 09 sausio 2015 - 15:44
gathering.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 01 09, 16:43)
Krown jau gal skambink gal jau yra rezultatai  lens.gif labai jau nekantru  gathering.gif

Aha, skambinnk jau skambink.. drinks_cheers.gif Siandien penktadienis, dar uzsidarys klinika, nesuzinojus rezultatu cool.gif Nors kaip ir tyliai Tave jau sveikinam, bet taip malonu sulaukti tu HCG..
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 09, 11:51)
Rositel - ramiai, tik vakare pati suzinosiu  biggrin.gif laboratorija pasirodo kazkokia nevykusia pasirinkau, veza meginius po pietu kazkur kitur tirt ir tik vakare ats.  doh.gif nu bet zodziu siandien jau jus informuosiu kaip ten kas  bigsmile.gif
Beje vilnietes gal zinot ar "seimos medicinos centre" pylimo gatveje galima kraujuka priduot nesant ju pacientu ir pan.?  4u.gif sestadieni tokiu atveju ten kulniuociau  thumbup.gif

Nedirba jie sestadieni  schmoll.gif kur galima butu centre sestadieni nuleist kraujuka?  g.gif

Viamedica traku g.6- 8 , ats per 2 val
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2015 01 09, 17:10)
Viamedica traku g.6- 8 , ats per 2 val

super - dar patogiau smile.gif nu laukiu zinokit dar to atsakymo ax.gif kantrybe dorybe - viskas bus gerai wub.gif dar siek tiek patepsekim ir sulauksim visos drauge lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 09, 19:05)
super - dar patogiau smile.gif nu laukiu zinokit dar to atsakymo  ax.gif kantrybe dorybe - viskas bus gerai  wub.gif dar siek tiek patepsekim ir sulauksim visos drauge  lithuania.gif

Krown, nusiramink ir zinok kad tavo skuciukai bus patys geriusi. Cia kitaip ir but negali 4u.gif nestumo testas bruksniuoja jau kelias dienas, tai cia kad yra nestumas jokiu abejoniu nekyla. Skaiciukai tau parodys ar vienas zirniukas uzkibo ar du 4u.gif 4u.gif

Man ispunktavo 12 kiausialasciu thumbup.gif pirma kart gyvenime vemiau unsure.gif Tesinys, kaip jau pacios zinot, bus rytoj.
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2015 01 09, 18:31)
Krown, nusiramink ir zinok kad tavo skuciukai bus patys geriusi. Cia kitaip ir but negali 4u.gif  nestumo testas bruksniuoja jau kelias dienas, tai cia kad yra nestumas  jokiu abejoniu nekyla. Skaiciukai tau parodys ar vienas zirniukas uzkibo  ar du 4u.gif  4u.gif

Man ispunktavo 12 kiausialasciu thumbup.gif  pirma kart gyvenime vemiau unsure.gif  Tesinys, kaip jau  pacios zinot, bus rytoj.

O, wow - se tau ir tik viena dominuojanti kaiusialaste lotuliukas.gif super! Nu goona - viskas toliau eisis tik gerai, turkai yra tikrai stebukladariai (na Memorial'o tai nenugincijamai) - turesi tu blastuciu nemazai, bus ka saldyti, o jau ka ides - liks 9 menesiams! wub.gif bigsmile.gif liuks liuks liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2015 01 09, 19:31)
Man ispunktavo 12 kiausialasciu thumbup.gif  pirma kart gyvenime vemiau unsure.gif  Tesinys, kaip jau  pacios zinot, bus rytoj.

Oh, kok geras derlius thumbup.gif Laikom kumščius už rytojų drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
LalaBamba, kaip tavo planai? pas mane parašyta turi sausį startuot? ax.gif 4u.gif

goona, sakiau kad taip ir bus, visad taip būna lotuliukas.gif

Krown, jau nebejuokinga swoon.gif
Atsakyti
nu prisiduodu bigsmile.gif
8DPI arba 13 DPO HCG 177,5
Prog 190,8 nmol/l wub.gif Nu edena, primink ta nuoroda kurioje hcg dydziai gerai parodyti biggrin.gif
As esu be proto laimingas vaikas, pabuciuotas Dievo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 09, 19:27)
nu prisiduodu  bigsmile.gif
8DPI arba 13 DPO HCG 177,5
Prog 190,8 nmol/l  wub.gif  Nu edena, primink ta nuoroda kurioje hcg dydziai gerai parodyti  biggrin.gif
As esu be proto laimingas vaikas, pabuciuotas Dievo  wub.gif

Krown ten visas augimo grafikas bet tam reiks 2 hcg skaiciuko biggrin.gif Babymed HCG calculator 4u.gif
Sveikinu Krown dar karteli wub.gif wub.gif wub.gif
Laukiam oi laukiam, mes pilvuzese laukiam clap.gif:
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 09, 20:27)
As esu be proto laimingas vaikas, pabuciuotas Dievo  wub.gif

tikrai taip wub.gif ir dar manau dvigubai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti