Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 15tema

Ačiū už sveikinimus ir linkėjimus:) Kad tik Dievui į ausįsmile.gif Linkėjimai visoms PUPO ir beplanuojančioms:)

Krown, nieko aš fiziškai nejaučiau ir nejaučiu:) Nei stimuliavimo metu, nei punkcijos, nei transferio, nei po jo, absoliučiai jokių maudimų ar kitų šalutinių reiškiniųsmile.gif Lyg visiškai nieko nebūčiau leidusis ar mane badęsmile.gif kartais net buvo abejonių, gal tie vaistai kokie pasenę ir neveikiantys, kad šitaip nieko nejaučiu:) net nuo injekcijų neliko visiškai žymiųsmile.gif

Dabar irgi viskas lygiai taip pat, kaip visada:) Jokių simptomų dar, per anksti, manau. HCG turėtų būti sekmadienį, tai kadangi LT niekas nedirba, eisiu pirmadienį.
Atsakyti
Sveikutes,visas su naujais metais ,linkiu kad ozkyte atnestu po viena ar po du stebuklelius 4u.gif norejau paklausti kurios vaziavote gal kuri turite imuniniu problemumar pas juos galima kur tirtis del siu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 01 02, 09:50)
Ačiū už sveikinimus ir linkėjimus:) Kad tik Dievui į ausįsmile.gif Linkėjimai visoms PUPO ir beplanuojančioms:)

Krown, nieko aš fiziškai nejaučiau ir nejaučiu:) Nei stimuliavimo metu, nei punkcijos, nei transferio, nei po jo, absoliučiai jokių maudimų ar kitų šalutinių reiškiniųsmile.gif Lyg visiškai nieko nebūčiau leidusis ar mane badęsmile.gif kartais net buvo abejonių, gal tie vaistai kokie pasenę ir neveikiantys, kad šitaip nieko nejaučiu:) net nuo injekcijų neliko visiškai žymiųsmile.gif

Dabar irgi viskas lygiai taip pat, kaip visada:) Jokių simptomų dar, per anksti, manau. HCG turėtų būti sekmadienį, tai kadangi LT niekas nedirba, eisiu pirmadienį.

Nu matai kaip g.gif as maniau, kad esu nejautri visai nes iki isodinimo tai irgi viskas puikiai, be jokiu salutiniu jausenu, nu bet po isodinimo tai ka as zinau...tikrai jauciu maudima visur, ypac nugaros apacioje, kiausides vis dilgcioja (nu kaire ypatingai) - zodziu tikrai kazka jauciu - ar tai tik isodinimo pasekmes negaliu pasakyti, bet net naktimis blogai miegu, rabundu ir maudzia ten man visur rolleyes.gif siandien jau ir crinonas buvo ruzavas...zinau kad jo buna bet kokiu spalvu, tai labai nestresuoju dar 4u.gif o beje jis pasisavina tiek kiek jo reikia ir likes iskrenta ar turi visas pasisavinti visada? (na be isimciu kaip kai kurioms merginoms prasciau su progesteronu)
Atsakyti
Tai tokių pamaudenimų, kaip ir paprastą ciklą po O, yra, bet jie nenaujiena:) O dėl crinone, taip, ir man su šiek tiek rožiniu atspalviu, ir lieka truputį perteklinio.
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 01 02, 17:28)
Tai tokių pamaudenimų, kaip ir paprastą ciklą po O, yra, bet jie nenaujiena:) O dėl crinone, taip, ir man su šiek tiek rožiniu atspalviu, ir lieka truputį perteklinio.

aciu uz atsakyma smile.gif tai visgi kazka jauti tongue.gif as po O nieko nejausdavau ypatingo ir tikrai ne tai, ka jauciu dabar uztat ir idomu pasidare kaip kitoms bendrazygems smile.gif tau testas jau si sekadieni? bigsmile.gif oho tai cia jau visai cia pat - testas tikrai turi kazka rodyt biggrin.gif negi nebandysi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 02, 20:28)
aciu uz atsakyma smile.gif tai visgi kazka jauti  tongue.gif as po O nieko nejausdavau ypatingo ir tikrai ne tai, ka jauciu dabar uztat ir idomu pasidare kaip kitoms bendrazygems smile.gif tau testas jau si sekadieni?  bigsmile.gif oho tai cia jau visai cia pat - testas tikrai turi kazka rodyt  biggrin.gif negi nebandysi?  blush2.gif

as ir prie tu kur nieko nejaucia,gal kazkiek retkarciais kazkas sudilkcioja pilve,po pirmuju ivf
tai susirietus po punkcijos eidavau,per skausma issitiesti negaledavau,o dabar ir krosiuka prasibegciau smile.gif

verysad.gif neliko ka saldyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 02, 19:52)
as ir prie tu kur nieko nejaucia,gal kazkiek retkarciais kazkas sudilkcioja pilve,po pirmuju ivf
tai susirietus po punkcijos eidavau,per skausma issitiesti negaledavau,o dabar ir krosiuka prasibegciau  smile.gif

verysad.gif  neliko ka saldyti  verysad.gif

Liskaus 4u.gif gaila del to, kad neliko snaiguciu, bet linkiu kad ju ir neprireiktu wub.gif
Man kai pirmas kartas sis, tai uztat neturiu su kuo palyginti biggrin.gif zodziu linkiu turkaitems sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo mums užšaldė ne 11,bet 6 puikios kokybės,matyt kiti buvo per silpni smile.gif užteks ir 6 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 01 02, 20:22)
Pasirodo mums užšaldė ne 11,bet 6 puikios kokybės,matyt kiti buvo per silpni  smile.gif  užteks ir 6  biggrin.gif

Ailima - aisku kad uzteks! drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
Krown, kol kas laikausi, galvoju, o jei parodys ne taip kaip noriu?:)Nežinomybė šią savaitę lygu ramybėsmile.gif
Liskaus, man irgi nešaldė likusių.
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 01 02, 20:39)
Krown, kol kas laikausi, galvoju, o jei parodys ne taip kaip noriu?:)Nežinomybė šią savaitę lygu ramybėsmile.gif

tau balionas uz kantrybe 4u.gif as tai darysiu tikriausiai priesingai, nes iki penktadienio kraujo atsakymo numirciau, jau geriau as pamatysiu ta bruksni ir eisiu atlikt pareiga, nes kitaip is streso tikrai pamesciau viska ka turiu man rodos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 01 02, 21:39)

kazkaip sugrizau i Lietuva ir apsiverte smegenys,tikejimas eina kazkur blink.gif
o dar ta zinute is Aysan kad neliko ka saldyti doh.gif

labai laukiu jusu teigiamu rezultatu 4u.gif
labai sergu uz jus visas 4u.gif
Atsakyti