Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 15tema

QUOTE(juratele2006 @ 2015 01 01, 21:57)
Sveikinu su naujaisiais metais, linkiu visoms išsvajotojų stebukliukų  nestuke.gif

O čia mano paskutinis meškutis gimes pasitinkant naujuosius  wub.gif
user posted image

Labai gražus tavo meskuciai wub.gif

Su naujais metais, merginos! Linkiu kad ožkos metai atnestu tiek uzsispyrimo kad pasiektume savo svajonių!!! Bukim laimingos!!!

Kokie gražus ir nuostabus rezultatai turkaiciu wub.gif wub.gif spaudziam kumstukus abu su vyru už jus mergaites uz jusų stipruolius wub.gif

Mergaitės kurios gimdos nuotrauka daretes grybo g ar ten daro su narkoze? Ir ar duoda tik foto ar jas įrašo į USB? Biski buvau atitrukus bet vėl griztu į šeimą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 01 sausio 2015 - 21:28
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 01, 22:27)
Mergaitės kurios gimdos nuotrauka daretes grybo g ar ten daro su narkoze? Ir ar duoda tik foto ar jas įrašo į USB?  Biski buvau atitrukus bet vėl griztu į šeimą  blush2.gif

Man dare be narkozes. Kazkaip nesidomejau tuo, bet jei reikia gal daro ir ja smile.gif O tu labai bijai?
Man dave tik nuotraukas, kurias ant lempu pakabino ir galejau nusifotkinti.
Kokie jusu planai del Turkijos?
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2015 01 01, 22:40)
Man dare be narkozes. Kazkaip nesidomejau tuo, bet jei reikia gal daro ir ja smile.gif O tu labai bijai?
Man dave tik nuotraukas, kurias ant lempu pakabino ir galejau nusifotkinti.
Kokie jusu planai del Turkijos?

Kai pirmą kartą dariau gn skausmas buvo didelis. Galvoju gal ši karta su narkoze... Bet nu žiūrėsim. Ai ir ten neiraso. Iš kur aš ištraukiau kad fotkes įrašo..
Zadejom laukti kol pasidarysim visus genetiniusnes šiuo metu kai kurių nedaro.MTHFR geną vasarį sakė turbut jau darys. Bet vistik noriu Gn pasidaryt ir siųsti visa info ir ziuresiu ka jie kalba. Gal vistik norėsim ivf be pirminės konsultacijos. Todėl noriu turėti sviezia gn.
Atsakyti
Siaures meskute 4u.gif pasidomek, gal NMC iraso GN i CD? As neprasiau, nes nebuvo dar tada jokiu planu ir net nezinojau apie TR, bet man kazkodel atrodo kad jie turi tokia galimybe 4u.gif kada jau planuojat lekt? ax.gif

O as kaifuoju Gorrion viezbutyje su vyru thumbup.gif kaip gera wub.gif cool.gif

Liskaus - pranes tau tik rytoj del maziuku? siandien jiems turetu buti 5 diena g.gif

O idomu ka karmensita jaucia? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 01, 23:37)
Siaures meskute  4u.gif  pasidomek, gal NMC iraso GN i CD? As neprasiau, nes nebuvo dar tada jokiu planu ir net nezinojau apie TR, bet man kazkodel atrodo kad jie turi tokia galimybe  4u.gif kada jau planuojat lekt?  ax.gif

O as kaifuoju Gorrion viezbutyje su vyru  thumbup.gif kaip gera  wub.gif  cool.gif

Liskaus - pranes tau tik rytoj del maziuku? siandien jiems turetu buti 5 diena  g.gif

O idomu ka karmensita jaucia?  blush2.gif  biggrin.gif

dar tikliai nezinau , nes vistiek lauksim kad padarytu si gena , todel aktyviai ir nebendrauju nes kol rankioju visus tyrimus tai ateinu info . blush2.gif

aciu uz info . bet as labai noriu grybo gatvej nes dar noriu kad ir kakleli paziuretu ... zodziu reiks ir man tada prasyt kad iskelus palaikytu pries tas lempas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 01 sausio 2015 - 22:44
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 01, 22:58)
Kai pirmą kartą dariau gn skausmas buvo didelis. Galvoju gal ši karta su narkoze... Bet nu žiūrėsim. Ai ir ten neiraso. Iš kur aš ištraukiau kad fotkes įrašo..
Zadejom laukti kol pasidarysim visus genetiniusnes šiuo metu kai kurių nedaro.MTHFR geną  vasarį sakė turbut jau darys. Bet vistik noriu Gn pasidaryt ir siųsti visa info ir ziuresiu ka jie kalba. Gal vistik norėsim ivf be pirminės konsultacijos. Todėl noriu turėti sviezia gn.

