QUOTE(Karmensita @ 2015 01 02, 09:50)
Ačiū už sveikinimus ir linkėjimus:) Kad tik Dievui į ausį

Linkėjimai visoms PUPO ir beplanuojančioms:)
Krown, nieko aš fiziškai nejaučiau ir nejaučiu:) Nei stimuliavimo metu, nei punkcijos, nei transferio, nei po jo, absoliučiai jokių maudimų ar kitų šalutinių reiškinių

Lyg visiškai nieko nebūčiau leidusis ar mane badę

kartais net buvo abejonių, gal tie vaistai kokie pasenę ir neveikiantys, kad šitaip nieko nejaučiu:) net nuo injekcijų neliko visiškai žymių
Dabar irgi viskas lygiai taip pat, kaip visada:) Jokių simptomų dar, per anksti, manau. HCG turėtų būti sekmadienį, tai kadangi LT niekas nedirba, eisiu pirmadienį.
Nu matai kaip

as maniau, kad esu nejautri visai nes iki isodinimo tai irgi viskas puikiai, be jokiu salutiniu jausenu, nu bet po isodinimo tai ka as zinau...tikrai jauciu maudima visur, ypac nugaros apacioje, kiausides vis dilgcioja (nu kaire ypatingai) - zodziu tikrai kazka jauciu - ar tai tik isodinimo pasekmes negaliu pasakyti, bet net naktimis blogai miegu, rabundu ir maudzia ten man visur

siandien jau ir crinonas buvo ruzavas...zinau kad jo buna bet kokiu spalvu, tai labai nestresuoju dar

o beje jis pasisavina tiek kiek jo reikia ir likes iskrenta ar turi visas pasisavinti visada? (na be isimciu kaip kai kurioms merginoms prasciau su progesteronu)