Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 15tema

QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 08, 19:46)
Bet poryt sestadienis , nedirba mano mieste  doh.gif
O man i darba negaliu nuvaziuot i kita miesta  verysad.gif
Zodziu sudauskas  verysad.gif

Nesinervuok pasidarysi pirmadienį tą hcg. Matyt vėliau implantavosi ir dabar pradės augti wink.gif spaudziam kumščius toliau! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 08, 22:52)
Nesinervuok pasidarysi pirmadienį tą hcg.  Matyt vėliau implantavosi ir dabar pradės augti wink.gif  spaudziam kumščius toliau!  wub.gif

Taip, Liskaus - sitoks variantas tikrai gali buti! bigsmile.gif tiesiog veliau tavo maziukai isirause i gimda biggrin.gif ilgai ieskojo patogiausios vietos wub.gif savaitgali kaip Edena sake, pazaisk su testukais, jei prades vaiduokliuoti tai labai gerai, o pirmadieni pasidarysi HCG mirksiukas.gif laikykis!
Atsakyti
Liskaus, nors ir sunku dabar tau surast tikėjimo ir pralaukt tą nežinomybės savaitgalį, dar tikrai ne metas nusivilti, progesteronas geras, gleivinė gera, dar tikrai gali šoktelt HCG ir žiūrėk dar kitas pralenksi su skaičiukais, gal čia tik low starteris:)
Atsakyti
Tik jus man ir suteikiat vilti smile.gif aciu visoms jums labai.
Krown laukiam skaiciuku wub.gif
Matau kaip tau dziaugsmo asaros thumbup.gif nestuke.gif nestuke.gif
Goona 4u.gif laukiam prabudusios 4u.gif
Atsakyti
Krown, aūūūū ploja.gif ploja.gif
Aš jau pasiruošusi pakeisti mūsų statistinius skaičiukus thumbup.gif (gaila, kad tą darau aš, o ne COMMA unsure.gif pasiilgau jos...)
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 09, 09:57)
Tik jus man ir suteikiat vilti  smile.gif  aciu visoms jums labai.
Krown laukiam skaiciuku  wub.gif
Matau kaip tau dziaugsmo asaros  thumbup.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
Goona  4u.gif  laukiam prabudusios  4u.gif

Aciu Liskaus friends.gif tiesa sakant as niekaip negaliu patiketi ir dar vis kazko bijau 4u.gif po antro kraujo atsakymo kai matysiu kad viskas tikrai auga as nusiraminsiu porai minuciu, o tada turbut jaudinsiuosi iki pirmo vizito biggrin.gif zodziu kazkaip tikrai jauciuosi baisiai neuztikrinta ar viskas yra ok, nors testai tikrai nemeluoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 01 09, 11:09)
Krown, aūūūū ploja.gif  ploja.gif
Aš jau pasiruošusi pakeisti mūsų statistinius skaičiukus thumbup.gif (gaila, kad tą darau aš, o ne COMMA unsure.gif pasiilgau jos...)

Ir as pasiilgau comos.nors tuo metu tik tyliai skaiciau.sededavau medicanoj ir galvodavau - va cia ir coma sedejo , va cia ji ir gulejo , va cia ji ir ... verysad.gif
Laukiu jos gristant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 01 09, 10:09)
Krown, aūūūū ploja.gif  ploja.gif

Rositel - ramiai, tik vakare pati suzinosiu biggrin.gif laboratorija pasirodo kazkokia nevykusia pasirinkau, veza meginius po pietu kazkur kitur tirt ir tik vakare ats. doh.gif nu bet zodziu siandien jau jus informuosiu kaip ten kas bigsmile.gif
Beje vilnietes gal zinot ar "seimos medicinos centre" pylimo gatveje galima kraujuka priduot nesant ju pacientu ir pan.? 4u.gif sestadieni tokiu atveju ten kulniuociau thumbup.gif

Nedirba jie sestadieni schmoll.gif kur galima butu centre sestadieni nuleist kraujuka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 09 sausio 2015 - 10:55
Krown, jei tu Vilniuje, rekomenduoju Geromeda, priduodi šeštadienį iš ryto kraują, o max už 2 val. tyrimų atsakymai į paštą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Legendary @ 2015 01 09, 11:03)
Krown, jei tu Vilniuje, rekomenduoju Geromeda, priduodi šeštadienį iš ryto kraują, o max už 2 val. tyrimų atsakymai į paštą 4u.gif

O, super - aciu legendary bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 09, 12:40)
sededavau medicanoj ir galvodavau - va cia ir coma sedejo , va cia ji ir gulejo , va cia ji ir ...  verysad.gif

Jau kad prakalbot tai kaip apie mirusia blink.gif biggrin.gif reikia zmogui gal pailseti nuo visko, nuo minciu, nuo IVF'u, nuo informacijos.. Gal kaupiasi kitam vizitui, gerina rodiklius ir ruosiasi 4u.gif

Krown, ir as labai jau laukiu, vis refreshinu puslapi bigsmile.gif Nors ir taip aisku, kad viskas gerai, ir esu tikra, kad skaiciukai bus auksti, bet vistiek smalsu labai gathering.gif: As beje, pries metus Geromedoj irgi dariausi, man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 01 09, 14:00)
Jau kad prakalbot tai kaip apie mirusia  blink.gif  biggrin.gif  reikia zmogui gal pailseti nuo visko, nuo minciu, nuo IVF'u, nuo informacijos.. Gal kaupiasi kitam vizitui, gerina rodiklius ir ruosiasi  4u.gif

Krown, ir as labai jau laukiu, vis refreshinu puslapi  bigsmile.gif  Nors ir taip aisku, kad viskas gerai, ir esu tikra, kad skaiciukai bus auksti, bet vistiek smalsu labai gathering.gif: As beje, pries metus Geromedoj irgi dariausi, man labai patiko  4u.gif

Man paciai jau irgi nekantru biggrin.gif siandien irzli kaip sirse - tik rekiu ant visu ir uzsiplieskiu kaip degtukas rolleyes.gif kaip gerai, kad gali pradet kaltinti hormonus biggrin.gif laukiu labai laukiu atsakymo, tikiuosi kiekvienas mano mazius tures po ta sapnuota 107 skaiciuka wub.gif
Atsakyti