Man ir pirma karta skausmas buvo nezmoniskas. O si karta daugiau bijojau nei realiai skaudejo. Gal skaudejo maziau nes vienas kiausintakis nepratekamas pasirode. Plius buvo labai sauni gydytoja ir sesele. Jau taip danti uzkalbejo kad skausmas tikrai lengvesnis buvo smile.gif
Jus MTHFR gena darot nes homocisteinas padidejes ar virs normos ribu?
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 01 01, 23:37)

O as kaifuoju Gorrion viezbutyje su vyru  thumbup.gif kaip gera  wub.gif  cool.gif

Nu kaip smagu kad laikas gerai jusu seimynos leidziamas smile.gif Isivaizduoju kaip gera kai viskas taip gerai susideliojo ir du maziukai jau pas tave wub.gif Ar nebuvo problemu del dvieju ikelimo?
Tiesa, kaip Naujus sutikot smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2015 01 01, 23:49)
Man ir pirma karta skausmas buvo nezmoniskas. O si karta daugiau bijojau nei realiai skaudejo. Gal skaudejo maziau nes vienas kiausintakis nepratekamas pasirode. Plius buvo labai sauni gydytoja ir sesele. Jau taip danti uzkalbejo kad skausmas tikrai lengvesnis buvo smile.gif
Jus MTHFR gena darot nes homocisteinas padidejes ar virs normos ribu?

Nu dar ziuresiu kokios kainos. Dabar labai susispaude taupom.
Homocisteinas mano per vidurį. Genetiniai geri bet si karta noriu kad būtų paziureta ir šis genas.
Pas mus šiai dienai neaiskios kilmės tad noriu tyrimų kurie gali būti padaryti čia lt. O jei turkams pasirodys kad dar kažko reikia darysim ir kitus.
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2015 01 01, 22:52)
Nu kaip smagu kad laikas gerai jusu seimynos leidziamas smile.gif Isivaizduoju kaip gera kai viskas taip gerai susideliojo ir du maziukai jau pas tave  wub.gif Ar nebuvo problemu del dvieju ikelimo?
Tiesa, kaip Naujus sutikot smile.gif?

Tiesa sakant idomus jausmas dabar tvyro ore biggrin.gif kaip minejau anksciau, kazkaip kai atrode tas tikslas kaip kokia svaja ir toks tolimas dar, megavausi procesu ir viskas buvo tiesiog puikiai, pozityvo upes, o dabar kazkaip kai toks tarpinis tikslas pasiektas ir tustuma kazkokia, nei didelio dziaugsmo nei ramybes - nuolat galvoju apie jausenas, pozymius ir atsirado baimiu rolleyes.gif bet stengiuosi nepasiduoti niurioms mintims ir tikiu, kad Dievas sudelios viska teisingai musu seimynai wub.gif

Del ikelimo absoliuciai nebuvo jokiu problemu - paskutine stimuliacijos diena, kai mane apziurejo Semra, ji pati istare aukso zodzius - desim tau du, kitus uzsaldysim (ir man taip paiko jos pozicija, kad bus ir ka deti ir ka saldyti wub.gif ji nerealiai tiki ir pasitiki savo kolektyvu ir jo darbu! bigsmile.gif ). Embriologas visiskai nesipriesino del dvejetuko, bet paklause ar suvokiu kad esu jauna labai dar ir kad gali jie du ir pasilikti - o as jam pasakiau, kad dvynukai buvo mano gyvenimo svajone - neliko niekam jokiu pries wub.gif tik i ta ataskaita neirase kad idejo du, nes jie negali rodyti kad deti du maziukai, o ikelimo procese irgi pamaciau tik viena sviesyte kaip Nica79 sako tai kazkaip sunerimau, bet Semra sake kad jie abu dabar pas mane - tai ir tikiu kad jie ten baisiai susiglaude buvo vienas prie kito biggrin.gif wub.gif

Naujieji buvo ramus ir lovoje, o fejerverkai stebimi pro langa, nes oras Turkijoje tragiskas buvo - vejas ir kiaura diena pliaupiantis lietus - pareiti po isodinimo jau buvo zygdarbis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 01 sausio 2015 - 23:20
QUOTE(Krown @ 2015 01 02, 00:17)
Tiesa sakant idomus jausmas dabar tvyro ore  biggrin.gif kaip minejau anksciau, kazkaip kai atrode tas tikslas kaip kokia svaja ir toks tolimas dar, megavausi procesu ir viskas buvo tiesiog puikiai, pozityvo upes, o dabar kazkaip kai toks tarpinis tikslas pasiektas ir tustuma kazkokia, nei didelio dziaugsmo nei ramybes - nuolat galvoju apie jausenas, pozymius ir atsirado baimiu  rolleyes.gif bet stengiuosi nepasiduoti niurioms mintims ir tikiu, kad Dievas sudelios viska teisingai musu seimynai  wub.gif

Del ikelimo absoliuciai nebuvo jokiu problemu - paskutine stimuliacijos diena, kai mane apziurejo Semra, ji pati istare aukso zodzius - desim tau du, kitus uzsaldysim (ir man taip paiko jos pozicija, kad bus ir ka deti ir ka saldyti  wub.gif ji nerealiai tiki ir pasitiki savo kolektyvu ir jo darbu!  bigsmile.gif ). Embriologas visiskai nesipriesino del dvejetuko, bet paklause ar suvokiu kad esu jauna labai dar ir kad gali jie du ir pasilikti - o as jam pasakiau, kad dvynukai buvo mano gyvenimo svajone  - neliko niekam jokiu pries  wub.gif tik i ta ataskaita neirase kad idejo du, nes jie negali rodyti kad deti du maziukai, o ikelimo procese irgi pamaciau tik viena sviesyte kaip Nica79 sako tai kazkaip sunerimau, bet Semra sake kad jie abu dabar pas mane - tai ir tikiu kad jie ten baisiai susiglaude buvo vienas prie kito  biggrin.gif  wub.gif

Naujieji buvo ramus ir lovoje, o fejerverkai stebimi pro langa, nes oras Turkijoje tragiskas buvo - vejas ir kiaura diena pliaupiantis lietus - pareiti po isodinimo jau buvo zygdarbis  biggrin.gif

Tikiu kad abu maziukai pasiliks pas jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 02, 00:17)
Tiesa sakant idomus jausmas dabar tvyro ore  biggrin.gif kaip minejau anksciau, kazkaip kai atrode tas tikslas kaip kokia svaja ir toks tolimas dar, megavausi procesu ir viskas buvo tiesiog puikiai, pozityvo upes, o dabar kazkaip kai toks tarpinis tikslas pasiektas ir tustuma kazkokia, nei didelio dziaugsmo nei ramybes - nuolat galvoju apie jausenas, pozymius ir atsirado baimiu  rolleyes.gif bet stengiuosi nepasiduoti niurioms mintims ir tikiu, kad Dievas sudelios viska teisingai musu seimynai  wub.gif

Del ikelimo absoliuciai nebuvo jokiu problemu - paskutine stimuliacijos diena, kai mane apziurejo Semra, ji pati istare aukso zodzius - desim tau du, kitus uzsaldysim (ir man taip paiko jos pozicija, kad bus ir ka deti ir ka saldyti  wub.gif ji nerealiai tiki ir pasitiki savo kolektyvu ir jo darbu!  bigsmile.gif ). Embriologas visiskai nesipriesino del dvejetuko, bet paklause ar suvokiu kad esu jauna labai dar ir kad gali jie du ir pasilikti - o as jam pasakiau, kad dvynukai buvo mano gyvenimo svajone  - neliko niekam jokiu pries  wub.gif tik i ta ataskaita neirase kad idejo du, nes jie negali rodyti kad deti du maziukai, o ikelimo procese irgi pamaciau tik viena sviesyte kaip Nica79 sako tai kazkaip sunerimau, bet Semra sake kad jie abu dabar pas mane - tai ir tikiu kad jie ten baisiai susiglaude buvo vienas prie kito  biggrin.gif  wub.gif

Naujieji buvo ramus ir lovoje, o fejerverkai stebimi pro langa, nes oras Turkijoje tragiskas buvo - vejas ir kiaura diena pliaupiantis lietus - pareiti po isodinimo jau buvo zygdarbis  biggrin.gif

man kazkaip vis ranka pati savaime ant pilvuko dedas,stojuos-uz pilvuko,seduos-uz pivvuko,pirmenybe pilvukui smile.gif
zadejo siandien Aysan informuoti,bet jokiu ziniu schmoll.gif lauksiu rytojaus.
o mes Krown po metu tuo paciu laiku likusiu kinderiu atleksim pasiimti smile.gif
labai tikiu tuo 4u.gif
na,o as jau jums mergaites info teiksiu is LT smile.gif
dar karta visom nuosirdus aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 01, 23:34)
man kazkaip vis ranka pati savaime ant pilvuko dedas,stojuos-uz pilvuko,seduos-uz pivvuko,pirmenybe pilvukui smile.gif
zadejo siandien Aysan informuoti,bet jokiu ziniu  schmoll.gif  lauksiu rytojaus.
o mes Krown po metu tuo paciu laiku likusiu kinderiu atleksim pasiimti  smile.gif
labai tikiu tuo  4u.gif
na,o as jau jums mergaites info teiksiu is LT  smile.gif
dar karta visom nuosirdus aciu  4u.gif

Aciu merginos kad esat wub.gif cia pati geriausia palaikymo komanda group.gif

Liskaus, o ka jauti po isodinimo? Man tai maudzia visur, nugara ties subinkauliu sakyciau gal labiausiai ax.gif rausiasi maziukai ir iesko patogiausios vietos biggrin.gif tikiuosi, kad jau isitaise ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 02, 00:34)
zadejo siandien Aysan informuoti,bet jokiu ziniu  schmoll.gif  lauksiu rytojaus.
o mes Krown po metu tuo paciu laiku likusiu kinderiu atleksim pasiimti  smile.gif
labai tikiu tuo  4u.gif
na,o as jau jums mergaites info teiksiu is LT  smile.gif
dar karta visom nuosirdus aciu  4u.gif

Spaudziam kumstukus wub.gif
Atsakyti